бъдещи мами -септември 2007 от Бургас?

• 12 466
  • 268
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас / Славейков
Честито да и е жив и здрав малкия юнак.

# 151
  • България
ЕЙЙЙЙЙЙЙЙ, супер да й е жив и здрав, просълзих се  Simple Smile, знаеш ли нещо повече как е минало раждането. Но важното е , че и тя и бебето са добре   bouquet
Суперррр.

# 152
Брей! Тоз момък с размери по учебник. Браво да и е жив и здрав!

# 153
ЧЕСТИТО НА МАМА WISH !!!!!
Да сте живи и здрави !!!!
Бързо възстановяване ви пожелавам и чакаме новини и снимки  bouquet  bouquet  bouquet

# 154
честито уиш! да ти е жив и здрав Пламен и само да те радва   :bouquet:

# 155
ЧЕСТИТО НА МАМА WISH !!!!!

Здравейте момичета. За малко да съм и аз в темата, защото термина ми беше на 31.12.2006, но тъй като беборанка беше мъничка - не, че ми спести шевовете, та докторите си мислеха, че ще родя 2007. Да, ама НЕ!. 8 дни преди термина се роди малкото - 2900, 49см - ми съкровище.
Та пиша ви да ви кажа, че имах уговорка с една акушерка. Не ми е позната, позната е на позната на позната и т.н. МНОГО съм доволна от жената. Не се отдели от мен, а аз й се качих на главата. Embarassed Crazy
Платих й 100 лева, но мисля, че даде част от тях - може би половината - на докторката, която беше на смяна - Добрева.
За Добрева бях чувала много неща, почти всички лоши, но и от нея съм много доволна. Тя ме израждаше наравно с акушерката. От никой една груба дума не съм чула, а аз не се оказах лесна пациентка. Embarassed Чак се изумих на себе си, после се извинявах.
След като родих, дори пуснаха тайно и набързо мъжа ми и майка ми там, в родилното, както си стоях още на магарето да ме видят мен и бебка.
Както знаете обаче, ако този, който си ангажирал не се пада на работа, когато тръгнеш да раждаш, плащаш на касата, в моя случай за акушерка - 150 лева.
Ама въпроса е, че съм много доволна, де.
Акушерката се казва Мирянова.
 Hug

# 156
  • На морето!
Честито и от мен на мама WISH!Да са живички и здравички и много да се слушкат! Hug
moonlady,малката ти принцеска е повече от страхотна! HugКато я гледам на аватара ти така ме разчувства  Heart Eyes

# 157
  • вкъщи
честито на мама wish!
бързо възстановяване и безкрайно щастливи моменти!

# 158
moonlady-ама тя е много хубава ! Сладурка и как спинка само бонбончето .
Много ти благодарим за информацията.
Момичета искам да кажа на тези като мен ,които ходят при Ризова ,че другата седмица ще е на почивка -едно врабченце ми подшушна -само за информация.
Аз днес много пиша ,но ми е много криво и само ми се реве .Новината за уиш и Пламен ми оправиха малко настроението .
Продължавам да настоявам за среща-както се казва тъпа и упорита .Хайде давайте предложения ,няма да е зле да се видим . Hug

# 159
Благодаря ви!!!  smile3522
Ето едно албумче с Норчето. Embarassed
http://snimka.bg/album.php?album_id=99344&photo=3

Ако някой поиска телефона на Мирянова като му наближи момента, да ми пише на лични и ще му го пратя.
А за сега - приятно бременеене!   bouquet

# 160
Добро утро на всички!
Навън е кучешки студ !
А да не забравя ,ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ,КОИТО ДНЕС ПРАЗНУВАТ!  bouquet
Днес е Тодоров ден.-Конски Великден - 24 февруари-На този ден жените месят и раздават обредни питки и хлябове, наречени „конче" или „копито", на които от тесто се измайсторяват съответните фигурки. Хлябът се раздава на роднини и съседи за здраве на конете.
И така запрятайте ръкави и не се мотайте Grinning Grinning, а пък аз отивам да правя пържени филийки.  chef newsm64 newsm64

# 161
  • Burgas, Bulgaria
Честито на wish да и е живо и здраво момченцето и да са много здрави и щастливи. smile3525 smile3525Айде стига бе и аз в понеделник къде да ходя на почивка баси smile3515
smile3516.
Ходих на лекар-част от тапата ми е паднала и ако в понеделник съм с тези контракции-док каза да мина и през Ризова щото нали е наблюдаващ да решим какво ще правим иначе имам талон за хоспитализация ако нещо се случи днес или утре.
 smile3518 Weary много се притеснявам понеже ни е много раничко да излизаме.Не ми се влиза в болница и се чудя те там само системи слагат-не може ли да си плащам на сестра да идва в къщи.

# 162
  • На морето!
Честит имен ден на всички презнуващи и от мен!Да са им живи и здрави имената и да им носят много късмет!
mama21,стискам палци бебчето да почака още време и да си дойде след Великден!Дано се размине и потологията! Hug
Искам да ви питам някой знае ли колко струва ВИП-а в Бургаската болница?И какво точно включва? newsm78

# 163
  • Burgas, Bulgaria
Аз до колкото знам няма ВИП което е ужасно но факт.Дали и във паталогията е така.Някой знае ли Лазарова къде преглежда -дали има частен кабинет.

# 164
  • Бургас
ЧЕСТИТО И ОТ МЕН НА WISH ДА И Е ЖИВО И ЗДРАВО МАЛКОТО КАВАЛЕРЧЕ. ДА РАСТЕ ГОЛЯМ И ЗДРАВ МОМЪК

randuna ВИП-ове в бургаската болница няма.

muna33 благодаря за комплиментите. Всички скоро ще имате такива красиви съкровища в прегръдките си.

mama21 Наистина ви е раничко, но се успокой, дано всичко да бъде наред, с теб съм.  Hug Дори бебе да реши да излиза по-рано трябва просто да не се тревожиш, това е най-важното. Няма да си нито първата нито последната, която ще роди доста преди термин. Е разбира се най-добре е бебе да си поседи още в коремчето на мама, ама ако Господ е рекъл да се появи по-рано така ще е. Силна прегръдка от мен.

Айде като се оправи времето може и нас мамите да включите в срещите....., е ако ни искате де  Laughing

Последна редакция: нд, 25 фев 2007, 00:05 от Nikki_Ivanova

Общи условия

Активация на акаунт