СЕДМИ КЛАС - часът на истината - ИЗПИТНА ТЕМА (12.06 - 18.06)

• 139 254
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 300
... мисля, че цялото заглавие се очаква да бъде изписано "Отечество любезно, как хубаво си ти!"
Да, и то с удивителната (!) - тя е част от заглавието.

# 301
... мисля, че цялото заглавие се очаква да бъде изписано "Отечество любезно, как хубаво си ти!"
Ако за мен се отнася - бързах и не съм дописала, но сте права Simple Smile Трябва да е цялото заглавие

# 302
Моето е писало заглавие и задача на преразказа, въпреки моите инструкции да не го прави, квесторите казали, че трябва да се пише. Много се скапах като чух, дано не я санкционират заради това.
С теста и тезата се е справила добре, според нея. 24-та и е вярна.
Няма да санкционират детето за това. Преди 4 години с голямата дъщеря имах същия казус - написано заглавие и дидактическа задача, много се бях притеснила. Всичко беше наред в крайна сметка.

Дамасцена, виждам, че на въпрос 20 си дала като примерен отговор А. Моят седмокласник също твърди, че е А, а аз се замислям много за В. Според мен е доста подвеждащ въпросът. Поне за моите скромни знания.

# 303
Моят хубостник, как е объркал 21 въпрос направо не знам, писал е Хайдути. Rolling Eyes А 24 му е верен....

# 304
  • Пловдив
Ако за мен се отнася - бързах и не съм дописала, но сте права Simple Smile Трябва да е цялото заглавие
Не конкретно, по принцип.
Hands V
благодаря ви, че споделихте отговорите!!!
и не само тях!

# 305
  • София
Мога да напиша аз какво реших от теста без да заявявам, че е вярно - все пак съм любител само:
1 - Б
2 - В
3 - А
4 - Б
5 - А
6 - В
7 - Б
8- Б
9- Г
10- Г
11-В
12-А
13-започват да подреждат
14-Животни и растения
15-Като прибавят още вкаменелости от животни и растения
16-Ръст и тегло
17-музеИте, възстановки
,са любими места и за деца, и за / две запетаи/
възрастни, музеят, разположено, сграда, с, изложбена, посетителят, крясъци, гледки, милиони .
18-А
19- Б
20-А
21-В
22- Г
23- А
25 - Косачи, По жицата, Опълченците, Отечество любезно
Детето каза, че 20 е В
Другите съвпадат

# 306
За мен 20 ти въпрос за По жътва е доста подвеждащ. Колебая се между а и в. Как мислите?

# 307
  • София
Ох, да, и при мен е В на 20-ти.
Извинявам се, одеве ми се видя, че един не съвпада, но после ми избяга и реших, че съм се заблудила.

# 308
За мен 20 ти въпрос за По жътва е доста подвеждащ. Колебая се между а и в. Как мислите?
Синът ми се е колебал между двете и е посочил В. Сега мисли, че е грешно.

# 309
Мога да напиша аз какво реших от теста без да заявявам, че е вярно - все пак съм любител само:
1 - Б
2 - В
3 - А
4 - Б
5 - А
6 - В
7 - Б
8- Б
9- Г
10- Г
11-В
12-А
13-започват да подреждат
14-Животни и растения
15-Като прибавят още вкаменелости от животни и растения
16-Ръст и тегло
17-музеИте, възстановки
,са любими места и за деца, и за / две запетаи/
възрастни, музеят, разположено, сграда, с, изложбена, посетителят, крясъци, гледки, милиони .
18-А
19- Б
20-А
21-В
22- Г
23- А
25 - Косачи, По жицата, Опълченците, Отечество любезно
Детето каза, че 20 е В
Другите съвпадат
В е да, не знам защо съм написала друго. Сега ще го оправя в оригиналния пост.

# 310
  • Пловдив
"...И ей в това усилно време, под адския слънчев пек, над златното поле ехтят песни и се носят на вълни чак до небесата като благодарствени молитви...."
Има благодарност от реколтата и аз клоня към В).

Девойката ми е с приятели навън...
За нея матурата мина, не се вълнува.
Joy

# 311
10-та писа госпожата ни от курса Сложно смесено, дъщеря ми го е объркала това. На 24 ги е написала вярно всички, но сега се притесни, че на Отечество любезно не е сложила удивителния. Надявам се да не я санкционират само за това. На 20 също се е колебала между А и В, в крайна сметка е отбелязала В

# 312
Здравейте,моята девойка излезе доволна!Объркала е на 24 въпрос точка Г.Засега си намери 2 грешки. Не беше доволна от тезата.Преразказа и е бил скучен,но вида му е предпочитан.Изписала е две страници и половина.
За 20в. и според нея е В.
Според нейните съученици е била трудна матурата.Има деца които са объркали времето на преразказа.

# 313
Да коригирах си поста, отговорът е “В” на 20ти въпрос.
Моята пък е сложила запетая и пред думата любезно 😂 на 24ти въпрос “Отечество любезно, как хубаво си ти!. Ако не й го счетат за верен много ще ме е яд… Ама кво да се прави

# 314
Да се отчета и аз, като цяло е доволна, но квесторите били ужасни. Не им позволявали да си ограждат върху листовете, давали им зор 10 мин преди края. Само повтаряли по-бързо, по-бързо, а тя имала да пише тезата и се притиснила, че писала грозно и бързала. Не сме гледали отговорите още.

Общи условия

Активация на акаунт