Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 92

• 22 930
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
  • На изток от Ада
Ян, ами на жк и на твоят док. Аз веднъж бях на Жк рано през 2 седмици да. Не може ли в началото на месеца при аг в средата на Жк .

АА, в Надежда дават лекарства като бонбонки.

# 661
Мини, усещам, че си губя времето тук. Има някой, дето не умее да чете с разбиране, ама не съм аз.

Yan, аз споменах Нур Алсалех. Препоръча ми я, на 10-ти имам час и ще мога да споделя лично впечатление.

# 662
Аз ти писах на Лс Simple Smile

# 663
Няма смисъл, пробва ли с лимони, бонбони, солети, нещо такова? Ти хареса ли си друг АГ?

Засега ми помага да хапна няколко бисквити.. но понеже отиваме на почивка в Гърция и ако случайно се засили гаденето ми се иска да имам нещо под ръка. Иначе засега съм си при В. Ще мина следващия преглед и ще преценявам..

# 664
  • София
Вземи вомитсухил капки за гаденето, те са хомеопатия ама помагат. Имат мисля и свещички, гледай да не оставаш гладна

# 665
Циклогеста си е най-добрия, тоя дуфастон за чий са го дали….
Дуфастона не е ли пак прогестеронов препарат

# 666
Вземи вомитсухил капки за гаденето, те са хомеопатия ама помагат. Имат мисля и свещички, гледай да не оставаш гладна
Ох, на мен хич не ми помогнаха с предната бременност. Разбира се, най-добре е да се пробва. Само така ще се разбере дали ще помогнат.

# 667
  • Замък сред облаците
Да, синтетичен от 10мг таблетката.
На фона на високоусвоимия циклогест от 800мг на ден не разбирам наистина защо го включват. Като синтетичен не е ок за тромбофилии също.

# 668
  • На изток от Ада
Те в Надежда нали не обръщат внимание на тромбофилия.

# 669
  • София
Абе и в Щерев момичето дето лежеше с мен и бяха спрели Циклогест и беше на конски дози дуфастон, с хематом. Викам ама що не ти задържаха Циклогест? Ами нали кървя. Викам ама то може и анално, пак се усвоява, американките даже всички анално слагат прогестерона, вдига рамене, та не съм задълбявала. Аз също си пиех дуфастон, ама аз от Циклогест умирах от спазми

# 670
  • На изток от Ада
Циклогест слагах вагинално преди имунологична биопсия.  Гадно беше . Ден дна  слагах анално ок беше.

# 671
Мацето, и на мен в Щерев, преди да се види че не се развива бременността, искаха да ми сменят утрогестана с дуфастон. Аз обаче отказах. Аз от вас съм научила, че утрогестана е по-добре от дуфастон, а най-добре циклогест. Дори ако всичко беше наред с бременността, се бях договорила с момичетата да ми изпишат циклогест. Grinning

# 672
  • Варна
За първи път чувам Циклогест и Дуфастон заедно. Само остана и Утрогестан за всеки случай..
Относно гаденето, аз тоя път оцелях с газирана вода, ментов чай, протеин на всеки два часа (много ядях хумус) и прием на електролити. Последните две неща ги четох в една книга за здравословна бременност над 30 и явно наистина вършат работа. А и горчив черен шоколад смучех по мъничко.

# 673
  • София
За гаденето хрупах краставици. С килограми. Плодовете също помагат, но после правят киселини. Коричка хляб също може да помогне.

А вомитосхил давам на дребните, би трябвало да е ок и за бременни.

Ян, аз редувах двама АГ и не ги бях оснедомила един за друг. Даже на БХС бях и при трета. Това е доктор, не се жениш за него. Ако ти се засичат часове винаги можеш да отложиш час - няма кой да те закара, пътувате и др. Или пък просто й кажи че нямаш пари за преглед на 2 седмици.

# 674
  • София
За гаденето компот от кайсии на малки глътки,вода с лимон и малко сода ,газирана вода с лимон.
Антиметил пиех също,ама доколко имаше ефект ... май по-скоро нямаше.

Общи условия

Активация на акаунт