И тъй като вече се брои за 16-ти, бих искала да поздравя с навършването на 5 месеца на малкия Ивелин на Дони 972. Жив и здрав да ти е , миличка!
А с теб какво става? Честита четвърт годинка на Никол на tonitta, Ники на Marys, Светослав на ive1ina, София на Mrs G и Симеон на veenii! Да ви растат здрави и засмяни!

На мен като никоя вечер нещо не ми се спи, та реших да ви посетя. Да видя как сте. Радвам се, че всичко изглежда спокойно.

За захранването и аз избрах схемата на irinii. И без това ми е кльощавка и кашата ще и се отрази добре. Но чакам да навърши 6 месеца.
Ех, момичета, как ви завиждам за Витоша...
walentin, супер са ви снимките. Да знаеш, че и аз съм в мислите си с вас за операцията на Нели!

Днес с Мими бяхме в Пловдив. Първо се срещнахме с невроложката, която категорично отхвърли диагнозата детски аутизъм и аз съм невероятно щастлива
. Но ни предстои още доста работа с детето. Ще включим и психолог. dennis, скоро ще идваме в София и искам лично да се срещна с теб, за да си поговорим за рейки. Допълнително ще се обадя. Готова съм да опитам всичко! Вчера Мими за първи път ми каза, че ме обича... Ако знаете колко се развълнувах и как плаках като малко дете... Няма толкова силни думи на света , с които да се опише изживяването. От все сърце ви пожелавам да го изпитате.
Вярно, каза ми го граматически неправилно, но това ми беше достатъчно да се почувствам най-щастливата мама на света. После вечерта го разказвах на мъжа ми. Гушнах се в него и се разридах... Днес от шопинга по Пловдив си купих страхотна червена рокля. Момичета от Пловдив , да знаете, че на Miro (марката, която обожавам) има 50 процента намаление, а дрешките са наистина страхотни. От там ми е роклята. А на Мими купих страхотен розов кожух от еко кожа от "Мечо Пух".
Ох, и на мен диетата нещо не ми се отдава...
Лека нощ от мен!
Исками се да не порастват бързо мъниците ни за да можем по дълго време да са зависими от нас и да им се радваме...

- накъдето ни видят очите! 
с малкото сладурче.Супер за личната гледачка.Обичам подобни развлечения и аз
пия сто неща ,обаче всяка сутрин става все по-зле!Много неприятно!

Надявам се все пак да свикне полека лека, че трябва да трупа мръвка, върви с френски размери 

а какво ли пък ако сме с детска количка и 3 куфата?
.
. Незная от личен опит какво е да имаш сериозни проблеми с детето и надявам се да не разбера, но сестра ми имаше такива проблеми, племенника ми беше с двигателни проблеми и знам какъв ужас беше за цялото семейство тази новина и колко упоритост и сили костваше на сестра ми всекидневните гимнастики и рехабилитации, за да се радва на първото хващане на играчка, първото изправяне на крака и първата самостоятелна крачка, за да тича днес тя след него. Вярвам че и при вас с много сила и упоритост всичко ще се надрастне и много пъти ще чуваш Обичам те мамо.
и честито и на другите празнуващи бебоци!!!
Може някои и да ми се присмее ама какво да направа!!! Питам си!!!