КГБ = Клуб на Готините Баби - 214

• 42 838
  • 733
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Добро утро!
Радвам се, че се запознахме и усещам, че сме от една порода. Нямаше напрежение и се чувствах, сякаш ви познавам отдавна.
Нина, благодаря за кафето! И за предложението за екскурзия.
Обаче на мен повече ми хареса предложението на Дидиа за пътуване със самолет. Октомври ми е много натоварен в служебен план, но се надявам да успея да реализирам една моя отдавнашна мечта. По принцип предпочитам по-ранните дати - 7 или 14 октомври.
И аз ще се поразровя за оферти.
https://www.toptravels.bg/ekskurzia/992/49/78/%D0%B2%D0%B8%D0%B5 … D0%B7%D0%B8%D0%BA!.html
 - ето това е една оферта на Top travels за 759 лв пак със самолет.
Желая ви хубав ден!

Последна редакция: чт, 22 юни 2023, 08:29 от merian64

# 181
# 182
  • Вила Великула
Да си кажа честно много ми хареса офиртата за Сицилия, за Тоскана и за Кападокия.
В Бари съм била, пак бих отишла. Там задължително п.трябва да се види Алберобело и Матера.
Прага също е супер.
Офертата за Виена също.
При мен са възможни пътувания след 20 число, преди това не мога.
Нека уточним кой за къде и кога иска и може и ще видим на къде клонят везните.

# 183
  • София
Здравейте!
Да отговоря на въпроса на Пипилота - аз имам най-голямо желание за пътуване до Виена. И другите ми харесват, но за по-натам. Прага оставям на предпоследно последно място, понеже съм ходила, а Кападокия не ме влече, така че за мен не е опция.

# 184
И аз съм ходила почти навсякъде от предложените дестинации. Щеше ми се да е с вас, и конкретно във Виена. В Лондон не съм ходила, но на този етап от живота ми и не искам.
Решавайте.
Да се спрем на дестинация, дата и да прегледаме, кои агенции предлагат екскурзията.
Аз залагам винаги при моите пътувания на изпробвана и с добър рейтинг  агенция.Досега не съм имала проблеми Simple Smile

# 185
  • София
https://promo.premiotravel.bg/lycian-coast/?utm_source=google&ut … B#lp-pom-block-16
https://promo.premiotravel.bg/cappadocia/?utm_source=google&utm_ … KamcaAjnQEALw_wcB
И двете са много хубава.С включени закуски,вечери, културна програма и пътуване със  самолет ,за 7 нощувки  799лв

Последна редакция: чт, 22 юни 2023, 15:20 от Яжка

# 186
  • София
Прибрах се от тръстиката и цоп, направо при вас.
Изчетох ви, поразмислих. Да кажа и аз какво мисля, Въпреки, че за Виена съм пас.
Не се разпилявайте насам и натам. Идеята тръгна от Виена. Оставете я нея и действайте в една посока. Иначе виждате как се разклоняват дати, мнения, идеи. По света има толкова много места, които си заслужава да бъдат видени, но не става за ден, за два. Да сме здрави, с краката и акъла си, догодина пак. Това е моето мнение, пък вие както решите.
Гушкам ви! HugHugHug

# 187
  • София
Привет!
Тук в Панчарево заваля пороен  дъжд и се страхувам да не прекъсне интернета. Дано довърша започнатото. Фло е права не бива да се разпиляваме. Всичко предложения съм посетила, а някой нееднократно. Заслужава си да се видят - пример Кападокия, но за там трябва да си подготвен и душевно, защото това е рожденото място на много светии. За първо ходене аз препоръчвам Виена. Била съм там не само на екскурзия, но и на специалицация за един месец и доста исторически обекти са ми познати. Дидия беше дала оферата със самолет, която мисля, че е подходяща. Според мен най-добрия период за екскурзия е ранната есен - септември и най-късно средата на октомври. Всеки ще си направи сметка може ли,  или не за определената дата и ще се запише в списъка. Аз предлагам да  започнем да правим списък по офертата на Дидия за Виена със самолет 719 -729 лв.
 7.10 2023 г.  - Нина Николова.
14.10 . 2023 г.  
21.10 . 2023 г.
Пипи може да сътвори списък под формата на таблица: 07. 10. ; 14.10 ; 21.10 и всеки да си допълва името под датата. И "висшегласие" избираме дата с най-много желаещи. /Извинете, ако имам грешки, но телефона ме измъчи/

