Покупка на ваканционен имот на южното черноморие

• 17 798
  • 275
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
VV, и две тераси Simple Smile
Живея точно в такова жилище. Тук нищо не се продава. Каквото излезе, се купува веднага. Това е най-скъпият район на града, заедно с "Лазур", отлично устроен, с градини, училища, спирки на ГТ, Морската градина на 5 мин.
А в сградата с мини мола в момента продават на 3000 евро квадрата...
Този Лидл още повече вдигна цените на имотите в района Simple Smile

# 196
Tintina, три са терасите, две от към Демокрация и една отзад. Може да има и други апартамнети с две, не знам.

# 197
  • Бургас
При нас са две, но като цяло в този район от апартаментите са големи и с добро разположение.
Когато купувахме нашия, един вися година и нещо на обява - в блока на читалище "Фар". Бяха го обявили на 85000 евро през 2016-2017. Всички казваха, че е нечувано, брокерите бяха побъркали собственичката - кой ли не се изреди да го гледа.
Нечувано, но се продаде. Цената настигна пазарната в един момент.

# 198
Писах за имот първа линия Лазур. В същия блок 2015 с една стая повече се продаде за 95 000 евро.

# 199
VV, и две тераси Simple Smile
Живея точно в такова жилище. Тук нищо не се продава. Каквото излезе, се купува веднага. Това е най-скъпият район на града, заедно с "Лазур", отлично устроен, с градини, училища, спирки на ГТ, Морската градина на 5 мин.
А в сградата с мини мола в момента продават на 3000 евро квадрата...
Този Лидл още повече вдигна цените на имотите в района Simple Smile

Кой е този район, да го видя на картата..?

# 200
  • Бургас
Карето между улиците "Демокрация", "Сан Стефано", "Стефан Стамболов" и "Гурко". Лично на мен ми е много любим и районът от "Гурко" към Турското консулство и Богориди - "Рилска", "Средна гора", "Аспарух", но там няма блокове с асансьор, с редки изключения.

# 201
Всеки със сантиментите  си!
Ваканционен имот се купува единствено и само с цел да си правиш кефа!
Забравете за инвестиции във ваканционни имоти не зависимо къде са по света!

# 202
  • В.Търново
Днес разбрах, че наши познати са си купили апартамент в Царево и цяло лято са ходили през уикендите.
Други пък в Сл. бряг.
Сега с това влизане на еврото има ли шанс да паднат цените поне малко?

# 203
Днес ходих в железарията. за 20 винта дадох 30 лева. За 3 строителни пяни 40лв. За една бургийка 3лв.
Тухла итонг или керамика е към 5лв.
Дали ще паднат цените след еврото?

# 204
  • Бургас
Не.
Падат цените само в комплексите с висока такса поддръжка, без акт 16 и с общ електромер.

# 205
  • Sofia
Преди две години взех в комплекс с висока такса поддръжка и без прехвърлен електромер (имам си индивидуално отчитане, но партидата не е на мое име). Хич не падат, като гледам вече съм с 30% печалба, ако го продам, а търсене има стабилно.
Дали ще паднат догодина - според мен по-скоро ще има стабилизиране на текущото ниво.

# 206
  • В.Търново
Днес ходих в железарията. за 20 винта дадох 30 лева. За 3 строителни пяни 40лв. За една бургийка 3лв.
Тухла итонг или керамика е към 5лв.
Дали ще паднат цените след еврото?
Добре, ама това са жилища построени преди 5-10-15 години. Стойността им би следвало да се понижава, както при автомобила.

# 207
  • София
Спомням си някъде 1988г. баща ми ми купи двукасетъчен касетофон за 800 долара, за него Лада за към 6500лв и същата година се нанесохме в чисто нов апартамент за 33000лв. Познай кое от тези неща сега колко струва и кое как би следвало да е...

# 208
Най-важно е местоположението на имота... То формира цената...

Няма как да се е определяла точно цената на жилищата през 1988г.,понеже нямаше пазар на нищо,и всичко беше държавна собственост...

# 209
Първа и втора линия държат цена, от там нататък има голямо предлагане на доста по-ниски цени ( те първи отнасят ценовите спадове)

Общи условия

Активация на акаунт