Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 21

• 74 438
  • 738
  •   1
Отговори
# 585

Поръчах тези дънки на маргаритки. Отдавна следя да ги намалят.И раница Desugual.Фенка съм на раниците им, имам 3.

# 586
При мен вече с втора поръчка се случва да я изпратят без смс известяване. Трябв да влизам да проверявам дали са ми я пратили от приложението на АЮ. Много дразнещо.. за едни 10стистинки сериозно ли… като трябва да го пуснат аз ще си го платя 🤷🏻

Доставката с еконт ми беше изпратена, без опция за известяване?? 😤 Та ми звъняха в петък, казах ок, тази седмица. Да ама се разболях. Вчера много зле ми беше. Днес викам, чакай да видя дали да ходя - върнали я вече. Ами сега, като поръчам нещо, ще има ли санкции...?😒

# 587
  • Пловдив
Vesika, тези да. Аз моите ги върнах тогава, а после нямаше моя номер. Още ме е яд, изглеждаха супер удобни. Тези ще ги пропусна. Сега се чудя на едни ботуши, в обувки.бг уж пише, че си отговарят.

И аз днес получих една поръчка без известяване. Много неприятно така 🙄

# 588
Аз ползвам приложението на Еконт и получавам нотификации за поръчките и мога да ги следя през  тях. Много по-удобно ми е .

# 589
Не ползвате ли приложението на Еконт? Аз получавам за всяка пратка по 10 съобщения, кога е пратена, кога ще е доставена. И от приложението и смс също.
Тези боти получих за 41 лв
https://www.aboutyou.bg/p/tamaris/boti-chelsea-8412673
и тези чехли за 11 лв
https://www.aboutyou.bg/p/about-you/domashni-pantofi-elif-8700926
И това сабо за мъжа ми, за 40 лв
https://www.aboutyou.bg/p/bianco/chehli-adan-8913778
Всичко си отговаря и са много хубави.

# 590
Безплатно ли е това приложение? Аз се чудя как да разчистя място на телефона вече... ми защо от АЮ нито дума да сме нащрек за доставката...

# 591
Безплатно е приложението на Еконт, аз съм с iOS. Трябва са си направиш и регистрация , която също е безплатна.

# 592
Някой да има код за Ragwear или суичъри?

# 593
  • БГ
Аз получавам смс от Еконт и след това известие от приложението им. Предпочитам да не получавам смс - досадно е. С приложението на Еконт наистина е по-приятно следенето на пратки.

# 594
Днес пристигнаха тези боти на Тамарис и съм изключително доволна. Аз ги взех за 41 лева, но и сега са на доста добра цена.

Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/tamaris/niski-botushi-s-vrazki-8493642?u … _campaign=product
Аз върнах тъмно кафявите. Големи ми бяха. Интересното беше, че плика дойде отворен. От Еконт казаха, че се е отворил при транспорта.
Днес ходих отново до офиса за две якета. Плика на едното беше отварян и залепен с втората лепенка. Не го отворих за преглед, защото нямаше как да го нося после. Дано да е наред всичко.
На вас случвало ли ви се е? Дали от офиса не разглеждат пратките?

# 595
  • Бургас
На мен ми се случи, само че с пратка от НМ. Бяха две якета в кашон и кашона отворен. Казах им, че искам да проверя дали всичко е наред и не липсва нещо. Първо се запънаха, че пратките от НМ нямат преглед, но след малко по-остър отговор от моя страна склониха.

# 596
# 597
И аз ползвам приложението на Еконт и съм много доволна. Даже през него си заявявам куриер като имам пратки за връщане.

И моите боти дойдоха в оригинална кутия и с хиляда хартии вътре. Обикновено за тези пари идват в обикновена кутия.

# 598
И аз през Еконт получавам известия. Удобно е, винаги знам кога е подготвена, пристигнала пратка, независимо за връщане или вземане.

Вчера върнах 5 чифта детски обувки с  прилежащи бележки  - кои чифт е разхождан  навън и има песъчинки по подметките, кои имат производствен дефект, как са им дървени подметките на други..... Днес вече имам насрочено връщане на сума

Това с отворен плик няма как да стане случайно с тези здрави лепила, някой любопитко ще поглежда.
Единствено скъсани пликове с дупки  съм получавала от Wikkiki, но там ги пращат от Румъния и си личи, че са хвърляни при транспорт.

Не връщам и никога стока да я опаковат в куриерска фирма, всичко запечатано като куфар и залепено.

# 599
На мен пратките ми ги носят вкъщи. Една от тези двете беше отворена, но все пак са обувки в кутия и не ги проверявах. Всичко беше наред.

Общи условия

Активация на акаунт