# 188
  • София
Аз предлагам да  започнем да правим списък по офертата на Дидия за Виена със самолет 719 -729 лв.
 7.10 2023 г.  - Нина Николова; Merian64.
14.10 . 2023 г.  
21.10 . 2023 г.

# 189
офертата на Дидия за Виена със самолет 719 -729 лв.
 7.10 2023 г.  - Нина Николова; Merian64.
14.10 . 2023 г. 
21.10 . 2023 г.- Важна клечка Simple Smile

# 190
 7.10 2023 г.  - Нина Николова; Merian64.
14.10 . 2023 г.  
21.10 . 2023 г.- Важна клечка , Дидия Simple Smile

# 191
  • София
Не искам да ви разсейвам, но това много ми хареса, та помежду организацията за екскурзията, можете и да се замислите и да коментирате. Мисля, че ще се получат интересни коментари.

- Никой не става по-млад. Остаряваме. Ако е рекъл Бог ще ставаме все по-стари. Дано останем до последно с акъла си и на краката си. Старостта не е за страхливците! - каза някой. Не, не е. Твоето младо, безгрижно Аз вече е история. Получаваш всичко, което върви с възрастта - дори и болежките. Но ето че една Госпожа Мозес на 76 започва да рисува, защото напредналия й артрит не й позволява вече да шие и готви и тя рисува така, че една от картините й стои в Белия дом , а други се продават за милиони долари. Тя съвсем не е стара, тя просто е дама! Толстой на 81 се учи да кара колело, а Лили продължава да пее. Всеки познава поне един такъв мохикан, на който не му пука на колко години е. Продължава да работи, да създава, да твори сякаш времето няма власт над него и точно това е вълшебната формула - ПРОДЪЛЖАВА! Не можем да прибавим нито ден към дължината на живота си, но към ширината - можем.
Рая Видинска

Последна редакция: чт, 22 юни 2023, 19:07 от Flo 51

# 192
Не искам да ви разсейвам, но това много ми хареса,
Кое?
Пропускам ли нещо?

Ммм, видях, че си дописала адашке мила Simple Smile.
Ще го изчета и коментирВам Simple Smile, ама после. Сега малко слугинаж, че стана ракиено време Simple Smile Wink , пък колкото по- се свечерява, толкова по - нетрудоспособна ставам:) ...

# 193
  • София
За есенната екскурзия - аз ще ви чакам тук и ще гледам снимки.
Горе видях предложения за Лондон - за там  всеки трябва да има задграничен паспорт, валиден 6 месеца след посещението.
За Бари - постоянно има евтини полети на Райън ер - пребазират самолети от София. Там тур. фирма не е необходима - всичко е лесно достъпно. В подфорума за туризъм има и подробна тема с обяснения - https://www.bg-mamma.com/?topic=1548345
Ние с Пл. сме ходили - пътувахме от там за при Ани - сутринта идваме от София, газ из града и вечерта обратно на летището за полета за ББ.
Вчера нали обсъдихме и подготовката за сватбата. По желание на  младите - парите за букети да се дадат за лечение на дете.
Аз веднага предлагам форумското детенце Джони, познавам майката - https://www.bg-mamma.com/?topic=1122458   
В началото имаше една диагноза, сега се появиха други симптоми и борбата продължава.
Но пък вие може да предложите друго дете.

# 194
  • Вила Великула
 7.10 2023 г.  - Нина Николова; Merian64.
14.10 . 2023 г. 
21.10 . 2023 г.- Важна клечка , Дидия, Пипилота

Общи условия

Активация на акаунт