Въпроси за TBI Bank

• 81 640
  • 1 149
  •   1
Отговори
# 90
В смисъл че няма никакъв смисъл за мен като имам захранен вече депозит да имам мобилно банкиране или активно онлайн такова.

# 91
Аз хич не мога да се справя с тази банка и вече мисля да се откажа. Не ми се получава. Вярно, че съм руса, но ако пък толкова...

# 92
Аз хич не мога да се справя с тази банка и вече мисля да се откажа. Не ми се получава. Вярно, че съм руса, но ако пък толкова...

Повечето сме от късметлиите, че стартираме с някакви минимални проблеми (при мен е сгрешен само града с личния адрес, пускат ми лихвата на друго място, и още едно две дребни). Писал съм - никакво оправяне няма. Но стартираш ли с големи проблеми, също няма оправяне. Така че логично, ако сте на загуба от това (средства и време), не си струва безплатната им услуга. Та си преценете кое е по - добре.

# 93
Кое е толкова сложното? Да, имаха технически проблеми, но вече са добре нещата. С приложението.

# 94
В моя профил също ми излиза друг град, но в офис на място казаха че при тях като погледнат, си пише правилния град, та там е хептен странно.
Откъм съпорт наистина никакви ги няма.

# 95
И в моя профил пише, че съм от Петрич, и че съм безработна. Joy
Питах ги, не било важно това.

# 96
На мен пък два месеца не могат да ми изпратят карта. То бяха технически проблеми, то обещания, че до края на седмицата ще е при мен и нищо. Иначе договор ми изпратиха веднага. Много несериозно отношение, да не кажа малоумна работа...

# 97
А аз пък днес получих съобщение във Вайбър, че на 11.08 ще ми деактивират Mastercard и са ми пратили Виза. Въпреки че имам вече такава карта..

# 98
А аз пък днес получих съобщение във Вайбър, че на 11.08 ще ми деактивират Mastercard и са ми пратили Виза. Въпреки че имам вече такава карта..
И аз получих същото съобщение.

# 99
Аз, също почнах с големи проблеми  и разправии с тях, но след като ми смениха картата и отидох в друг офис, а и почнах да звъня до откат и да чакам да се свържа с оператор, вместо да вися цял ден на чат-а и  да обяснявам сто пъти едно и също, на всеки следващ  и да чакам да проверят случая.....вече нямам проблеми. И понеже така и не успях да стигна до ползване на приложението на компютър, няма и да ми липсва. През телефона се справям отлично. И да си призная, че много ме радват- след няколко години депозити в други банки, най- накрая виждам да има някаква реална полза, че съм им дала парите си Smiley

# 100
Някой опита ли вече шопинг лимита? Колебая се дали да го активирам.

# 101
Някой опита ли вече шопинг лимита? Колебая се дали да го активирам.

Аз. Но се отказах после. Ако се разсрочи една покупка за 3 месеца няма оскъпяване. Но при разсрочване за повече месеци взимат 1.5% месечна такса. Отделно в договора пък е посочена 30% годишна лихва.. И цялата сума на шопинг лимита пък я отразиха в ЦКР като кредитна карта.. Реших, че не е за мен.

# 102
  • София
Имам въпрос, мъжът ми има в TBI депозит и  мисля се казваше спестовна сметка с минимална лихва, която не откривам сега в сайта им като продукт. Та понеже си е забравил паролата за онлайн банкирането си свали мобилното приложение /за което е много против да го има на телефона и да си праща снимка на ЛК някъде/ , обаче така и не можа по никакъв начин да продължи без да стартира заявката за карта neon, която той не иска, в крайна сметка не е попълнил някакви данни и излиза, че ще му се обадят по телефона, не мога да разбера задължително ли е да я имаш тази карта и сметка за да ползваш приложението.
Отделно, че депозита се вижда като сума в депозити, но другите пари от сметката не, единствено като даде преводи излиза тази сметка със сумата в нея от която може да направи превод.
Той доста се нервира и ще ходи до близкия им офис, но като чета за перипетиите на пишещите в темата най-много да изтегли парите.

# 103
Имам въпрос, мъжът ми има в TBI депозит и  мисля се казваше спестовна сметка с минимална лихва, която не откривам сега в сайта им като продукт. Та понеже си е забравил паролата за онлайн банкирането си свали мобилното приложение /за което е много против да го има на телефона и да си праща снимка на ЛК някъде/ , обаче така и не можа по никакъв начин да продължи без да стартира заявката за карта neon, която той не иска, в крайна сметка не е попълнил някакви данни и излиза, че ще му се обадят по телефона, не мога да разбера задължително ли е да я имаш тази карта и сметка за да ползваш приложението.
Отделно, че депозита се вижда като сума в депозити, но другите пари от сметката не, единствено като даде преводи излиза тази сметка със сумата в нея от която може да направи превод.
Той доста се нервира и ще ходи до близкия им офис, но като чета за перипетиите на пишещите в темата най-много да изтегли парите.
Натиска се на самата сметка в екрана "Начало" и така се изреждат всички сметки. Ако разбирам правилно.

Ето линк за Спестовна сметка https://tbibank.bg/lichno-bankirane/spestjavanija/spestovna-smetka/

# 104
  • София
За съжаление не става, там стои въпросната карта neon и пише да се актуализират данните му.
Обадили са се днес от поддръжката и в  крайна сметка не можеш да ползваш приложението с активно банкиране ако нямаш въпросната карта, което е голяма простотия, дори не можеш да си видиш сметките, казали са му да ходи в офис да си ги проверява, ако си променял мнението за дебитната карта да им се обадел.

Общи условия

Активация на акаунт