В слънчевите януарски дни, ЮНЧЕ вкъщи не седи

• 9 390
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро момичета!Хайде и аз веднъж да ви почерпя с кафе  food010 Coffee
Честити месечинки на Борис на мама Polimoli и на Анна на мама Maria ra!Чакаме ги да се разпишат Simple Smile
Днес бебка се събуди по-рано.До преди малко я кърмех,но после я сложих в кошарка,та сега пак недоволства нещо....ама изглежда и се спи,че на моменти и мълчи Grinning
При нас новото е че вече се изправя самичка на крака и стои така 5-10 мин. преди да се търкулне уморена Joyи като падне пак веднага тръгва да се изправя и така докато почне хич да не може да се изправя и започне да плаче.Тогава я слагам в лятната и количка,която сега я ползваме активно в апартамента.Там се усмирява smile3521Редуваме лазене,изправяне,седене,спане в количката и денят минал.На ръце не я взимам,като се разплаче сменям мястото за игра и-или играчките.
Проблема ни е,че вечер и нощес,като се събуди търси задължително цица...
Е някак си и с това ще се справим Simple Smile
Нашият тати е болен Sad и сега отиде на лекар.Дано не е грип Praynig
Много хубави снимки! smile3501
Желая ви много слънчев ден  Nature Sunny

# 241
  • София
Добро утро, момичета! Simple Smile

Дидолинко, какви преспи бе мила?! Тук такова слънце е пекнало от ранни зори, че се замислям дали не сме април. Много е хубаво. Около Коледа исках да има много сняг, че атмосферата да е друга. Но сега, не.  Naughty Айде да си идва пролетта, че да ми сгрее душицата! А за ставането днес, ние с Ени ви бием - таз госпожица започна да пее в 6.30, а на мен ми се ревеше. Сега си спинка сладко, ама аз като се разсъних и няма заспиване.

Валкириа, Дидолинко, Корнелия - благодаря ви!   bouquet

Мишел, принчипесите ти са разкошни!
Butterfly, Tabby, Ива - бебоците ви са направо за изпапкване.

Момичета, като гледам какво приятно време е навън се чудя дали да не се видим в Южния парк. Ако има желаещи, да свиркат!

# 242

Дидолинко, какви преспи бе мила?!

Ами казаха, че след сряда ще има сняг newsm78
...даже шейната съм изкарала... Mr. Green Mr. Green ...майтап де Wink
И на мен ще ми е хубаво да няма студ...виж за сняг малко съм се затъжила Tired

...а за срещичката - мен ме брой  Wink идвам Hug Hug

# 243
  • София
Дидолинко, с шейната ли ще дойдеш до София или как?  Wink Чакам те с нетърпение. Само кажи по кое време, че да разчистя снега пред вратата  Laughing

# 244
Здравейте и от нас с Иванна калпазанна  wavey

Много благодаря на всички за милите думи Simple Smile
Всички бебоци са страхотни пу- пу, а смешната физиономия на Марти е супер(направо ме смая  smile3532)

Party Time  ura  Party Time ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА Анна, Борис, Божидар, Преслава, София Ейнджъл, Александър И Ива  newsm51 ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЧИЦАТА И МНОГО, МНОГО ДА ВИ СЛУШКАТ Party Time  ura  Party Time

Butterfly направо ще го изпапкам хубавеца... пу- пу да ти е жив и здрав Simple Smile Целувки от Иванна за юнака  kiss

Лек и слънчев ден на всички мами и бебюнки   Nature Sunny Flowers Sunflower lovekiss

# 245
Добро утро момичета вземам си от  кафенцето на Дидка питка,че ми е супер свинско.Не искам още от сутринта да ви нотоварвам с мойте историй снощни ама ми писна да ми се месят в режима на Диди.Снощи търпях,търпях и накрая така избухнах,но не мога да си простя че си го изкарах на детето  Banghead малко го пораздрусах на леглото.Стига съм ви натоварвала отивам да пия кафето и да изпуша една цигара не че ще ми олекне.....
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА БОРИС, БОЖКО, ПРЕСИТО,СОФИЯ ЕЙНДЖЪЛ, ИВАЙЛО И САШКО И АННА! Tada  Gift
ЛЕК И УСМИХНАТ ДЕН !

# 246
Здравейте и от нас!

Ние от два дена си имаме тати и сме мнооооого-щастливи Grinning Heart Eyes Grinning Heart Eyes Grinning Няма да казвам децата как го гледат  и как му се радват,не го изпускат от поглед Joy Сега го оставяме малко да се настрои на 'БЪЛГАРСКА ВЪЛНА" и го мятаме в екшъна!
Честито на всички месечковци! Да са здрави и усмихнати  bouquet  bouquet  bouquet
По-късно ще се включа пак ,а близките дни ще приложа снимки на цялото фемили!
Целувки на всички!

# 247
Добро утро от нас.
Дидолинко  Hug,мерси за кафенцето за мен двойна доза.
Да почерпя че днес моето гардже става на седем месеца.

Честита месечинка на наборите Анна,Борис,Божидар,Ива,Александър и София Ейнджъл.Нека растат весели и жизнени деца за радост на мама и тати.

