бъдещи мами -септември 2007 от Бургас?

• 12 471
  • 268
  •   1
Отговори
# 135
Мочета,направо съм изумена!При Вас докторите били още по-брутални!Думи нямам!
Дано петициите ни имат някакъв ефект!
Леко бременеене на всички и безпроблемни раждания!  bouquet
Пожелавам Ви да попаднете при екипи с все още останала съвест и професионализъм,все още непомрачен от жаждата за пари!Искрена съм!  bouquet

# 136
  • Бургас
Щом така е преценил доктора и ти му имаш доверие... И аз съм на мнение че е хубаво да си стоиш до последно в къщи. Онзи ден Гамишев казал на колежката: "Абе вие жените имате много изкривена представа за бързо и леко раждане. 7 часа се приемат за нормални."  #Crazy Пък ти си и с първо дете  ooooh! стой си в къщи и не бързай за никъде  Hug

Пък за петицията... в неделя случайно попаднах на новините на Европа тв и там нещо се изброяваха исканията от петицията на бургаските майки, ама хванах само края и не разбрах за какво е ставало дума в действителност.

# 137
Правилно, Уиш, добре си решила да изчакаш до последно вкъщи.  И без това там е грозна гледка и най-много да се панираш, докато чакаш напредването на контракциите.
Хайде, малко остана, стискам палци!

# 138
  • Бургас
Късмет и от мен на Уиш и леко раждане, явно скоро ще е   bouquet
и вземи да си намериш щъркелче, което да ни извести, че си станала мама  Laughing че тука голямо напрежение  Hug
А за раждането относно спора, моя съвет е, ако ще раждате нормално да се уговорите само с акушерка чието внимание да е насочено само към вас, реално док нема ви трябва. Е ако е секцио вече вие решавате как и с кого.

# 139
Nikki_Ivanova много е сладко твоето ангелче  Hug
С нетърпение чакам новини за wish !
Започнах да се оглеждам за дрехи за бременни ,ама то в магазините  само едни такива лелчески тоалетчета ,ужас .Сигурно сте ги видели вече.Първата бременност почти цялата я изкарах с два гащеризона /есенно-зимно време/ и сега като ги видях отново и щях да се издрайфам Sick
Ох виждам ,че някои мамета са вече във второто тримесечие та искам да попитам ,кога ще свърши това гадене  smile3511?
Имам въпрос към работещите -една позната ми спомена ,че имам право на 180 дни болнични преди термина .Как стоят нещата ? Нещо вече ме домързява и не ми се работи  smile3516

# 140
аз знам, че болничните са 45 дни преди термина. за 180 дни преди Т не съм чувала. ако искаш да си удължиш престоя в къщи, омже да си вземеш отпуската точно преди това или да кажеш на доки, че се чувстваш зле, за да ти даде болнични.
от дрехите за бременни , които се предлагат по нашите магазини ми харесаха точно 2 неща - джинси черни или тъмнозелени и дънки /на александровска, бъдещи майчета е магазина, в едно тунелча/. точно вчера видях една жена като с моите джинси и си викам "ясно, бременна е"  Joy

# 141
  • Бургас
Да, имаш право на болничен, но не знам колко е и той е различен от този болничен който ти споменава Херелина - 45 дни преди раждане. Тоест обикновен болничен и ако джипито ти се навие може да ти пуска такива. Те са един вид че имаш проблемна бременност и трябва да си стоиш в къщи и да лежиш. Но имай на предвид че после болничния ще ти намали парите които ще вземеш за 9-те месеца болничен който ти се полага за раждане и гледане на дете, но и това в случай че се осигуряваш и подписваш върху реалната си заплата /по-голяма от МРЗ/. И мен вече ме мързи ама после поне няма да вземам 180 лв.
А за дрешките има магазин на републиканска за бременни след щорите Гершман там видели ли сте. Колежката си купи от там дънкова пола, а аз джинси и сме доволни.  bowuu
Забравих за гаденето ще свърши евентуално като влезеш в 4-ти месец, но не е задължително.

