Аз съм опитала вече всичко-хранене,подсушаване,водичка,да не му е топло,да не му е студено,гушкам го,но не
буди се и това е! 

Чакаме резултати от консултацията! 
. Тя е най-хубавия подарък, който някога съм получавала за рожденния си ден. На последната консултация третия месец беше станала 60 см., 6 кг. Това е накратко нашата история. Иначе ние имаме малко проблеми с повръщането, поради което съм решила и аз да започна захранването, казаха ми, че повечето бебета надраствали повръщането, когато се захранят и се надявам и при нас да е така.
Желая ви една успешна и усмихната седмица
Но още настоявам, като прикачени съдове сме. Не мога да го дохранвам, понеже Фризопепа е супер горчилка и той категорично отказва да го пие.
Просто децата са различни. Да ти е жив и здрав Спаси!
-бъди много щастлива и винаги усмихната нека първия ти празник с присъствието на малчо бъде незабравим 
а тя напоследък е много неспокоина-вечер не може да заспива-голям проблем ни е това-то не е гушкане,люлеене,кърмене.............
незнамкакво и стана така хубаво си заспиваше .

-пробва ли с ампули окситоцин-и ние сме с такъв проблем 
без да разбира педиатърката че ще ми каже отново че съм супер безотговорна 

-ще се радваме когато се нарадвате на тати да разказваш-целувки на Сашко!
/ Едно от любимте му занимания напоследък е да лежи по корем и да се върти на 360 градуса - нещо като пълзене в кръг, като паралелно с това си събира разни играчки и ги "носи " с 1 ръка докато се мъчи да пълзи.
За болките в коленете - определено са показател, насочващ към гърлото. И аз преди години имах проблем и с отстраняването н асливиците оплакванията ми отшумяха.
Вписах т ев списъчето ни и да знаеш по-добре е да пишеш по много отколкото да не пишеш
За кашите - по конкретно оризовата каша - това е най-добрата храна за захранване на бебчо. /Не се препоръчва само ако бебето наддава прекаено много на месец, защото от кашата също се качват п оповече грамчета и бебето ще се обремени/ Функциятана кашите е да подготвят стомахчет он абебето за приемане на друга храна плавно. Затова кашата рядко се ползва за пълно завестване на храна. След нея или успоредно се въвеждат пюретата. Погледни на първа страница - там съм сложила линкове към различни информации по темата и към схеми за захранване с каша. Кашата с рожкови е много добра за начало също, но ако можеш пробвай първо с бейби ориз на Хип.Ето ти схемата за захранване с каша, по която ще действам аз. http://ilianas.hit.bg/Schemes.html Ако имаш въпроси питай и стига да знам отговора с удоволствие ще се включа 
до после

!
! Днес времето беше просто невероятно,цял ден бяхме по улиците с Габи,биха ни и последния прием на Пентаксима(тука искам сърдечно да благодаря на Ася за това,че ми изпрати от София ваксината,защото в Пловдив няма никъде по аптеките и складовете.Ася, благодаря ти мила
,безкрайно съм ти задължена за помощта
)
ама беше много хубаво ууу пак ще ходя. Та ме чопли жената квото ме чопли и ми казва: Ти сигурно много се усмихваш, не е лошо да си вземеш крем за очния контур. А тати вечерта: Е това е, някои се сбръчкват от работа, а други от кеф! Сега имам забрана да се усмихвам, че както съм я подкарала съм щяла източа парите за къщата