СЕДМИ КЛАС - часът на истината - ИЗПИТНА ТЕМА (12.06 - 18.06)

• 138 052
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Sofia
Съжалявам, но съм напрегната!

Последна редакция: пт, 16 юни 2023, 10:59 от Sashy

# 1 006
Интересно ми е какво се е паднало. Задача от движение или работа!
И аз това мисля. Моята не искаше задачи за движение, както и не искаше да се пада от неутрален разказвач, ама на... падна се... Та, чудя се и аз.
Хаха, моят не иска от движение, от работа, от сплави..., Не знам дали остана друго 😂😅 Изобщо втората задача му е тегава. Така и не ги научи 😁
Здраве да е.. там мен ми е супер напрегнато, направо ще ми изхвръкне сърцето. Надничам само, да не са излезли тестовете и за морална подкрепа 🤗

# 1 007
С напрежение или без- нищо не можем да променим, на този етап особено.Така че кръстим се и каквото стане.
Само да вметна, че ако децата ви смятат, че са се справили добре, а имат ниски оценки- идете да видите работата.

доколкото знам няма възможност за корекция на оценката или съответно точките, дори и някъде нещо да е пропуснато от проверяващите. Така ли е или греша?

# 1 008
Онзи ден, след като излязоха тестовете, моят седна да си проверява.Накрая заключи, че
не знае какво е писал, защото нищо не помни.🤷🏻♀

# 1 009
  • Sofia
МАй не беше много добре да се пускат задачи в този момент. Sashy, къде потребителката написа , че това се  е паднало. Сега кой чел, недочел, ще почнат едни спекулации това ли е задачата, кой я е дал, ето, всичко е изтекло. Вземете да я изтриете.

# 1 010
Здравейте, пускам една задача, дадена от нашия учител, с която се мъчихме вчера Simple Smile

Това ли е задачата от втората част ......!
Не, нали някой искаше да решава задача и пуснах една, която господина ни е давал като подготовка за 2ри модул. Извинявам се ако съм подвела някой.

# 1 011
С напрежение или без- нищо не можем да променим, на този етап особено.Така че кръстим се и каквото стане.
Само да вметна, че ако децата ви смятат, че са се справили добре, а имат ниски оценки- идете да видите работата.
доколкото знам няма възможност за корекция на оценката или съответно точките, дори и някъде нещо да е пропуснато от проверяващите. Така ли е или греша?
Няма възможност за корекция.

# 1 012
Онзи ден, след като излязоха тестовете, моят седна да си проверява.Накрая заключи, че
не знае какво е писал, защото нищо не помни.🤷🏻♀
И аз това си мислех, какво ще проверяваме, едва ли помни нещо от задачите, най-много по втория модул да се сети какво е мислел, ама по първия...

# 1 013
Няма възможност за корекция.

Тогава няма смисъл изобщо да гледам какво е направил , защото това няма да промени нищо

# 1 014
МАй не беше много добре да се пускат задачи в този момент. Sashy, къде потребителката написа , че това се  е паднало. Сега кой чел, недочел, ще почнат едни спекулации това ли е задачата, кой я е дал, ето, всичко е изтекло. Вземете да я изтриете.
Извинявам се, изтрих я. Просто ми се искаше някой да сподели решението на б), че ми взе здравето Simple Smile

# 1 015
Извинявам се, изтрих я. Просто ми се искаше някой да сподели решението на б), че ми взе здравето Simple Smile
Стана ясно, че е примерна задача от учителя,, не се притеснявайте.

# 1 016
Пусни я в темата за ревшаване на задачи, там няма да стресира участниците Wink

# 1 017
  • София
Официално - няма. Но по БЕЛ (при разглеждане на работата след излезлите резултати) първият въпрос, който зададоха на седмокласника беше - Това твоят почерк ли е? Интересно, ако кажеш НЕ, какво се случва. Но предполагам, че все нещо се случва, ако има разменени по грешка пликове. Почти не си го представям как може да се случи, но явно искат да се уверят, че всико е точно и си питат.
А неофициално - в смисъл, че го няма разписано като процедура - има. Не зная как става доказването на грешка на проверител, но знам точно от форума от майка преди години, че се е преборила да вдигнат оценката на детето ѝ. Не помня с 2 - 2,5 т ли беше. Но в крайна сметка може да е било и градска легенда, защото ми отговори само на лични без подробности, а не сподели в темата как се е случило.

# 1 018
По БЕЛ НВО изпитите миналата и тази година за мен са еднакви по трудност - четох ги заинтересована от първо лице и двата. Миналата година, обаче, май нямаше такива капани като обстойно дискутираните тук от вторник насам.
Да видим с математиката ще затвърдят ли тенденцията. 

# 1 019
Някой спомена бивни? Simple Smile

И сега една задача за движение с мамут и слон...

Общи условия

Активация на акаунт