Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 92

• 22 976
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Като сме заговорили за хранене,аз май и друг път съм ви споделяла за моите "разклатени" лактобацили в микробиологиите.Все са "редуцирани" и "единични" .
Приемам идеи са храни,които знаете ,че подпомагат този процес на произвеждане и задържане на добри бактерии ... за киселото мляко знам,търся други магии,че ми дойде до гуша.

# 181
  • Замък сред облаците
Ех,  Ян, така на ангро препоръчваш, прочети малко…. М2тон - това са фитоестрогени… Дето предполагаме че трябва да се чисти от естрогени. Нищо дето е билково не е панацея и трябва много добре да знаеш защо се приема дадено нещо. Особено преди да препоръчаш…

Бъбъл, комбуча, естествено ферментирали туршии (не такива с оцет).

# 182
Е, то най -добре да пусне едни изследвания и всичко да е ясно. Може и да не е от тях. Все пак за фертилитет помагат,но аз исках да пиша като цяло препоръка,не само към Наси.  Добре,Наси,пусни едни хормони и ще стане ясно.. не знам защо 4 месеца се тормозиш да се чудиш какво става. Мислила ли си за друго мнение,освен Надежда? Май си със смесени чувства от там..

# 183
  • На изток от Ада
пак ще говорим с док
Карай сега АА кой колкото може аз съм благодарна и на ЯН и на теб !
Момичета ешерия коли опасна ли е за бременност ?

# 184
  • Варна
Не знам със сигурност дали е опасна, но аз съм си втълпила, че при мен прекрати една съвсем начална бременност месец преди сегашната. Мистериозно ми закъсня тогава от нищото с 3-4 дни. Тестовете бяха отрицателни, но не знам дали не беше защото все пак се наливах с тонове течности.

# 185
  • Замък сред облаците
Аз знам че е опасна, но с какво точно нямам представа.

# 186
  • София
Момичета ешерия коли опасна ли е за бременност ?
Опасна е в по-късните седмици, ако не се открие и излекува.
Може да предизвика преждевременно раждане ,спукване на околоплодния мехур.

# 187
Здравейте
Искам да попитам на 05.06 правиш тест беше отрицателен!На 14.06 отново правих беше положител с втора бледа черта!
Но на 15.06 прокървях розово ръждиво течение! Отидох при АГ и откри мехурче! Та въпроса ми е това мехурче бременност ли е !

# 188
  • Sofia
Ако става въпрос за плодно сакче и жълтъчно мехурче - да, бременност е.
Но от снимката нищо не се вижда. Може и да става дума за друг вид мехурче, знам ли.
Какво пише в амбулаторния лист или на снимката?

# 189
  • Варна
Лекарят не го ли коментира какво е? Ужасно рано е са откриване. Жлъчното мехурче храни бебето в началото, ако е такова мехурче.

# 190
Здравейте момичета.
   Излязоха ми резултатите от генетичните изследвания и според мен нещата не изглеждат добре. Може ли да ги погледнете и да споделите ако някой има същите мутации каква терапия му е била назначена. Също така може ли да ми препоръчате добър хематалог, с който да се консултирам в района на Пловдив?

# 191
  • София
Бубе, за терапия с НМХ си. Потърси темата за тромбофилия, на първа страница има специалисти. Трябва ти хематолог за назначаване на терапия още преди забременяване - някои хематолози консултират онлайн, и след като забременееш да се следиш при АГ с опит при проследяване на бременни с тромбофилия, да следи редовно кръвотока към бебето.

Не виждам къде са ти високорисковите фактори - Фактор 5 Лайден и Фактор 2 Протромбин. Но според забележка 1 и в тях имаш мутация.

# 192
  • Замък сред облаците
Аз съм с ПАИ •4Г хомозигот, тафи и анха5 не съм изследвала. Но задължително и при тях ще си на НМХ както ако беше само 4Г.
И МТРР освен ф2 и ф5, но доколкото виждам си пускала в генетичната към УМБАЛ Св. Георги?
+1 за Дели.

# 193
Извинявам се, не съм качила цялото изследване (за пръв път качвам нещо тук)

# 194
Лекарят не го ли коментира какво е? Ужасно рано е са откриване. Жлъчното мехурче храни бебето в началото, ако е такова мехурче.
Тя го изкоментира че не може да определи г.с.и да отида след 1,2 седмици и че кървенето било нормално

Общи условия

Активация на акаунт