# 248
Здравейте и от мен !
Аз ще бъда кратка , че Нана е по пижама , рита баща си в гърба - масаж му прави и той вече гледа страшно , а е болен и трябва да го глезя -това познато ли ви е  Wink
Исках да кажа че докато разглеждах снимките на бебовците ами това вече са едни малки момчета и момиченца , а не просто бебета ! Grinning
Исках това да споделя с вас , времето просто си минава  ....и то само как.
Целувки и слънчев ден на всички мами и бебоци !
Болничките да оздравяват , а здравчиките повече да не боледуват !
Мишел  Hug
И Честито нна празнуващите днес сладурковци !  Laughing

# 249
Здравейте и от нас! Айде и ние да почерпим днес   Coffee food002  Wine Glass  beer3  cook
Честито и на наборите!!!
А ето какво правим самички от вчера и много се радваме:
http://snimka.bg/album.php?album_id=95260&photo=16
Аз се притисних, че изоставаме от връстниците, нали бяхме спрели и гимнастиката цели 3 седмици....
Благодарим за пожеланията!

Весел и слънчев ден на всички Hug

# 250
  • Den Haag
Честито на месечинките днес : Анна, Борис, Божидар, Преслава, София Ейнджъл, Александър И Ива  Да са ви живи  издравички  Hug Heart Eyes  bouquet

TABBY принцеската още по прелестна е станала, да я нацелуваш от Викторито  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Момичета мерсаж за хубавите думички, като гледам на всички бебчетата са ни красоти неземни  newsm03 newsm03 newsm03.
Преди малко бяхме на преглед, Викторито нещо фин младеж го раздава 7860 кг  newsm39, ама като не се спира на едно място как ще напълнее, а си хапва доста  eat. За пъпчиците от претопляне са били.

Добре аз да ви питам като са вкъщи бебоците как ги държите облекани и каква температура подържате? У нас подържам 22-23градуса. Обличам го с боди, чорапогащник,нещо като анцуг, но тъничко и ако е в паяка или бънджито добавям терлички. Това много ли е? newsm78?

Последна редакция: пн, 22 яну 2007, 19:20 от Butterfly

# 251
Здравейте момичета.Честито на месечинките ни днес: Анна, Борис, Божидар, Преслава, София Ейнджъл, Александър и Ива Tada baloni baloni
Да са живи и здрави и да радват много мама и тати.[/color]

Много сте изписали за два дни, едвам успях да ви прочета. И докато смогна да ви напиша забравих по кои теми щях да пиша, леле ама голямо куку ме е хванало smile3555, моля да ме извините Blush
Да ви кажа че и ние усетихме падането за първи път вчера. Та значи лежат си Вики и наш тати на спалнята и си играят докато аз съм в кухнята да сложа обяд на татито, и изведнъж чувам страшен вик от стаята, и като отивам какво да видя Вики се търкулнал и паднал под спалнята при положение че татко е до него. Леле изпаднах в ужас newsm61 Rage. И се развиках на татито де, как може да го е изпуснал. Той бил се обърнал само за миг и Вики се изтърколил на земята. Ама идеше ми даааа bambam после не му дадох да заспи чак до 11 часа че не знам ако заспи да не му стане нещо. Кажете момичета при падане какво да следя за да разбера има ли последствия. До сега не ми се е случвало и не знам какво да гледам в поведението на Вики след падане. Е то беше ясно че без паданки няма да минеме ама ми дойде като гръм от ясно небе. Паникьосах се да си призная първия момент, само му измих очичките че то не беше рев не беше чудо.
Уф съжалявам че се получи оплаквателен постинг cry, после ще се вкюча пак и обещавам да не се оплаквам newsm53

# 252
Здравейте и от мен!Днес съм малко замаяна,че вчера си ударих лошо главата и се "дрогирах" яко с белина докато чистех банята...и сега съм като "препикано мушкато",пък и съм сама,че татито пак в комадировка......
Честито на месечковците-да са живи и най-вече здрави....и всичко друго което мамите им пожелаят да се сбъдне..
Нинани-честито ти татко-със здраве да си го"експлоатирате" Wink
Поли-след падане се следи за прекомерна сънливост и за температура,както и и за необичайно поведение/мрънкане или рев повече от обикновенно/...и не се плаши....то май вие сте от малкото непадали досега...............като уж опитна мама,да ти кажа,че това се случва ....е гледайте да не ви стане навик все пак Mr. Green
Сонка-не се ядосвай...или ако се ядосаш не си го изкарвай на Дидко-събери сили и иди и със спокоен тон си кажи на свекито каквото мислиш,не замесвай и мъж ти,че така и него ще объркаш-щото все пак той ти е мъж,ама на нея и е син.....обясни и,че за детето е по-добре да не е постоянно на ръце....и ако иска да го гушка,да го прави само в определени моменти/които ти ще преценищ,че са удачни....например докато те чака да яде,или имаш нещо за вършене,преди баня-като мрънка.и т.н./.пък аз май вече ти го казах-но дано разбере......ако не-нейн проблем......
Корни-ти с палаченки ли ще отслабваш бе душко....аз да ти кажа също правих вчера и ако искаш да се самопоканя и да дам акъл....ама само ако искаш...а за макароните с бозата...да не ти казвам вкъщи какви комбинации се правят,че ще ти падне ченето....
Хайде,че едвам гледам-отивам малко да се проветря-и да си купя поне хляб........пък после ако още съм жива и мога да мисля-ще довърша мислите си...........
А,само да кажа,че снимките са страхотни...и манекените де................пу-пу...

# 253
Пак съм аз. Четох че говорите за отслабване, та да ви помоля да споделите някаква диета, че имам цели 10 килца отгоре и все не мога да ги сваля. От два дена съм спряла хляба обаче не знам дали това ще има някакъв ефект. Мерси предварително. bouquet

# 254
Камбанке, как си мила Hug
Яж кисело мляко и малко повечко навън стой Peace

Поли, и аз имам да свалям, ама като не мога да пазя диета....се чудя как ще заслабвам Sad Tired
Иначе една моя приятелка спазваше НВД и отслабна Wink

Общи условия

Активация на акаунт