В слънчевите януарски дни, ЮНЧЕ вкъщи не седи

• 9 390
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
  • Den Haag
Да се оплача и аз от пюрета, но не от Ганчев а от АМ-АМ, преди малко отворих едно и на втората лъжичка БУБОЛЕЧКА  Sick Sick Sick, за първи път щях да дам от тази марка, днес ги купих 4 на брой, защото са с винт и стават за детска кухня  Tired, но не и за ядене  Naughty.

# 166
  • София
Да се оплача и аз от пюрета, но не от Ганчев а от АМ-АМ, преди малко отворих едно и на втората лъжичка БУБОЛЕЧКА  Sick Sick Sick, за първи път щях да дам от тази марка, днес ги купих 4 на брой, защото са с винт и стават за детска кухня  Tired, но не и за ядене  Naughty.
Ужас!!! Буболечка някаква или хлебарка, защото аз имам фобия от тия гадини? #Puppy dog

# 167
  • Den Haag
Ужас!!! Буболечка някаква или хлебарка, защото аз имам фобия от тия гадини? #Puppy dog
не я загледах много, но не преличаше на хлебарка  newsm78

# 168
Здравейте милички.Да се похваля че за сега сме добре,госпожицата е на калций,витамин C и осцилококцинум.
Чушчице направо ме втрещи с това за Ганчев,аз взех две точно месни.защото сега захранвам и давам само по няколко лъжички  май няма да ги дам newsm78
Да не  забравя да честитя на днешните ни месечинки,да растат весели и засмени деца.
Присъединявам се към молбите за Дари и Цвети Praynig Praynig Praynig дано Бог им даде сили и се справят.

# 169
  • София
Butterfly, това е кошмарно каквато и да е гадината вътре.

Ива78, ако Марти ядеше домашно приготвени пюрета, нямаше и да се замисля какви да му дам.

# 170
Камбанке,  lucyl30  и ПинкЧе - мерсаж за отговорите  bouquet  bouquet  bouquet

Честито на всички месечинки - нека ни радват все повече и повече със своите действия, усмивки и нежност Hug

Чушчице
, мерси за линка - наистина не е гаранция и за другите марки пюренца, дано не се случва на никого повече да намира нещо необятно вътре Peace че....като си представя какво може да е последствието ooooh!

Сонка, честито и от мен половин зъбче Wink

Пепитка, голям сладурчо си имате Hug и каква чаровна усмивка Heart Eyes

lucyl30 - аз дадох каша с глутен Peace

Вили, пожелавам ти бързо възстановяване  Peace че като знам как се чувствах аз като бях болна Tired

Муцунка и аз се включих в инициативата Peace
Дано Господ помогне на малките душички Praynig

Пожелавам ви лека, спокойна и усмихната вечер и един Слънчев уикенд - казват да приготвяме банските...макар, че сега така духа, че.... ooooh! КирЧо минава през нас Mr. Green

# 171
Вижте колко гладни могат да бъдат бащите  Joy

http://ziza.ru/other/012007/19/pics/09_pics_46057.jpg

# 172
  • Бургас
Вижте колко гладни могат да бъдат бащите  Joy

http://ziza.ru/other/012007/19/pics/09_pics_46057.jpg
еееееее, страхотна снимка!
 rotfImbo newsm62 newsm10

# 173
Добра вечер пак от мен  Mr. Green
Ееее гаднярска история с тез пюрета като се има впредвид,че ние мааме от тях и са ни вкусни май ще се пренасоча и аз към някоя друга ф-ма  Crossing Arms
Дидка Бг питка ние преди проходилката само на ръце искахме сега с нея се заиграва доста обикаля цялата къща.Но свеки пак се намеси дай бабо ръчички и хоп взема го  #2gunfire Сега доста бързо му омръзва и ме гледа като цигане да го взема,почнах да го слагам за малко в шезлонга после на земята  Whistling и така....
Луси130 аз дадох бисквитена каша много я хареса  eat
Пепи много изцапан ама хубав Любчо  Grinning
Пинк мила дано бързо се оправи Марти давай му много течности да пие.Горещо ви  Hug с Диди!
Момичета имам някои ? док каза да сме минели на 4 храненета,но как ?От няколко дни като го сложа да го храня в шезлонга и се почва едно мрънкане,ритане перене на ръце и т.н. и не яде с охота нямам си и наидея защо така?Мерсаж предварително.
Хайде лека вечер и спокойни сънища на бебоци и на мами!

