Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 92

• 22 934
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
  • Sofia
По време на периода на гаденето се изхранвах само с препечени филийки със сирене, кисело мляко и грозде. В общи линии с това оцелявах първите седмици. Газирана вода също помагаше.
С последната бременност пък понасях само тестено.
Индивидуално е, трябва да се пробват различни неща, за да се открие какво действа при вас.

# 676
Дели, на следващата няма да й кажа,че ходя и другаде. Аз исках да съм откровена, тя тази ми каза " вие явно сте много съвестен човек", та сега ще измисля при друга Simple Smile
За гадене на една приятелка й бяха казали да пие газирано и тя каза,че много й помага...

# 677
  • София
Газирано, ама не сладко. Сладкото прави киселини. Газирана вода, като Брин.

# 678
  • Варна
Да, сладкото влошава нещата. Дори и на момента малко да помогне, после става по-зле. Газирана вода само.

# 679
Минавам само да ви се “похваля” до колкото е възможно впредвид ситуацията😂 Днес е 28ми ден от абразиото, и ми дойде като по часовник.

# 680
  • На изток от Ада
Аз сънувах страшен сън
Скрит текст:
Вървя си и по едно време започвам да кървя . Уж не съм бременна .ама съм от онзи мц 1ден и половина . Бързам за сложа утрогестан в нас , а то изпада на улицата.  АБОРТ! Пак кюретаж...викам ще пиша на вас че нов аборт .... И ремонта вкарах , дошли да разчистват , аз кървя , трябва да кажа на мм ама не искам кюретаж

# 681
Минавам само да ви се “похваля” до колкото е възможно впредвид ситуацията😂 Днес е 28ми ден от абразиото, и ми дойде като по часовник.
Здравейте и от мен! 👋🏼
С мисед аборт съм в 10 г.с. Правих абразио на 30.06 въпроса ми е колко време след манипулацията имаше кървене, тъй като при мен продължава кафеникаво зацапване все още.

# 682
  • София
Съжалявам. 🍀
Може да прицапва на почивки, силно и слабо, до първия цикъл. Цикъл трябва да дойде до 45-50 дни след абразиото.
Виж първата страница на темата за по-подробна информация.

# 683
При мен на 13.06 настъпи аборт в 8г.с.+ 3 дни. Тогава си ми вървеше около 5-6 дена, след което както казват повечето момичета зацапване и на 25-тия ден си ми дойде обилно ...надявам се след този МЦ да нямам зацапване.

П.П. Аз пих и противозачатъчни, с цел нормализиране на цикъла. Все още не знам как биха протекли нещата при мен...да се надявам , че всичко ще се върне както си е било ( с редовен МЦ на 27-29 дни 🤞🙏)

# 684
И на мен днес ми дойде цикъла, 25ти ден след кюретажа.

Ваня, съжалявам.

Насито, много гаден сън. Съчувствам ти.

# 685
Здравейте и от мен! 👋🏼
С мисед аборт съм в 10 г.с. Правих абразио на 30.06 въпроса ми е колко време след манипулацията имаше кървене, тъй като при мен продължава кафеникаво зацапване все още.
Здравей, моето абразио беше на 10.06 кървях обилно 3 дни, зацапва ми без да спира до 23.06. Общо 13 дни и ня 14тия ден ми спря.

# 686
Добър вечер. Тъй като прогестерона ми е станал 114 ( йей!) почвам да намалям утрогестана. Може ли да ми кажете тази схема,която съм измислила добре ли е?
4-5 дни - 2 вечер и 1 сутрин
После седмица по 2 ,но има ли значение 2 вечер или 1 сутрин и 1 вечер?
После седмица по 1 вечер, няколко дни през вечер и спирам....

# 687
  • София
Ти коя седмица стана, че да намаляваш? Аз преди 9-10гс не бих почвала да намалявам.
Схемата е ок, когато са две, едното сутрин, едното вечер. Ако те заболи корема (контракции) връщаш предишната доза.

# 688
Дели, 11гс съм. Единия Аг ми каза две вечер, другия по едно сутрин и вечер и не знам кой да слушам

# 689
И аз бих слагала 1 сутрин и 1 вечер,зада е равномерно разпределена дозата. Сега съм 15 гс и съм с по 2 сутрин и 2 вечер(от 100мг утрогестан)

Общи условия

Активация на акаунт