# 142
  • България
Здравейте, майчета
аз не съм писала , но ви чета Simple Smile За магазина на Републиканска  се присъединявам- купих си дънки от там и съм доволна. Има и много сладки бременски сукманчета в различни цветове.
Аз съм от късметлийките и не съм повръщала ( само веднъж в 4-ти месец Simple Smile, но ми се гадеше по малко и бях станала много капризна по отношение на храненето.  Всичко премина , когато влязох в 4-ти . казват, че жената  от 4-ти до 7-ми месец се чувства на-добре - не й прилошава , а и не и тежи още коремчето. Но все пак при всеки си е индивидуално.

# 143
  • Burgas, Bulgaria
Кошмара на първине месеци мина при мен към края на 4-тия но елате ме вижте сега като съм края на 7-мия.Още по-лошо smile3515 smile3514 пак ревове сополи почти постоянно ми е лошо вечер ставам през час болките ми се върнаха направо не мога да се трая.Даже имам чувството че ако не спрът тия болежки ще полулея.
Днес ще звънна да си запиша чес при Калчева че да ме види-хванала ме е параноята че ще родя по-рано а аз ще съм със секцио по мед. причини и умирам от шубе.
Иначе на 19март-рожд. ми ден излизам в майчинство и Ризовата тогава ме вика.

# 144
чух за този магазин, но така и не можах да го намеря  ooooh! от богорид в коя посока тръгваш - покрай еврошопа или покрай "духът на тигъра"-т.е. посока славейковото пазарче?

# 145
  • Бургас
От Богориди посока славейковото пазарче - ама доста ще повървиш, пада се в ляво след като подминеш светофара на Кирил и Методий, то е едно малко магазинче, до него има още едно малко магазинче - държат го китайците, а на ъгъла са щори Гершман, насреща е видиотека Александра мисля беше.
Иначе колежката си уши и един панталон някъде отзад зад В и К -то в уличката имало шивачки които шиели специално за бременни и добре се бяха справили на доста прилична цена, около 20-30 лв. само не уцелиха колко да е широк ластика на частта която обхваща корема, в смисъл оставиха го по-голям  Joy

# 146
знам ги тиа шивачки, точно до работата ми са. обаче аз панталони не нося , а дънковият плат, който предлагат в момента въобще не ми харесва  ooooh!
ще потърся магазинчето на републиканска, благодаря   bouquet
мама21, да пишеш после какво е станало. стискам палци да не е сериозно  Peace

# 147
Добро утро мамита! Hug
 Благодаря за съветите.По принцип живея близко до  магазина на Републиканска ,но досега не съм влизала в него .Не можах да разбера къде точно се намира този на Александровска в тунелчето ?
Аз страдам от една т.н. шопинг мания ,но в  последно време като си харесам нещо  по магазините веднага си представям как ще ми стои след време  Thinking и желанието  ми се изпарява.
Абе хора вие спите ли ? Аз вече полудявам -гледам телевизия до 1,00 спа 2 максимум 3 часа и се събуждам .После елате ме вижте на работа как залягам зад компа .
Айде отивам да поработя малко  smile3552 smile3529

# 148
не знам как точно да го обясня  newsm78
значи тръгваш от стоматологията в посока към альошата. вървиш малко по главната и от страната на стоматологията, има нещо като базарче. на ъгъла от към улицата мисля, че имаше магазин за обувки, а на долният етаж - магазин за булченски рокли. в това тунелче имало и магазин за бременни.
а забравих да кажа за ластика за тези шивачки. понеже една колежка си купи от там панталон, нейният модел беше така: ластикът е доста дълъг и има по него доста дупки за копчета /илици ли се казваха  Crazy/. и съответно можеш да си го закопчаваш с едно скрито копче според големината на корема  Grinning ама това беше нейният модел, може и други видове да има  Simple Smile

# 149
  • UK
 Ето, че най- накрая и аз влизам в ролята на щъркел
 Wish роди момче Пламен 3400гр и 51см много е щастлива и двамата са добре  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт