Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 21

• 75 090
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, преди десетина дни върнах три поръчки. В една от тях, в мейла, че са ти получили, липсва единия от артикулите. Чела съм тук, че понякога при възстановяване на парите има понякога разминавания, първо възстановяват за един продукт, после за друг. Обаче нормално ли е при имейлите за потвърждение също да е така? Притеснявам се, защото единият артикул е много малък - обеци, пък е в голям кашон заедно с кутия от обувки и може да не са го видели.

# 61
  • София
Пуснаха Лятна промоция ДО -60%.
Като гледам някои от цените на следените от мен са даже по-високи.

# 62
Пуснаха Лятна промоция ДО -60%.
Като гледам някои от цените на следените от мен са даже по-високи.
Аз нямам нищо намалено в любими от около 250 артикула 😁

# 63
Много съм доволна от поголовния шопинг последния черен петък. Писала съм назад по темите подробно. Летни блузки на онли и оливър. Седят си още в пликовете. И понеже аз все дънки, тези дни решавам да се предизвикам да нося ленен панталон. И веднага ми лепва някое от блузетата от черния петък. На ленен панталон сега ще сложа това нещо:
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/s-oliver/top-6953805?utm_medium=referral … _campaign=product
И това също в по-хладните дни ми влезе в употреба:
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/tom-tailor-denim/bluza-8744508?utm_mediu … _campaign=product

# 64
При мен няма никакви 60% 🫣

# 65
Даже не съм видяла, че били пуснали намаление. Все не си намирам нещата в спортните стоки... няма oysho Sad

# 66
Случвало ли ви се е да ви дойдат обувки в неоригинална опаковка. Но по-смущаващото е, че изглеждат захабени. Подметката е ок, но велурът отстрани седи изтъркан….за първи път в такъв неугледен вид идва поръчка…

Последна редакция: вт, 13 юни 2023, 17:06 от Blue`Sky

# 67
Чети старите теми

# 68
Чета, чета, даже и за едно кожено яке се сещам, ама не разбирам що така правят тия хора Simple Smile. а и да се оплача де…

Последна редакция: вт, 13 юни 2023, 14:59 от Blue`Sky

# 69
Не мисля, че някой от тук може да отговори на този въпрос.

Получавала съм доста обувки в не оригинална опаковка, но в перфектно състояние. Понякога се късат кутиите и е нормално да ги заменят с алтернативни. Fashion Days същото го правят. Получавала съм и такива със следи от употреба и такива, които са седяли все едно на някой щанд. Просто връщам, като не ме устройва и не го мисля. С FD също ми се е случвало.

Не си първата, няма и да си последната. Все пак е безплатна доставката и връщането над 30лв.

# 70
Много често идват в обикновени картонени кутии. Дори сутринта дойдоха няколко такива кутии. Нормално е това,и от германското абаут ю са ми идвали с такива кутии понякога. Когато  кутията е била скъсана,смачкана  ги слагат в обикновени картонени кутии. Даже миналата седмица ми дойдоха едни обувки на Dr. Martens само в найлонов плик,без никаква кутия. За първи път ми се случва това,но за картонените кутии редовно идват. Идва ли са ми на почти всички марки на Адидас,на Найк,на Риибок,на Пума,на Dr.Martens, на Тъмърленд и други.

# 71
Здравейте, досега не съм поръчвала бански ,има ли проблем при връщане специално за бански и още нещо да попитам- на комплектите не съм сигурна какво означават размерите- M A, M D, това размер М с чашка А и съответно  D ли трябва да означава?

# 72
# 73
  • Варна
Здравейте, досега не съм поръчвала бански ,има ли проблем при връщане специално за бански и още нещо да попитам- на комплектите не съм сигурна какво означават размерите- M A, M D, това размер М с чашка А и съответно  D ли трябва да означава?
Връщала съм бански без проблем.

# 74
Връщала съм бански без проблем.
Връщала съм бански . Върнах и сутиен, който дойде без етикети и опаковка. Не беше това проблема, а че не ми беше удобен. Но се притесних дали ще го вземат,е вреха го и парите ми върнаха.

Общи условия

Активация на акаунт