Мъжът ми е плащал за сексуални услуги

• 15 929
  • 310
  •   1
Отговори
# 195
Напротив. Аз никога не бих се сетил да ровя в апликацията на Юбер и да следя от кой до кой адрес и кога е пътувано, и после да търся какво има на този адрес, аджеба. Да върна хронологията на нашия чат и да проверя на 22.05 в 18:37:54 къде е казал, че е.

Ако някога стигна до там, по добре да се развеждам. Не мога да си представя да си тровя нервите така. Никой мъж не заслужава да си съсипя здравето. И то че имам и дете и трябва енергията на там да отива.

# 196
Да, мъка, мъка. Той шава насам-натам и не се пази, не го е грижа какво може да лепне на бременната си годеница, но тя да толерира и да се усъвършенства в тантра практики. Логично! Ако нямаше бременност, много лесно се процедира с такъв тип серийни кръшкачи, обръщаш играта и стой та гледай как те започват да тичат след теб, защото са леко на принципа “моето вкъщи си е само мое”, много добър урок може да им се даде,  но уви, с дете напът е трудно.
Абе да ти кажа, не е голям келепир. Мда, от една страна е готино да си го върнеш, но изгубеното време и нерви никой не ги връща. Много по хубаво е да изхвърлиш от живота си излишния боклук и да почнеш на чисто. Е при наличието на бебе в случая става доста по трудно, но пък решение се намира при достатъчно мотивация.

# 197
И да правят секс няма време!

Че секс никой не прави в тях, то е ясно. Бебето щъркелът ще го донесе. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 198
Да, мъка, мъка. Той шава насам-натам и не се пази, не го е грижа какво може да лепне на бременната си годеница, но тя да толерира и да се усъвършенства в тантра практики. Логично! Ако нямаше бременност, много лесно се процедира с такъв тип серийни кръшкачи, обръщаш играта и стой та гледай как те започват да тичат след теб, защото са леко на принципа “моето вкъщи си е само мое”, много добър урок може да им се даде,  но уви, с дете напът е трудно.
Абе да ти кажа, не е голям келепир. Мда, от една страна е готино да си го върнеш, но изгубеното време и нерви никой не ги връща. Много по хубаво е да изхвърлиш от живота си излишния боклук и да почнеш на чисто. Е при наличието на бебе в случая става доста по трудно, но пък решение се намира при достатъчно мотивация.

Съгласна. Но според моите лични и тези на приятелките ми представи така се действа с изневеряващи, а не да възнаграждаваш с тантра мантра. Една приятелка в подобна ситуация - гаджето й й казва, че харесва друга не е изневерил, но си го мислел - му каза ок, ти си решаваш какво искаш, аз обаче няма да стоя и да те чакам. Регистрира се в сайтове, започна да излиза с мъже и ревност да видиш от страна на приятеля й. Но е по-различно това, не е същинска изневяра, лъжи и т.н. Просто идеята е да се обърне динамиката.

# 199
  • Далечният изток
Така действат до към 8-9 клас...

# 200
Да изчака да роди и да се върне на работа, после да си намери дискретен любовник и тя. С дете, работа и любовник хич няма да има нито време, нито желание да се интересува тоя с колко жрици си го е турил тоя месец. И семейния секс, доколкото го има изобщо, само с презерватив. Ако трябва и гумени ръкавици. 😂

# 201
  • Paris, France
Странни дерматолози имате във Франция. Херпес (генитален) се разпознава и с просто око, не отричам необходимостта да се направи изследване.
Дорис, младежът се е масажирал преди седмица, историята не е отпреди година само.

Не са странни. Авторката писа, че раната излиза на бедрото, което е нетипично място за херпес. Някои кожни заболявания са много трудни за диагностициране. За лесните - и джипито ще ги види. На мене ми излизаха пъпки като акне по дланите. Изглеждаха ми като инфекция. Даваха ми антибиотик и до дни минаваха. Дерматолог установи, че е автоимунен пустулярен псориазис, който и без антибиотик минава за дни. Ако не бях отишла на дерматолог щях още да гълтам антибиотици безсмислено. Видях как се свалят по естествен начин възпалителните цитокини, които предизвикват това чудо и вече не ми излиза.

Няма херпес авторката. Изследвана е.

Да изчака да роди и да се върне на работа, после да си намери дискретен любовник и тя. С дете, работа и любовник хич няма да има нито време, нито желание да се интересува тоя с колко жрици си го е турил тоя месец.

С малко дете и работа хич няма да има време за любовник. Няма гаранция, че любовникът няма да и лепне дискретно херпеси, брадавици и други гадории.

Един вибратор, който е със сигурност за лично ползване и е готова. Само да го заключва и да му слага презерватив, че да не се окаже, че някой у дома го ползва за простатен масаж. 😇

# 202
Така действат до към 8-9 клас...

Ок, всеки си има мнение.
Аз това съм виждала като успешна статегия в зряла възраст, ако искаш да си върнеш приятеля (или да натриеш носа на кръшкачи, според каквито са целите).

# 203
  • Далечният изток
Да си върна приятеля, който ми е изневерил, като му изневеря и аз. Правилно ли разбирам? Не знам що за стратегия е това, че и успешна... Че и при зрели хора... Rolling Eyes
Не знам що ще искам да си го връщам, ако е предпочел друга, ама... Верно разни хора, разни идеали.

