Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 21

• 75 200
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Тези боти поръчах за майка ми и тя си ги получи вече - https://www.aboutyou.bg/p/tamaris/kasi-botushi-8901002
Аз не съм ги виждала, но ми каза, че са много хубави, топли и удобни. А майка ми е много капризна за обувки и изключително трудно нещо ѝ харесва. Бяха 65 лв

Отговарят ли си на размера?
И аз питам за майка ми Simple Smile

# 481
  • Бургас
Тя казва, че да. И двете носим 39 номер, но аз ѝ ги поръчах до удобен за нея офис и още не съм ги виждала и мерила.

# 482
Много благодаря за отговора Simple Smile

# 483
Якетата на Найк топлят ли? Загледах Therma-fit, ама не изглеждат много дебели 😒

# 484

Големите спортни марки като Адидас, Найк имат "зимни технологии", които са тънки и топлят. Тъй като става въпрос за спортни модели се предполага, че човек ще ги ползва докато е в движение или спортува. Така хем топлят, хем човек не прегрява, хем дрехата не му тежи. Ако ще стоите на едно място и навън на студено и очаквате дрехата сама да ви топли, тогава може би не са най-подходящите.

# 485
Имам няколко якета на Найк с therma-fit и са с гъши пух,леки и много топлят.С прането е малко проблем,но после ги чепкам.

# 486
Здравейте! Миналата година бяха напускали много яки отстъпки (инфлуенсърски )Дано и тази година.😄🫶🏽.Бях си грабнала тогава 40% код 😁.Мега яко.

А якетата на Найк топлят! Имам бяло 🫶🏽.Тънко е но топли

# 487
  • Сливен
Днес получих тези боти за 111лв
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/a-s-98/kasi-botushi-vision-8486648?utm_m … _campaign=product
Уникални са.Благодаря на мацката ,която сподели,че са много намалени.
Взех номер 39,който нося и са ми добре.
Според мен не стават за широк крак и за висок свод.Нямам идея колко би се отпуснала кожата.
Сега са на 162лв .

# 488
  • Пловдив
И аз ги получих, но съм със смесени чувства.  Моят крак е тесен и ми стоят широко и някак грубичко.
Повече ме притесни обаче кожата близо до подметката, която сякаш е мината с лепило отгоре или е нагрявана и е на път да се напука

# 489
Нещо е кофти, връщай направо. Едно дефекта, едно не са ми нищо уау.
За да не е спам чакам това за 80лв, прекалено дълги ръкавите ми изглеждат, да видим.
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/freaky-nation/prehodno-yake-sahara-90560 … _campaign=product

# 490
код за обувки или инфлуенсърски да има?

# 491
  • София
BrightT , благодаря! Flowers Hibiscus Тъкмо си търсех бежаво кожено яке, а и този модел ми хареса много, висока съм колкото манекенката и с дълги ръце и няма да ми е прекалено късо, ще покрива поне кръста. Добри са якетата на Freaky Nation, взех го за 91,92 лв.
змейковица , дефектни са ботите.

Последна редакция: вт, 25 юли 2023, 15:54 от Vesika

# 492
BrightT , благодаря! Flowers Hibiscus Тъкмо си търсех бежаво кожено яке, а и този модел ми хареса много, висока съм колкото манекенката и с дълги ръце и няма да ми е прекалено късо, ще покрива поне кръста. Добри са якетата на Freaky Nation, взех го за 91,92 лв.
змейковица , дефектни са ботите.
Дано си улучим размера и двете, ще споделяме Heart

# 493
  • Пловдив
И аз поръчах кожено яке на същата марка, но в огнено червено за майка ми - дано й стане Л

# 494
  • Варна
Поръчах 2 артикула от сайта, които върнах. Изпратиха ми имейл, че са получени, но в профила ми е отбелязано, че само единият е върнат и за него е инициирано възстановяване на сумата. Вторият стои като закупен, а аз съм го върнала заедно с първия в една пратка и с прикрепен документ за връщане.
Случвало ли се е на някой същия казус и какво трябва да се направи? Имам товарителницата от Еконт, но там не е отбелязано съдържанието.
Писах до обслужване на клиенти, но нямам отговор.

Общи условия

Активация на акаунт