ЮЛИ 2023 щастие ще ни дари, бебчета сладки чакаме да се родят!

• 46 747
  • 710
  •   1
Отговори
# 585
Всичко точно при мен.  Другата седмица ме вика пак, че и сестрата му не ми е записала часове след днешния та малко нахално ще съм пред кабинета в часа когато ме вика. Иначе всичко наред, още малко качило бебето и преди 15.07 едва ли щяло да тръгне щом първия път е било преносване каза. Иначе другото - като падне тапата от 3ч до 3дни след това да чакам раждане. Ако има нещо тръгнало да звънна и така. Аз имам едно усещане за една дата дето ще се роди ама да видим. Сега поне съм спокойна, че имам още някой друг ден да си оправя хремата и това болно състояние.  И ще празнувам с китайско и още 3 презареждания на багажа за АГ. 😅😀🫣

# 586
Да се похваля, на 01.07 с планово секцио се роди втората ми любов - Самуил, 2620 гр, 48 см. Вече сме в къщи и се напасваме всички към новото ежедневие.
Имам въпрос към вече родилите момичета - по колко спят вашите бебета? Нямам спомен от първите дни на дъщеря ми в къщи, защото бях пълна паника, помня че от един момент нататък много ревеше, но вече имаше колики. Бебето сега спи по цял ден, да има един два пъти на ден по 15тина минути буден. През нощта също мога да кажа, че спи. Иначе за мляко се събужда, яде по около 40-50 мл., ама се притеснявам малко с това спане. Аз вярно си пожелах спящо и не ревящо бебе, ама сега влизам във филми 😄

# 587
  • София
Може просто да се е регулирала, не бързай да се отчайваш. Имай предвид, че помпа и на ръка не можеш да изкараш както бебето суче. Направи един консулт с консултант по кърмене, защото почне ли се с АМ нещата може да се закучат
Знам знам, но определено вечерта не й е достатъчно. Втори ден пия чайове, на дм марката почнах днес и има разлика определено(вчера пих на хип някакъв инстантен), но и като имам под ръка едно мляко ще ми е една идея по-спокойно. То не е задължително да давам .

# 588
  • Варна
От тоя инстантния на Хип всеки път бягах в тоалетната, докато видя че е с малтодекстрин.
Magic, на мен ми звучи като дете мечта. Да е жив и здрав Самуил Simple Smile ако няма жълтеница или друг проблем, просто приеми, че си уцелила джакпота

# 589
  • София
Да се похваля, на 01.07 с планово секцио се роди втората ми любов - Самуил, 2620 гр, 48 см. Вече сме в къщи и се напасваме всички към новото ежедневие.
Имам въпрос към вече родилите момичета - по колко спят вашите бебета? Нямам спомен от първите дни на дъщеря ми в къщи, защото бях пълна паника, помня че от един момент нататък много ревеше, но вече имаше колики. Бебето сега спи по цял ден, да има един два пъти на ден по 15тина минути буден. През нощта също мога да кажа, че спи. Иначе за мляко се събужда, яде по около 40-50 мл., ама се притеснявам малко с това спане. Аз вярно си пожелах спящо и не ревящо бебе, ама сега влизам във филми 😄
И Габито си спи яко, така беше и Катето , явно сме късметлийки наистина !

# 590
Момичета, а колко време след секцио може да влизаш в морето? Grinning Дали имам шансове за септемврийски плаж пресмятам..

Попитах на изписването и ми казаха, че след прегледа на 1ви месец ще видят как зараства оперативната рана и тогава ще кажат кога може на море. Проблема бил водата, защото е 'мръсна среда'. Очаквам зелена светлина за септември Blush

# 591
Колко капки коластра му трябва на новородено да се нахрани. Аз почнах да се цедя на ръка, защото не е при мен още. Обаче пуска по няколко капки. Утре ще я мъча да суче ама е много мъничка и ще е трудно

# 592
  • Варна
Ние тук във Варна не смеем да ходим на плаж. Болниците са пълни с чревни вируси. Много ми е мъчно за баткото, не смея да го пусна на плаж, той се сърди...

