Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 21

• 74 338
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
  • Sofia
Няма найкове ментета, това са огромни сайтове, представители на всякакви марки, продават легално.
Друг е въпросът, че качеството на много световни марки вече не е на нивото отпреди 5-10 години. Имам дънки, блузи, обувки, които не са мръднали грам, но сега мога само да си мечтая за онова качество. А цените, специално на Nike са безумни,,но явно промиват мозъците на децата и моят младеж иска само тази марка. 300лв за изкуствен боклук, имам маркови обувки на други марки естествена кожа, висок клас за по-малко пари!

# 691
Чакам още моя колан, ще пиша- иначе харесва ли ви кожата.

Аз я одобрявам. От по-твърдата е.

Скрит текст:

# 692
Хора, несериозно е да твърдите, че има Nike ментета. Това е сайт, който зарежда от официални вносители на марките. Това, че един Nike се е оказал некачествен е друго. Аз си закупих черно долнище Nike от фешъндейс. Стана на топчета и се раздърпа на второто носене, не е менте. Лошо качество. Купих си друг модел долнище на Найк и нямам никакъв проблем.

# 693
Тогава дайте линк към тези, които били с лошо качество.

# 694
Код DENITSA20 в About you за сума над 100лв

Връщам тази рокля.Грабнаха ме цветовете и си я поръчах за повод.Обаче деколтето ми идва прекалено отворено.Няма как да не се вижда сутиена, а опция без такъв не върви.
Иначе е хубава, М размер си отговаря.

Последна редакция: вт, 01 авг 2023, 21:36 от teda mars

# 695
https://m.aboutyou.bg/p/nike-sportswear/niski-maratonki-air-flight-89-4555549 това са фалшивите маратонки вчера в Бъз ги проверихме номерата . И сандалите балатум https://m.aboutyou.bg/p/about-you/sandali-jesper-6623331

# 696
https://m.aboutyou.bg/p/nike-sportswear/niski-maratonki-air-flight-89-4555549 това са фалшивите маратонки вчера в Бъз ги проверихме номерата . И сандалите балатум https://m.aboutyou.bg/p/about-you/sandali-jesper-6623331

Какво сте проверили в Buzz? То на кутията и на вътрешния етикет си пише всичко. Дори дата на производство. По кода на модела може да се провери, по UPC кода също може да се провери.

# 697
Никой не прави вече стока, която да се носи/ ползва по 10-15 години... Което и да хванете.Всичко е за консуматорство, колекции, пари.
Не са фалшиви, просто не е това което сте очаквали, срявнявано с преди доста години.

# 698
Не знам как я въртите таз рулетка, на мен от 7-8 поръчки насам вече не ми излиза

Има ли някой инфлуенсърски код ?

# 699
Не знам как я въртите таз рулетка, на мен от 7-8 поръчки насам вече не ми излиза

Има ли някой инфлуенсърски код ?
DENITSA20 над 100лв

# 700
Здравейте
Предложете ми някакви рокли за повод да стават. Не прекалено елегантни, че стилът ми е малко по-обикновен. Ниска съм и нямам бюст.
 И за момиче М размер, по-закръглена е.
Благодаря!

# 701
[[Не мога да проумея, как има още хора ,които пазаруват тези  китайски ментета

# 702
  • Sofia
Не съм голям фен на сайта, но дайте нещо по-конкретно като информация, че има ментета. Иначе са просто някакви подхвърляния, а вие представяте ли си как световни марки оставят спокойно този голям, немски сайт да пласира ментета и то на цените на оригинали?
За сравнение да кажа, че в една съседна тема с друг голям сайт имаше същите подмятания за оригиналност и писах специално на централата на една от марките да ми потвърдят оригинални ли са продуктите. Потвърдиха ми съвсем официално.

# 703
Аз колкото и да съм разочарована от обслужването на АЮ и точно това да ме отказа от пазаруване при тях - никога не съм попаднала на ментета. Взимала съм много изгодни продукти, някои с не толкова добро качество, но фалшиви - не.

# 704
И аз не мисля, че AY дават ментета. ММ си взе AirMax от фирмен магазин на марката и се разлепиха след няколко носения.

Общи условия

Активация на акаунт