Отговори
# 630
  • София
Девилче с теб сме! Чакаме те с хубави новини!

С нищо не мажа, освен с мляко за тяло, което не е за стрии, то защото ми стана много суха кожата, то е някакво с хилурон и колаген. Няма доказано мазило против появата на стрии според мен

Ех Фъстъче! Хем знам че знаеш че е доизчистване, ама как да не искаш да спре...

мен много ме мъчи запека, направо вечер корема ме боли от ляво, много ме страх някоя беля да не си докарам, надявам се док да изпише магнезий другата седмица и да има малко облекчение.

# 631
девилче пращам ти цялата позитивна енергия която имам🍀Всичко ще е наред 🥰🌞
   Аз се мажа с маслото на икаров против стрии от 1 месец 😁.Аз съм спортна личност и винаги съм имала плочки ,та малко се притеснявам конкретно за корема да не се нацепи многооо.Моята майка е родила две деца сега е на 51 и изглежда супер в къси дънкови гащета 😁 дано да приличам на нея.За сега дори не ми личи ,а съм 14+4 и само се филмирам.По-нататък мисля да си купя и масло на мустела.

# 632
Devilche чакаме добрите новини 🍀🍀🍀

Лейди Роуз аз бавно го спирам както бях на 3х2, после една седмица бях на 2х2, сега ще мина на по 1 сутрин 1 вечер, и после край, ама просто като съм свикнала 🤣 а докторката още в 13 каза спирай рязко, аз днес започвам 16 и още се туткам и лека полека

# 633
Девилче, стискам палци! 🍀Момичета от няколко дни имам болки в кръста с придърпване, знам, че е нормално, но на моменти едва мръдвам и нощем усещам, че почват да ми се схващат прасците, а имам още до 2 седмици до прегледа. Някакви съвети, ако на някой му се случвало, даже като лежа по гръб най ме схваща.

# 634
Девилче, всичко ще бъде наред! Чакаме само хубави новини! 😊

# 635
Девилче, стискам палци! 🍀Момичета от няколко дни имам болки в кръста с придърпване, знам, че е нормално, но на моменти едва мръдвам и нощем усещам, че почват да ми се схващат прасците, а имам още до 2 седмици до прегледа. Някакви съвети, ако на някой му се случвало, даже като лежа по гръб най ме схваща.

И аз бях така, Магнезий 2х1 ми изписаха и затихна, но аз нямах схващания на прасците, а ти щом имаш вече значи има изразен дефицит на магнезий, пиши на АГ да я питаш какъв да пиеш според мен

# 636

Аз бях по същия начин с прасците. Това със схващането на и болките в кръста при мен бяха повече от залежаването до скоро. Свържи се с АГ щом не е скоро прегледа и попитай какво можеш да приемаш.
При мен се изписа Магнерот 500мг  3х2 10 дни и след това 2х2. Опитай да лежиш на една страна (лява) ако можеш или използвай възглавница , да се разграничи натоварването изцяло на кръста.

Последна редакция: пт, 16 юни 2023, 12:04 от diorgg

# 637
  • Бургас
Девилче, вярвам, че всичко ще е наред и чакам да се похвалиш!

За утрогестана бях на 3х2, после минах на 2х2 и уж трябвашеот тази седмица на 2 вечер само, но се наложи да удължа още 2 седмици на 2х2 и после да намалям чак.

# 638
Девилче, стискам палци! Вярвам, че ще се случи най-доброто! Достатъчно си изтрадала, време е за щастие - двойно щастие! Flowers Four Leaf Clover

И аз спрях постепенно утрогестана, само го мислех да не го забравя...и само ми цапаше бельото с изхвърляне на остатъка му.

Аз от желязото получих по-силен запек, даже и безотказните ми техники вече не помагат. Мисля да пробвам този, който сте споделили. Аз използвам билкова кръв на хапчета.

# 639
Здравейте, момичета. Следя ви от доста време, но чак сега се реших да пиша. Бременна съм след инвитро процедура в 13 седмица съм. ❤️
Имах хематом и кървене в 9 седмица. За сега, слава на Бог всичко е наред. Мина и БХС всичко е наред с бебчето! ❤️
Желая ви кураж, момичета и леко бременеене!
Относно запека аз вземам един мармалад по препоръка на гинеколога ми, само той ме спасява.

# 640
Благодаря ви! Свързах се с АГ, изписа ми Магнерот 3×2 🙂🍀

# 641
  • Варна
Девилче всички стискаме палци, всичко да е наред и да си отдъхнеш поне малко

Момичета вие 2/3 сте от Пловдив сякаш Grinning

# 642
  • София, България
Другите 1/3-та от Бургас Sweat Smile  Мен много ме радва подобно нещо, защото масово всички сме от София, пък винаги ми е било интересно като споделят впечатления и информация и снимки от други градове.

# 643
Момичета, риск за Даун 1 от 216 високо ли е, че се стреснах 🤨

# 644
Момичета, тези от Вас,които приемат витамин Д на Better you , колко впръсквания правите на ден?
Защото моята АГ така и не е написала , а в аптеката ми казаха по 1, но не са сигурни.
При мен недостига е малко под долната граница на минимум от референтна.
Не искам да й звъня,че последния път не се разделихме подобаващо спрямо нейното отношение , а другата седмица вече се записвам на ЖК при друга.

Общи условия

Активация на акаунт