СЕДМИ КЛАС - часът на истината - ИЗПИТНА ТЕМА (12.06 - 18.06)

• 138 881
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Седмокласникът и аз сме спокойни за БЕЛ, там му е силата. Пишем домашни по математика като луди. Не можа да си почине качествено, но като не е работил добре през годината, така ще е.
Хайде и от мен, ще се падне “Една българка” за тезата. Но би ми се искало да е “По жицата”.
Късмет на всички деца Simple Smile

# 61
  • София
Това САМО един вид акцентира на това, че и да отбележат в изпитните материали отговорите, никой няма да им ги отрази.
Трябва да ги пренесат в бланката за отговори.

И аз съм за Йовков, какво като се е падало, нали е жребий.., все едно да не заложат автора в тестовете, като се е падал предна година.
Когато кандидатствах с география, преди 100 години в УНСС, две поредни години се падна хранително-вкусова промишленост.

Успех на децата, да са спокойни и да се представят успешно.

# 62
  • София
Включвам се с може би глупав въпрос, но ми е много важен - ако ученикът има мед.бележка, че отсъства, защото е болен, и тя обхваща цялата седмица, ще направят ли проблем, че ходи на изпит? Така да се каже, забранено ли е да ходи, ако има бележка, че е болен?
Цял ден си късам нервите с училището, накрая и ММ ми пусна тая муха.

# 63
Забранено е само, ако страда от заразно заболяване за което има задължителна карантина (варицела например). Вярвам, че не сте в този параграф Hands V

# 64
  • София
Слава Богу, не. Благодаря!

Класният днес взе, че писа в Школо как директорката не одобрявала да се отсъства преди и след НВО. Само с мед.бележка. Ако някой е смятал да спре детето от училище с дни по семейни причини, добре го изненадаха.

# 65
Някой да напомни- При преразказа пишеше ли се заглавието и автора?

# 66
Аз съм за "До Чикаго и назад" на тезата. Не се е падало май никога.

# 67
  • София
Значи последно, преразказът може да се пише и отпред, и отзад на беловата?

Може ли линк къде може да се разгледа актуален изпитен комплект? Сто пъти го четох инструктажа и пак имам въпроси. Сигурно защото и други седмокласни назад следях, а тогава имаше разлики от сега (телбод, разкачване на чернови)...

Последна редакция: пн, 12 юни 2023, 17:13 от sadlady

# 68
  • вече Пловдив
Снощи детето ме предизвика да гадая какво ще се падне. Според мен ще е "Заточеници", според нея - "Неразделни" Rolling Eyes
Да видим утре... Kissing Smiling Eyes
Успех на всички!

# 69
Аз залагам за Серафим

# 70
  • Б
А моя каза за тезата , че каквото се падне все ще напише нещо. Аз не мога да гадая .

# 71
И понеже залагаме и предполагаме, и аз да имам принос: "По жътва"; "Неразделни" и Чикаго.

# 72
Пожелавам на всички здрави и спокойни деца! За да могат да покажат всичко за което са се готвили.

# 73
Моята каза, само да не е "Немили-недраги". Аз не съм следила предните години какво е давано. Представа нямам, може ли да се забележи някаква тенденция. Също така се надява на преразказ от името на герой, там не трябвало да следи за времена, било ѝ малко по-лесно

# 74
Не знам за 7 клас как ще е, но на 12 клас на страниците, на които не трябва да се пише беше написано с големи букви ТУК НЕ СЕ ПИШЕ. Вярвам, че и утре ще е така.

Общи условия

Активация на акаунт