СЕДМИ КЛАС - часът на истината - ИЗПИТНА ТЕМА (12.06 - 18.06)

• 138 129
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 795
Ама и така да е. Пак бивните не отговарят на другите изисквания за верен отговор. MoneyLaughingScreamSatisfied

То тука всяка година е така!

Аз под ДВЕ, разбирам поне две, иначе щеше изрично да пише САМО ДВЕ.

А можеше и да пише ясно, точно и изрично "ПОНЕ ДВЕ". Хахахахахаха. Ама пише "ДВЕ".

Последна редакция: чт, 15 юни 2023, 17:55 от Fancy

# 796
Добре, че от утре ще има друга тема за разискване. Е там не знам как ще доказваме, че децата знаят и могат и са решили правилно задачата, ама са оградили грешната буква.
С нерви или без всичко ще мине и ще замине, така че по-добре е по-малко ядове, че здравето никой няма да ни го върне.

# 797
  • София
Еми, и аз това казвам. Това ДВЕ си е яка подсказка за вдигане на резултатите, които ще отчетат Joy

# 798
Дами, идвам със спешен въпрос. Пергел необходим ли е за изпита утре? Нашият се оказа счупен. Според дъщеря ми няма да й е нужен, ама аз се притесних и се чудя да ходим ли да купуваме.
Благодаря предварително!

Всички деца утре да се представят блестящо!

# 799
  • Някъде на край света
Няма нищо задължително, но може да й се наложи да го използва, за да начертае чертежа за задача от втори модул. Хубаво е да носи.

# 800
  • София
Ох, моля ви, стига с този спор, защото вместо да сънувам обичайните нормални неща, като например, че закъснявам за изпит, че съм забравила ученическата карта и не ме допускат до изпит, че ми се падат задачи, които не знам, как да реша, че грешно пренасям отговора, сега сънувам бивни на мастодонти и други животни. Шегувам се, но наистина няма смисъл от този спор сега.

# 801
Според древни индийски шамани да сънуваш бивни на дейнотериум е на късмет на НВО МАТ в 7 клас на 16.06.2023 г.

# 802
На референдум за бивните заприлича тук вече.
За статистиката Nerd : аз съм против признаването за правилен на отговор, включващ бивните и смятам, че не бива да се присъждат точки за такъв. Аргумент - бивните не са в таблицата, която е  второто условие на въпроса.

# 803
Вече ме заболя главата на ДВЕ места, а довечера сигурно ще сънувам бивни. 🥴
Момичета, мачът по БЕЛ вече е свирен, затова дишайте дълбоко! Каквото и да се случи оттук насетне,  вярвам, че ще е за добро. Децата дават всичко от себе си, това е най-важното. 🙂

# 804
  • София
Нали знаете - ако пиете чай с ром/ракия за успокоение, дайте и на децата, математиката не се удава лесно на трезва глава.
В краен случай - мента, глог, валериан.

# 805
Нали знаете - ако пиете чай с ром/ракия за успокоение
Аа, чайчето - утре следобед.  Денят петък, 16.06.2023г ще се усеща като 8 март, някъде от времето на късния соц. 😁

# 806
Фенси, а защо картинката е оградена в таблицата?
Или според теб не е оградена в таблицата? Или може би има две таблици - една с данни, а друга с данни и визуализация? И как се подразбира това?

Не споря за спора, нито ми дреме чак толкова за точките. Просто е изумително колко присърце приемаме недомислиците на МОН.

# 807
Направо завиждам на тези, за които явяването на изпити ще приключи утре.
Аз ще изпия всичкия мента, глог и валериан от шкафа, докато приключи нашето.

# 808
По повод нещата за утре имам въпрос. Изредени са линия, пергел, триъгълник, молив, гума и черна химикалка. А транспортир? Някъде по темите мернах, че бил забранен.

# 809
  • Някъде на край света
Не разрешават транспортир под никакъв вид.

Врабец, на какви изпитания се е подложило детето?

Общи условия

Активация на акаунт