Отговори
# 645
Девилче стикаме палци, всичко ще е на ред ❤️

Относно стриите, аз започнах със кокосово масло по препоръка от сестра ми. Тя няма нито една стрия. Но аз имам много суха кожа, имам си и стрии от пубертета, та доктора ми преписа още една медицинска крема за суха кожа.

Последна редакция: пт, 16 юни 2023, 15:39 от Summer.23

# 646
Момичета, тези от Вас,които приемат витамин Д на Better you , колко впръсквания правите на ден?
Защото моята АГ така и не е написала , а в аптеката ми казаха по 1, но не са сигурни.
При мен недостига е малко под долната граница на минимум от референтна.
Не искам да й звъня,че последния път не се разделихме подобаващо спрямо нейното отношение , а другата седмица вече се записвам на ЖК при друга.

Витамин Д веднъж на ден след хранене. Също приемам и витамин б12 той е 4 пъти на ден. Blush

# 647
  • София
Момичета, риск за Даун 1 от 216 високо ли е, че се стреснах 🤨

Май се води висок, но пък НТ ти е в норма. Какво казаха на феталната? Говори с лекаря си дали има нужда от допълнителни прегледи/изследвания. Не се паникьосвай, БХС е статистика в повечето случаи е фалшива тревога

Какъв Вит Д на Бетър ю ви е изписан?

# 648

Маце ето този е витамина.

# 649
  • София
diorgg 1 е на зеления, без Вит К, на този е 3 наведнъж, пише си го на спрея май.

# 650
На феталната всичко беше супер, даже лекарката каза да и пратя резултата от бхс, като излезе, за да го прегледа, но пусти стрес, докато се сетя се панирах🥲 благодаря 🙂

Май се води висок, но пък НТ ти е в норма. Какво казаха на феталната? Говори с лекаря си дали има нужда от допълнителни прегледи/изследвания. Не се паникьосвай, БХС е статистика в повечето случаи е фалшива тревога

# 651

Според мен заради годините ти го завишават,но като гледам какво пише долу в забележките ще те пратят сигурно на прена тест. Имам приятелка ходи след БХС на пренатест заради подобен резултат и всичко беше наред, тя е на 31 г.

# 652
Девилче, какво станаааа, цял ден влизам да проверявам Laughing

Краси, не се притеснявай, щом на феталната всичко е било добре, предполагам са ти завишили риска заради годините. Може би следящият ще те посъветва за пренатест както и Tinydevil написа, ако имаш възможност, направи го за твое успокоение.

# 653
  • София, България
diorgg, за вит. д+К на Бетерю , понеже и ние не обсъдихме с лекарката по колко да пръскам, а само каза , че мога да го сменя, та тя ми беше изписала Вигантол първо, по 3 капки на ден които са общо 1500 iU , видях че едно впръскване на БетърЮ съдържа 1000 iU и сама си сметнах да правя по две впръсквания, след ядене сутрин ги правя Simple Smile

# 654
  • София
На мен ми излезе за Даун 1/360 и ме посъветваха пренатест само за Даун, за другото нямало нужда.
Честно казано в момента съм в преразход с бюджета и вижън основен за 1150 ще ми дойде нанагорно. Реших да правя пренатеста за Даун в Щерев (пращат го в Германия и там се изследва за 10-тина дена) за 650 лв. Ще го правя следващата седмица. Според мен си пусни един такъв за лично спокойствие. Има към него бонус и пол на бебето, както при другите. Мен ме посъветваха и лекарката на ФМ, и проследяващата АГ. И моята фетална беше без забележки.
На феталната всичко беше супер, даже лекарката каза да и пратя резултата от бхс, като излезе, за да го прегледа, но пусти стрес, докато се сетя се панирах🥲 благодаря 🙂

# 655
  • Варна
Девилче, надяваме се всичко е наред, чакаме те Heart Exl

# 656
Проверявам постоянно за новини от Девилчето, но я няма 🤷

# 657
Всички цял ден дебнем, хайде Девилче хаха

# 658
krasi , това ти е рискът за Даун според възрастта . Комбинират риск ,който включва възраст, измервания , кръвни изследвания ти е 1 на хиляда и нещо, което е нисък риск  .Моят Аг на феталната гледаше него .
    Devilche  ,чакаме ! 🤗

# 659
diorgg, за вит. д+К на Бетерю , понеже и ние не обсъдихме с лекарката по колко да пръскам, а само каза , че мога да го сменя, та тя ми беше изписала Вигантол първо, по 3 капки на ден които са общо 1500 iU , видях че едно впръскване на БетърЮ съдържа 1000 iU и сама си сметнах да правя по две впръсквания, след ядене сутрин ги правя Simple Smile

Благодаря ти , фъстъче.
Да аз на моя глава правя по две впръсквания около обяд след хранене, тъй като дозата за едно ми се струва малко. Като цяло и три да са мисля,че няма да навреди при недостиг на този етап , той е с нагрупване.

Общи условия

Активация на акаунт