# 174
Таничка, аз такъв хумор немога да разбера,като гледам и бебчето! Close Нищо лично Peace

[
Ива78, ако Марти ядеше домашно приготвени пюрета, нямаше и да се замисля какви да му дам.

Чушчице, и ние сме на тоя хал,харесва купените,а не правените от мен пюрета Crossing Arms и за съжеление ще трябва да купувам,а по-рано дето писах за стъклото, питах приятелката ми било е от пюре на Ганчев #2gunfire #2gunfire

# 175
Ужас с тия пюрета. Точно на Ганчев още не съм давала, ама знае ли човек каква изненада  може да откриеш и под другите капачки..... А и като не иска да яде домашни мойта принцеска, какво да правим  newsm78

Valkiria, аз имам проблеми с врата, от бременността и с гърба, а от носенето на ръце съвсем се дооправих... Доста пъти съм се схващала и не мога да се мръдна, като се случи. Ходих на едни масажи и имаше ефект, даже действат и отслабващо  Simple Smile Ако искаш да ти дам повече инфо ми пиши на лични, че да не правя реклама.

А за албумчето само със смешни снимки: вярно е, че има албуми, но са си отделни. Идеята беше на едно място да съберем само разни "калпазански" снимчици и да има линк към него. Както вече е направено за останалите албуми. Няма да умра, ако не стане, ама просто ми хрумна. Спокойна нощ на мами и бебоци! А ние отиваме да се   bathbreastfeeding и дано после да   sleepuu

# 176
  • София

Чушчице, и ние сме на тоя хал,харесва купените,а не правените от мен пюрета Crossing Arms и за съжеление ще трябва да купувам,а по-рано дето писах за стъклото, питах приятелката ми било е от пюре на Ганчев #2gunfire #2gunfire
Нинче, моята грешка беше, че не захраних с домашно пюре, а с Хип и от там ела да видиш какво чудо е. Ама утре съм решила да дам дом. пюре та каквото ще да става. Ще се борим утре с Марти и това си е (ако съвсем не кандиса на домашното ще тичам до магазина Rolling Eyes).
Корни нещо ми се губи днес. Дущице, бързо да се разпишеш, че темата някак си е странна без твоите усмивки, гуш Hug Hug Hug!

Последна редакция: пт, 19 яну 2007, 21:50 от Люта чушка

# 177
Качих снимки в албумчето в нов албум смешни физиономйй  hahaha Joy

# 178
  • София
Добра вечер, момичета!

Вие се възмущавате от гадостите в пюретата, а аз се възмущавам от онази тоооолкова смешна снимката, която пусна Таничка. Явно съм сбъркана нещо, ама хич не ми е смешно. И не мога да разбера какъв акъл трябва да имаш, че за да си направиш бъзик, мъчиш детето си... не виждате ли, че то плаче милото?! И дори да е колаж, пак не би ми било смешно  Naughty

Дидолинко, на Ени развлекателната програма включва редуване на кошарата, столчето за хранене, шезлонга, количката. Когато й омръзне всичко това, незаменимите ръчички на мама поемат щафетата. А, и много се кефи да седи с мен пред компа и с настървение да се опитва да докопа клавиатурата Simple Smile Иначе и аз забелязвам, че последните седмици предпочита да я разнасям или да е някъде на по-високо местенце, че да може да разглежда наоколо. Явно на дечковците вече им е писнало да гледат света от легнало и полулегнало положение и затова.

