Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 21

• 74 483
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Да, след поръчка получих код, но не направих скрийншот, а не го намирам в профила си. А кодовете не се ли комбинират с намалението?

# 631
Момичета, vans ги дават умалени, така ли е?

# 632
  • София
Имам 3-4 чифта Ванс и са си точен номер. На децата също са така.

# 633
Днес взех няколко поръчки и пак имам объркан артикул. Поръчах едни дънки на Mavi, но са ми изпратили не модела, който поръчах.

Давам малко отзиви:

Рокля, която ми се струва доста уголемена. Доста по-зле изглежда на живо
https://m.aboutyou.bg/p/stella-nova/roklya-bello-9000812

Още една рокля, изглежда добре, но още не съм сигурна дали ще я оставя
https://m.aboutyou.bg/p/maison-123/roklya-tip-riza-oceane-8611438

Тениска за тренировки, супер е, но ми се искаше да ми е малко по-свободна
https://m.aboutyou.bg/p/adidas-sportswear/triko-dfb-away-em-2021-6560398

# 634
Момичета, vans ги дават умалени, така ли е?

ВАНС са най-точни в номерацията и при обувки и при дрехи. Рийбок също.

# 635
ваучер за 20% за категория Бански и плажна мода

# 636
Здравейте, днес си взех пратката от абаут ю, обувки и къси панталони, в пратката само обувките - боти, бяха в голяма кутия, в еконт ме попитаха дали искам да отворя, аз отказах, защото мислех, че всичко ще е наред. Звъннах им, уж подписах някаква декларация за липсващ артикул, но знам ли какво ще се случи. Някой попадал ли е в такава ситуация, върнаха ли ви парите за реално липсващи артикул?

# 637
# 638
Използвах кода за бельо на Морски бриз, за което благодаря. На мен ми се падна код за тяхната марка About you 96799c0e

# 639
Търся код за Часовници, бижута или за Гес , Армани. Падна ми се кoд за 20 процента Only, ако някой иска, да пише

# 640
Търся код за Часовници, бижута или за Гес , Армани. Падна ми се кoд за 20 процента Only, ако някой иска, да пише

Това все едно аз съм го писала Grinning Последните три месеца само часовници, колиета и Гес и Армани са ми в главата Grinning
Сума пари похарчих.

Сега, съвсем сериозно - такива кодове изобщо не се падат, освен за бижута ( рядко).Въртят се едни и същи марки, най-хубавото дето може да ти се падне от рулетката е Tommy Jeans.
Иначе преди пращаха кодове по имейл и там поне от време на време се оцелеше някой 20% .

Едитвам, изрових два неизползвани кода за Nike и Поли ->

Последна редакция: нд, 30 юли 2023, 08:43 от KristinaZ

# 641
  • Г. О.
Имам кодове за About you, Vero moda и за панталони. При интерес пишете съобщение.

# 642
  • София
Часовниците и бижутата не ги ли хващат кодовете за аксесоари?

# 643
Мисля,че ги хваща аксесоари код. Най-хубавия код който ми се е падал от рулетката е 30% зимни якета и 30% аксесоари и 30% тениски Simple Smile

# 644
  • София
Момичета, на някой да му се случва да сложи в кошница нещо на една цена и след като премина към плащане, да начислява ненамалената цена? Едно яке Найк излиза 89лв с промоцията от 60% и като тръгна да поръчвам, хоп, 220лв 🙁

Общи условия

Активация на акаунт