# 593
Колко капки коластра му трябва на новородено да се нахрани. Аз почнах да се цедя на ръка, защото не е при мен още. Обаче пуска по няколко капки. Утре ще я мъча да суче ама е много мъничка и ще е трудно

Аз не се цедих. Директно го сложих на гърда при първа възможност. Въпреки че също е мъничък много добре се справи и веднага засука. Няколко пъти в деня му додавах АМ.
На теория, коластрата ти би трябвало да е достатъчно. По таблици от 10мл (1с.л.) до 100мл (1/3 чаша) дневно му трябва кърма първите дни.

# 594

Аз не се цедих. Директно го сложих на гърда при първа възможност. Въпреки че също е мъничък много добре се справи и веднага засука. Няколко пъти в деня му додавах АМ.
На теория, коластрата ти би трябвало да е достатъчно. По таблици от 10мл (1с.л.) до 100мл (1/3 чаша) дневно му трябва кърма първите дни.
[/quot

Аз се цедя, защото станаха твърди гърдите ми. Като не е при мен и няма как да я сложа на гърда

# 595
  • Wonderland
Ние тук във Варна не смеем да ходим на плаж. Болниците са пълни с чревни вируси. Много ми е мъчно за баткото, не смея да го пусна на плаж, той се сърди...

Честно казано, аз не бих отишла на нашето. И не заради глупостите по телевизията, ами точно тия ентеровируси, които всяко лято върлуват. Но се надявам късен септември в Гърция, да сме живи и здрави.

Колкото до усещането за дати: аз имах усещане, че може днес да ни изненада господинът, за щастие е почти 12 ч. и нямам никакви признаци това да се случи, та ще лягам. 😁 Остават няколко (най-важните) дни до секциото, дано задържи, че не трябва да излиза този уикенд. 😁

# 596
  • Варна
Леле, бебчетата валят. Честити рожби, момичета! 🤗

Zuhta, "някакви" контракции до 8см си звучи направо супер. Дай Боже всекиму! 😀

Аз имам пак вмомента болезнени контракции, но ще видим как ще се развие нощта. Междувременно, отново имам воднисто течение от тази вечер и се чудя може ли да са водите този път.

# 597
С ММ принципно не сме фенове на плажа. Може би защото не сме от тук. Аз си харесвам планината, и там поне като си отворя очите не ми плуват превръзки използвани и тампони (и хора, морето не е тоалетна ама явно има такива дето не разбират 🫣) и какво ли още не. Последния път като влизах във водата точно такива неща имаше и във водата и на пясъка и после 3 седмици болна с повръщане и какво ли още не.  Съмнявам се да е станало по-чисто морето.  Поне на планина буболечки и комарите по-добре.

Иначе снощи така ме бяха почнали подготвителните контракции, че чак реших посреднощ ще станат нещата. И цяла нощ ходя до тоалетната и си викам ей ся тапата. Тапа няма 😅 още си седи дето и е мястото.  Подготвителни контракции няма пак и така. АГ казва 'А, спокойно. Като те почнат и бебето само ще излезе.'  Още 300гр качило. Определено мисли да ме  изчака до термин АГ обаче. Аз се притеснявам ако продължи така да качва, другата седмица ще е 3.700кг, после ще иде 4.200 и накрая 5кг отдолу трудно 😬🫣😅  Вече се глася и с нагласа, ако е голямо няма да напъвам. Направо ще го извадят та поне 1 бонус. Няма да напъвам... и пак съм паника тъй му 😅

# 598
  • Варна
Чакам новини от Касисчето ❤️

# 599
Ние пък тъкмо се върнахме от нашето море и беше супер. Малко екстремно че съм вече в 37 г.с., но за щастие не се наложи форсмажорно пътуване до София

Общи условия

Активация на акаунт