26, заинтригува ме с тази джаджа, много хитро приспособление. Ама аз такова в София не съм виждала. Ако някоя мама знае къде може да се намери ще съм благодарна да каже.

Млечко, изобщо не ти се чудя, че не купуваш готови пюрета, а те поздравявам за ентусиазма да ги приготвяш сама. Моята госпожица няма чак такъв късмет, щото майка й е от мързеланите  Blush

Пепитке, Любчо много сладко си папа пюренце, а и прическата му е много яка Wink

Таничка, Кабранска имаше предвид, че може във вече съществуващото ни юнско албумче да се направи под-албум, който да е само за смешни снимки на бебоците.

На Вили, Валкирия и на всички болнички пожелавам свежест и здраве!   bouquet

# 179
  • на брега на Дунав
...
Корни нещо ми се губи днес. Дущице, бързо да се разпишеш, че темата някак си е странна без твоите усмивки, гуш Hug Hug Hug![/color]
Aaaaaaaaa, тук съм, тук съм ама от маане на гащи по улиците без малко Кирчо да ни издуха.  smile3532  Joy  hahaha. Ей Карабанче с тоя Кирчо направо ме хвърли зад борда. Ма верно ли че Кирчо се казваше туй чудо  Joy. Докат ти зачета постинга и попадам на Кирчо и падам от смях преди да съм разбрала за к'во става дума  Joy.
Чушчице сладичка  Hug.
Та, от снощи ми започна музата, че такива сте ми вдъхновителки  Hug и днес Кирчо като ми даде още един тласък та сега съм готова да спретна постинг  ... ooooh!
Тя квартирата и да я мисля няма да я измисля, ама тъй то, като така сме усторени до болка емоционални, че при мен е и в повечко май  newsm78. И като вече не ми е интересно да се местим, че то и с увеличаването на домочадието се множи и багажа  ooooh! и ... абе жена ли е то иска си там свое местенце. Та такива ми ти работи, ама  все се надявах, че тая квартира ще ни е последната и като ми се разбиха илюзиите и паднах в дупката. Спирам да не досаждам с квартирни проблеми  Mr. Green
По традиция да честитя на всички месечинки днес и да ги нацелувам виртуално   bouquet.
Мимик не съм ви честитила прохождането, ама нали бях заета със себе си как да се сетя  smile3525
Селия и на вас миличка честито, че и вие май до колкото разбирам ще сте в този отбор съвсем скоро.
Валкирия какво си се повредила бе миличка  newsm09 къде те хвана това нещо. Дано се оправиш бързо, че страшно неприятно така.  Бързо оздравяване  newsm10.
Бързо оздравяване и на теб Вили1 и въобще на всички със здравословни проблеми  Heart Eyes.
За пюретата на Ганчев и на Ам-Ама въпреки, че съм им уж фен ... оставам без коментар, ама то доста неща в тая държава май ни оставят без коментар  newsm12.
Пепитка    bouquet много гоцка прическа си има тоя Любчо бе  Grinning. Цунка по омазаната муцунка   love001.
Ново албумче разбирам сте спретнали, ама утре ще го поразгледам, че още малко и петлите ще запеят за събуждан е пък аз те първа ще простирам и вода ще преварям на цар Самуил, ама както казва мъжо всеки със задълженията си, а неговото сега било да си легне да спи (на мъжо не на Сами  newsm78Joy. Спирам, че току що пак получих укорителен коментар за дългите ми "фермани"  Embarassed, че моя мъж все ми прави забележки цитирам: "Много досадно да се четат такива дълги постинги, аз такива ги прескачам моментално. Давай по-кратко."  smile3518. Ми то аз ако можех тъй на кратко нямаше да се пиша мама "Бъбривка", пък той все едно с друга жена живял повече от 7 години.  smile3506
П.С.  smile3505 Лека и спокойна нощ ви пожелавам.

Последна редакция: сб, 20 яну 2007, 00:14 от korneliia_h

Общи условия

Активация на акаунт