Училище след 4 клас Варна

• 3 516
  • 25
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте! Обмислям смяна на училището след 4-ти клас догодина. Насочила съм се към Хуманитарна гимназия и паралелката с БЕЛ. Четох в разни теми от преди години, че децата държат изпит по български за прием. Това дали е все още така? И друго, което ме вълнува. Понеже става дума за сина ми се притеснявам да не попадне в клас само от момичета. Дали някой може да сподели, ако има информация за тази паралелка нещо повече? МГ не ни е вариант, обмислям също Найден Геров.

# 16
  • Варна
Аз бих избрала Найден Геров пред хуманитарната. А какъв е проблемът с евентуално момичешки клас? Моята дъщеря попадна в предимно момчешки, но това е шанс и всъщност никога не ми е идвало на ум като потенциален проблем.

# 17
Предимно момичешки и изцяло момичешки са две различни неща. В Хуманитарната има паралелки само с момичета и затова за мен е проблем и ми е дошло на ум. Може би като майка на момиче в случая няма как да ме разберете. И като цяло се надявам да се включи някой с конкретна информация за това, което питам.

# 18
Предстои ни избор на училище след 4 клас. Моля за отзиви, Хуманитарна и Славейков.

# 19
Здравейте, аз също ще съм благодарна, ако някой сподели мнение или впечатления за паралелката с рисуване след 4-ти клас в Хуманитарната гимназия. Благодаря ! Simple Smile

# 20
Здравейте, къде мога да видя кои училища имат прием след 4 клас?

# 21
  • Варна
Обикновено всички взимат деца. След 4 клас тук там се освобождават места на деца, които отиват в МГ примерно. Дори и да няма обявен прием, може да пробвате. Аз след 4 клас направих копия на документите на дъщеря ми и обиколих 4 училища, в които смятах, че е хубаво да продължи. На трите места ми приеха документите, на четвъртото директно ми казаха, че места нямат. На първите три я приеха и аз избрах къде да я запиша. Четвъртото, според мен, също имаше места, но вероятно са ги пазили за свои хора. Едно от желаните училища е. Все тая. Преместих детето и не съжалявам. Кварталното й училище, в което беше до 4 клас заради прекрасната класна, след 4 клас се оказа пълен ужас (още поддържам връзка с майка на дете от стария й клас, приятелки сме, много я е яд, че не е изместила нейното).

# 22
Бихте ли споделили за кои училища става въпрос?

# 23
  • Варна
Училищата, които приеха документите са Захари Стоянов, Найден Геров и Димчо Дебелянов. Щях да подам и в Раковски, но изтървах срока. В Кирил и Методий ме отрязаха с липса на места. Извинете, че пиша без кавички, предполагам е ясно, че това са имена на училища.

# 24
Благодаря Ви!
Ясно в, разбира се!
Тази година ще следя за Найден Геров (паралелка с математика) дали ще публикуват прием.

# 25
  • Варна
Аз не съм гледала дали обявяват места. Направо ходих на място.

Общи условия

Активация на акаунт