Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 92

• 23 025
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
  • На изток от Ада
да просто ММ нЕ го намери
Тя док каза че няма право да ми прави инвитро , защото съм с ТЕЛК, дали за фонда само ? Пък ПИД е при инвитро 

# 406
  • София
Не знам за Телк , не виждам причина да се отказва заради ТЕЛК, то зависи за какво е. В крайна сметка не е нужно да се прави стимулация, може и на естествен цикъл да съберете яйцеклетките

# 407
  • На изток от Ада
Казвам какво каза док  то ние не мислим да съм инвитро . Тя за инвитро дълга и широка за бременност ето сега ново изследване , ново чакане  , коментар ... имам да слагам и лекарство в матката за нк клетки и то следене на О и слагане и тъй . Генетиците не знаят и 3 път ще ходим

# 408
Минах на преглед, всичко изглежда добре, нямаше зацапване на самия преглед .... Но каза,че вижда тези лепкави парцалчета,за които бях писала тук и пуснахме МБ.
Но шпа ли беше разрешено да се пие при болки? Че като пътувам в кола и почват...доктора каза,че може да е нещо от свиване на матката ,шийката била добре...

# 409
Четох за това хетерозиготното носителство, пише че е за генетични заболявания. Интересно ми е с какво е полезно това изследване и защо се прави? И изобщо има ли връзка с абортите на Насито?

Ян, разбирам те напълно. Няма да ти казвам да се успокоиш, защото не помага. Стискам палци всичко да е наред.

Няма смисъл, радвам се за добрите новини.

# 410
  • София
Ян супер, 3*2 пий но шпа, всеки ден за да се успокои матката и повече почивка

# 411
  • Sofia
Yan, кафявото зацапване не означава непременно проблем.

Първия път, когато получих кафяво зацапване завърши с мисед.
Следващата бременност, като се появи пак това зацапване, и аз като теб се притесних че пак се повтарвя. Но този път стигнах до успешен финал.
Щом АГ не вижда нищо обезпокояващо, приемай си прогестерона и бъди спокойна.

# 412
  • На изток от Ада
Четох за това хетерозиготното носителство, пише че е за генетични заболявания. Интересно ми е с какво е полезно това изследване и защо се прави? И изобщо има ли връзка с абортите на Насито?

Ян, разбирам те напълно. Няма да ти казвам да се успокоиш, защото не помага. Стискам палци всичко да е наред.

Няма смисъл, радвам се за добрите новини.
ми това иска не знам общо . Аз уж абортите бяха от хроничният ендометрит ....

# 413
Много ви благодаря за подкрепата!
Мацето е писала дозата но шпа, а тъкмо това щях да питам. Ковачев много бързаше и не го питах. Вече и пулсът на плода си е в норми, а моя не знам колко стигаше при прегледа ..

# 414
То не е специално към теб въпроса, Насито. Ако някой знае, ще ми е интересно да прочета.

# 415
  • На изток от Ада
ами да дано някой каже но не мисля ,че знае някой . Те в Надежда генетиците не знаят , че сега ще ходим на 3 преглед.

# 416
  • Замък сред облаците
Те май насляпо стрелят… С такова усещане оставам.

# 417
И аз имам чувството,че при Наси са много хаотични нещата, поне ми е такова впечатлението като чета.... Пускат каквито изследвания предлагат. Аз и преди питах просто от любопитство защо не пробваш другаде,Наси?

# 418
  • Замък сред облаците
Тя Наси и друг път е обяснявала, в момента свеки й помага като финансира прегледите в Надежда, жената е попроучила къде какво, но Надежда започна да лежи на стари лаври, за което свекървата на Наси не е виновна.

# 419
  • На изток от Ада
Ян ми и аз искам при Станулов ... Ама уж да свършим с Надежда, а то ново нещо  и тъй . Вчера предложих на ММ Станулов , да сме приключили със Надежда . Може би го е страх от нова бременност ... Казвал го е преди ..

Общи условия

Активация на акаунт