# 204
Вие вярно ли казвате да се развява насам натам с различни мъже, за да си върне, мъж, който изначално явно не е стока? И това е победа?
За мен победа е да продължа живота си без боклук, а пък ако намеря и свестен мъж още по голяма. Но не и аз се деградирам зорлем, за да докажа, че и аз може да се държа боклуджийски.

# 205
Да допълня - разсъждавам като човек, който има близък поглед над младите поколения - чудесни неща казваш, важат с пълна сила, за хора, обаче, 40+.

Самата ти даде пример по-рано със синът си и негови познати - питай някоя негова приятелка какво мисли по въпроса - да забременее от някакъв, да е финансово независима, а той да ходи на чекии, без да ѝ прави вкъщи пу*иликинг поне.

А авторката сама се изпрати в България - щяла да е сама във Франция, но пък в България майка ѝ си имала живот. Демек, пак сама, ама ще псува на български, не на френски.

Имам две млади, пълнолетни деца и поглед над младите поколения. Приятелките и братовчедките на сина ми и дъщеря ми, между 17 и 23 годишни, вятър ги вее на бял кон, девствени са повечето и се ужасява от пу*иликинг, най-малкото защото е без маска и могат да лепнат някой КОВИД 🌞🥳🤩.

Тук абсолютно всяка жена, която има право на престой, дори инвалидизирана, неработеща, необразована, незнаеща езика, депресирана итн може да е финансово независима. Повечето не приемат партньорът им да ходи по чекии. Много имат или планират деца във връзки, в които всеки си живее у дома и родителите няма да живеят заедно. Не го разбирам, но съм старичка и затова. Половината младежи изобщо не искат деца.

Трудно е да се гледа малко дете без близки в града. Пиша го като човек, родил и отгледал две деца далече от родители и свекъри с мъж, които трябваше да пътува докато бяха малки. Не е невъзможно, но е трудно. Трудно е, тежко е.

На авторката секс след раждането няма да и трябва няколко седмици и даже месеца. Тя и преди да забременее не го е правела често с партньора. Може да няма високо либидо.

Много мъже се отчуждават от детето като се разделят с майката. За мене си струва да остане с мъжа заради това, че той ще се привърже към детето и дори и да се разделят в бъдеще, ще участва в гледането му, което е по-важно от издръжка.

Ако се прибере в малкия град, ще вегетира с майка си, ще живее в конфликт, защото има поколенчески разлики и детето ще расте от бебе без баща и май без мъж (Не споменава да има баща или дядо).

Много двойки живеят като съквартиранти. Ако няма конфликт - добре.

Някой писа авторката да правела същото. Не мисля, че мъжът ще се трогне, но и не мисля, че нея това я интересува живо.

Dr. Cocktail пита какво щяла да казва на детето като попитало защо тати го няма. Е, всички ли винаги знаете къде се намират мъжете ви всяка минута? Човекът едва ли ходи на масаж през ден. Може би веднъж месечно, вероятно с колеги, авери.  Детето може да се обади на баща си и да го пита директно. Сегашните хлапета имат мобилни телефони от 3 годишни. Докато детето тръгне да пита, може мъжът да спре да излиза, да смени среда, да стане импотентен 😇, да си намери любовница 🤩, да преоткрие авторката, да влезе в манастир. Дотогава я камилата, я камиларя.

amber22, а ти спомена ли вероятността от раздяла пред мъжа? С родителите му близка ли си? На майка си казала ли си? Тук имате ли общи приятели? Замисляш ли се да отложиш сватбата?

Да, сватбата със сигурност се отлага.
Имаме общи приятели, но не бих ги замесвала в тази грозотия. Казала съм само на майка ми, която в името на детето се опитва да го оправдае, но и е трудно.. крайния съвет и беше просто да си дам време.
Той също е разказал само на родителите си, до колкото разбрах те заемат моя страна и го карат да намери начин да оправи кашата си.

Естествено, че му казах, че искам да се разделим. Помолих го да се изнесе от апартамента ни, но той не го направи, защото “как можел да ме изостави бременна”.

Твърди, че може, иска и щял да се промени стига да съм му дала един последен шанс. Не знам възможно ли е наистина да се промени ?
И не знам аз дали съм способна наистина да му простя, за да можем да продължим напред някак си.

Интересно е да прочета различните ви гледни точки тук, едно е ясно като извод - никои не го приема за нормално. Нещо, в което той се опитваше многократно да ме убеди, че е невинен акт, всеки го правел и било ок. Виждам, че доста хора мислят като мен, че не е!

И относно неправенето на секс, защо приемате всичко толкова буквално. Бях написала, че сексуалният ни живот не е бил върховен, да, но това не значи че изобщо не сме правили секс 😅 просто не беше както в началото, по-често изморени и тн. Това имах предвид

# 206
Нали още ходи на масаж и те лъже къде отива? Кое да му се промени?

# 207
  • СИ

...

Той също е разказал само на родителите си, до колкото разбрах те заемат моя страна и го карат да намери начин да оправи кашата си.

...

М-да...! Направо си го представих как разправя на майка си и баща си. Те от своя страна няма как да не те подкрепят морално. Супер е сюжета. Даже и за турски сериал става.              Satisfied

# 208
  • София
Дай му шанс!

# 209
Нали трябва да обясни нещо защо се отлага сватбата? Баси и конспираторите тук

Общи условия

Активация на акаунт