Отговори
# 660
  • София
Вит Д сутринта се приема, че иначе може да ви наруши съня ако го приемате по късно.

# 661
Мимичетаааа, много ни забавиха в болницата с административни неща, но и двете госпожички изглеждат перфектно,според Михова 🥰не мога да го повярвам още, гледам снимките и разчитането на рисковете и не го асимилирам,че може да ми се случва такова щастие!
Безкрайни благодарности и силни прегръдки на всички ви,за подкрепа и позитивната енергия❤❤огромна сила сте и нека Господ ви благослови със здрави и прекрасни дечица на термин🍀
БЛАГОДАРЯ ВИ от все сърце и душа!!!

# 662
Devilche, честито щастие и спокойствие! Heart Надявам се, вече можеш да си отдъхнеш и да караш едно спокойно и чудесно лято Heart

# 663
  • София
EEEE Девилче честито, много се радвам, чаках отговора ти с вълнение. Днес е хубав ден! Purple HeartBlue HeartYellow Heart

Аз си пръскам по 3 пъти от спрея с вит. Д и все не мога да го вдигна да влезе в нормата.

# 664
  • София
Девилче, много се радвам за теб и за двете принцески 😻😻🍀. Много щастие оттук нататък и безгрижно лято! 🧚♀

# 665
Аз ползвам зеления спрей вит Д на Бетър ю, без вит К, 3000 IU, по едно впръскване на ден. Иначе и моят вит Д беше под нормата като го изследвах преди няколко седмици.

# 666
  • София
Девилче това да се чува!! Шийката колко е? Аз се вълнувам и от шийки хахах

Аз от бетър ю и зеления и този с К, вдигнах над 120 вит Д, наложи се да го спря

# 667
Девилче, честито ♥♥♥ 🍀🍀🍀

# 668
Честито, девилче! Прекрасна новина 💗💗

Момичета , вече няколко дни не мога да си намеря витамините из цял Бургас .... Pregnant care max приемам ....ее няма гии, всички други видове pregnant care има само моите не. Ако някой знае къде в Бургас ги има в момента , да сподели , моля☺️ Иначе в понеделник съм на преглед , от 29 не съм виждала бебето , нямам търпение ❤️

# 669
Ееее Девилче, цял ден те чакаме. Вълнуваме се заедно с теб. Много хубава новина. Все такива да чуваш и все по-спокойно да ти бъде💞

Maria ако не ги намериш , няма ли вариант да се поръчат в някоя аптека.
Ако ли не , аз мога да потърся тук в София, но ще трябва да се пратят с Еконт или Спиди и ще ти излязат малко по-скъпо.

# 670
Честито, девилче! Прекрасна новина 💗💗

Момичета , вече няколко дни не мога да си намеря витамините из цял Бургас .... Pregnant care max приемам ....ее няма гии, всички други видове pregnant care има само моите не. Ако някой знае къде в Бургас ги има в момента , да сподели , моля☺ Иначе в понеделник съм на преглед , от 29 не съм виждала бебето , нямам търпение ❤
Аз ги пиех, но в периода, когато много ми се гадеше и повръщах ги спрях и не мисля да продължа с тях. Бих ги подарила на драго сърце, ако някой ги иска - имам 2 цели блистера от витамините (28 таблетки) и 1 цял блистер от рибеното масло (14 капсули), т.е половин опаковка.

# 671
Прекрасни сте,момичета! Благодаря ви и нека всяка чува само хубави новини за рожбите си🙏🏼
Мацето, 37 мм е вече-измериха в с вагинален. Много миоми пораснали имам,но ще ме следят на 2 седмици.
Разрешиха ми да си карам колата извън града(от София съм) и да летя със самолет така,че моренцето ме зове☺ да отпусна душата поне малко….

# 672
  • София
Ехее супер Шийка бре! Браво

# 673
Даже питах дали вярно е толкова и я мери 2 пъти,зада ми покаже 🤣

# 674
Devilche, чудесни новини! ❤️ Много се радвам за теб и за малките принцеси 🙂

Общи условия

Активация на акаунт