Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 92

• 23 023
  • 747
  •   1
Отговори
# 420
  • Замък сред облаците
Страх не страх, заслужава си усилието.
Но пък и хората се променят като се сблъскват с толкова трудности. Важното е каквото решите да вземете решение, което ви удовлетворява и двамата.
Предложи му да идете само на 1 консултация, там не те обвързват като в Надежда. Човекът да си каже мнението според досегашните изследвания.

# 421
Да,аз това за свекървата го знам, но може би би подкрепила младите без значение болницата и лекаря. Важното е те да са доволни. Станулов мисля,че няма някой да не го харесва. Мъжа може да го е страх да не преживява същото отново, но това не значи да се откажеш. Дано постигнете съгласие и да има положително развитие накрая.

# 422
  • На изток от Ада
ми да пак трябва да говоря . То свекървата два пари и товасъщо е фактор ., иначе 2600 лв не можем да ги дадем ...
И мен ме е страх от нова бременност ама те вече ни направиха касички 

# 423
А тя защо държи на Надежда? Няма ли да ви помага,ако е на друго място? То при Станулов може и да не се наложи да правите едно чудо изследвания.
Поне помага жената. Моята една стотинка не е дала за детето, камо ли на нас да ни помогне. Тя е най - неприятния човек,който съм срещала,но това е друга тема....мисълта ми е браво ,че помага,но ако се съобрази ,че искате да се преместите ще е супер.

# 424
  • На изток от Ада
Уж док от Надежда помогала на 1 жена от село роднина . И то помощ извадила едното бебе от близнаци , явно болно . И жената родила другото ...
Тя не е казала , че не може при друг док ама не сме ходили

Имам час за Станулов за 24 08

# 425
  • София
Наси,ти при Чапанова ли беше?
Много се проточиха нещата при вас.

# 426
  • На изток от Ада
Наси,ти при Чапанова ли беше?
Много се проточиха нещата при вас.
[/quoteда при нея , ходим от началото на ноември

# 427
  • София
Пфуу при нея или давай ин витро яко едно след друго или влачене яко...

А защо при Станулов? Той е репродуктивен, ти забременяваш спонтанно, проблема е качеството и задържане. Не е ли по разумно Калчев/Ковачев?

# 428
  • На изток от Ада
Ами де да знам Маце за тях забравих . Ами карай сега може да помогне , нали ММ е с астенозооспепмия

# 429
Ами де да знам Маце за тях забравих . Ами карай сега може да помогне , нали ММ е с астенозооспепмия
Не знам вие добавки или по-скоро мъжът ти взимал ли е някакви добавки (предполагам де) ама моят мъж е със същата диагноза и хиляди левове и какви ли не добавки и режими пробва през последните четири години освен алергия друго подобрение няма…ние сме с 4 ИКСИ и 3 аборта…какви ли не изследвания…сега в Понеделник ще видим последния опит дали ще има + резултат 🤞🏼Добавки е взимал от д-р Николов(Репробиомед) от Надежда,от андролог-уролога му д-р Кацаров ,от Сигридов също … грам подобрение няма

# 430
  • На изток от Ада
Не знам вие добавки или по-скоро мъжът ти взимал ли е някакви добавки (предполагам де) ама моят мъж е със същата диагноза и хиляди левове и какви ли не добавки и режими пробва през последните четири години освен алергия друго подобрение няма…ние сме с 4 ИКСИ и 3 аборта…какви ли не изследвания…сега в Понеделник ще видим последния опит дали ще има + резултат 🤞🏼Добавки е взимал от д-р Николов(Репробиомед) от Надежда,от андролог-уролога му д-р Кацаров ,от Сигридов също … грам подобрение няма
Аз имам бременностти естественни . Пил е 3м само фертил супер плюс или друго име беяе по - добре беше , но пак същата диагноза . Успех на теб ! Ми на мен ми отриха хроничен ендометрит и уж от него са ми абортиъе . Но се завъртяхме с Надежда биопсии , сега кариотип ок беше . Сега друго изследване ...... Пих противозачатъчни 2м и ми се обърка МЦ ...

# 431
  • София
Наси,значи проблема е в ендометрита,къде са те пратили в пета глуха?
Може да направиш с Калчев една консултация,той пусна микробиом на ендометриума и ако трябва някакви промивки да се направят и да се повлияе.
Може и да съм те питала,но при абортите изследвахте ли плода?Имаше ли генетични изменения ?

# 432
Насито, хубаво е, че ще се посъветвате и с друг лекар. За мен в Надежда са решили да ви правят каквито изследвания се сетят, пък дали са нужни, не е ясно. Сякаш ви ползват за касичка. Поне на мен така ми изглежда отстрани.

# 433
  • На изток от Ада
Наси,значи проблема е в ендометрита,къде са те пратили в пета глуха?
Може да направиш с Калчев една консултация,той пусна микробиом на ендометриума и ако трябва някакви промивки да се направят и да се повлияе.
Може и да съм те питала,но при абортите изследвахте ли плода?Имаше ли генетични изменения ?
Изследвах един от ембрионите т е един плод от всички аборти . ТОЙ беше здрав нямаше болестти .

Мини тъй касички , то до сега сме дали 4хил в Надежда без хотели храна и т н. Ето сега нови 2600 лв

# 434
nasito честно и аз не разбирам,защо ви пращат са изследване за генетични проблеми,след като изследванията са ви добри включително и това на изследвания ембрион,а аз съм човек който напълно се доверява и пускам каквото ми кажат , защо не я попитахте какви са и съмненията и причината поради която иска тези изследвания ,все пак не са никак малко пари

Общи условия

Активация на акаунт