Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче 2/Yali capkini/Проекти и Колеги/Тема 19

• 33 785
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Бяха качили в Т снимки на другия Мерт с журналиста.

# 196
Много заплетена стана нещо работата Grinning
Клиповете от вечерта баха от продукцията Общо взето все снимаха Афра и Мерт уж покрай партито И да не беше ядосан Мерт пак същите клипове щяхме да видим Пак щяха да са на масата на Онур и пак щяха да са сковани

Този Акиф се нахъса още по-вече след снимката на Берил Колко го подканваха да разбере истината и той се подиграваше , че Афра го държи за ръката да не паднел Мерт в морето
И факта , че Афра в инстаграма си поведе линията да слага снимки подтикващи , че имат връзка нахъса фандома и журналистите Един вид едно казва друго прави .  Но и това ще отмине Ето снощи Афра си качи снимки с приятелите си Мерт и той е с неговите  Афра сигурно ще отиде на море с приятели , с майка си в Италия , Мертт ще се покрие още по-дълбоко и  ще спрат да ги питат

# 197
  • София
Здравейте, това е единият клип от онази вечер, за който пише Еванджелин:
https://twitter.com/urazbulbeni/status/1668551153947164672
Това е другият:
https://twitter.com/urazbulbeni/status/1668370424411959299

Аз съм съгласна с мненията на Рени и Еванджелин. От 5 клипа на кръст голяма драма.

Да добавя и, че майката на Афра беше отново на линия снощи и пишеше колко талантливи деца са двамата, но с преводача превода е много зле.

Последна редакция: ср, 14 юни 2023, 09:32 от MysteryG

# 198
  • Яко в Матрицата...
Дано да не се покажат цяло лято, никакви снимки да не споделят. Афра може да сподели нещо, но Мерт едва ли. Не искам да знам с кого и какво правят Wink Август ще ги посрещнем с фанфари, когато започнат снимките на новия сезон. Гюлсерен тейзе ни обеща изненади Joy

# 199
Ако тези млади хора се обичат наистина - каква загуба на време за тях ! Договори ,клаузи , криене в името на успеха на дизито. Голяма жертва !
А можеха да застанат открито пред всички . Да се хванат за ръце и да запушат устите на наглите. Така нямаше да питат и за Мерт.
Няма да са единствените ГГ във връзка. Но.... трябва да има взаимност. Тук ние сме в неведение - кой, кого , как.
Ще излязат от това блато , в което ги  засмукват в момента , но каква цена ще платят ?

Последна редакция: ср, 14 юни 2023, 09:48 от Kami_J

# 200
Всъщност този клип имах предвид

https://twitter.com/yessenia10_/status/1668351636975017992?t=hY- … KFn_4WIKaL9Q&s=19

Мерт беше разстроен и Афра го подкрепи, доколкото можа в момента.
Показа, че й пука за него Heart

# 201
  • София
Всъщност този клип имах предвид

https://twitter.com/yessenia10_/status/1668351636975017992?t=hY- … KFn_4WIKaL9Q&s=19

Мерт беше разстроен и Афра го подкрепи, доколкото можа в момента.
Показа, че й пука за него Heart

О, да този го бях забравила Simple Smile

# 202
Аз пак не мога да разбера каква е драмата. Много важно, какво я пита Афра,някакъв жълтурко.Хич не ми пука, гей ли е Мерт или не, аз си го обичам и точка. За моите любимци от БТС какви работи пишат/ ИВ може да потвърди/ свят да ти се завие. 21 век е, всеки е свободен да бъде какъвто си иска, но не всеки има таланта на Мерт. Хубав ден момичета и по- спокойно.

# 203
  • Яко в Матрицата...
Катрина, по принцип съм съгласна с теб, но щом Бурджу, че и Ранини реагираха, а и много други, които изобщо не отразяват сериала и актьорите в него, значи нещо все пак не е като трябва.

Препоръчвам ви да гледате "Обади се на мениджъра ми", не е много серии. Доста тайни в този бизнес разкрива, предполагам има и още повече неразкрити Joy

# 204
Рени, ще го погледна този сериал, но като цяло исках да кажа,че не ми пука какъв е който и да е артист или певец в личния си живот. Гледам ги  и им се възхищавам на таланта  и не желая да надничам под чаршафите им. Ако пък е клеветническа кампания в консервативна Турция, пък съвсем не искам да се занимавам. Като цяло живота ми е показал, че колкото е по успешен един човек, толкова повече помия се излива върху него, ако ще да е светец.

# 205
  • Дъблин
Въй бе! Вие пишете мълниеносно Simple Smile Човек неможе да ви стигне Simple Smile SunglassesSunglassesSunglasses

М даааа да за снощи, та и за предната вечер. Тоооооооооо явно това си е добре организирано от някои хорица...
Афра снощи на наградите каза, когато получаваше наградата /надявам се да съм разбрала правилно/, че от месеци не била чувала нищо хубаво за себе си. Те кво ли не изсипваха върху главата и.
Същото се случваше с Мерт....
Още по-гадно станало след Афра като напусна тоз бастун който имаше за гадже.

Тоз от снощи дето задаваше тоз така смислен въпрос, както и вие писахте, е просто приателче на онзи бившият хубостник. С каква цел го направи ..... ами много просто да провокира реакцията на Афра.... дали пукаше къде се намира? Дали му пукаше че това прекрасно момиче е там за да получи засужента си награда... ами разбира се че не му пука.
Афра си реагира съвсем нормално..... естествено че е нервна... то и аз да съм и аз ще се изнервя, след като знам, какво се случва из интернет и как се преиначва всяка дума. Ето самите ние мислим, че Афра се е стреснала като е чула въпросите за Мерт.
За мен все повече се засилват усещанията, че Мерт и Афра за заедно, първо от понеделник.... седят един срешу друг, дума не казват, личен бодигард за Мерт, аха да не тръгне нещо да и каже. След това внезапното изчезване и на двмата. Снощи тоз малоумник с въпроса си за Мерт....

Мерт и Афра наистина стигнаха небето с тяхната игра. Простоооооо многоооооо ама многооооооооо яката удариха всички дето се перчат от години, че са славни актьори!
Ревността към тях ще става все по-голяма и по-голяма... Затова те не искат никой ама никой да им се меси в личният живот.

Този бившият на Афра е болен мозък! наистина е болен! Изключително противно същество.

Но аз пайк ви казам - за да има пушек, има и огън.... Тааааа АфРам...... ахам ахам.......

Нека сега двамата малко да си починат, че те са нонстоп от 23ти спетември миналата година.

# 206
Аз не мисля , ме е гей , просто си е особняк.
И да има нещо нередно , в момента Мерт е една от набиращите популярност млади звезди , супер добър актьор , работлив , талантлив .. и вместо да му се радват , те го оплюват.
Само сега шефа да не му нареди да си хване бързо приятелка с пр.

# 207
  • София
Ох, да се скриват някъде Афра и Мерт до август месец (заедно или по отделно), да не се показват, да не постват нищо в соц. мрежи, за да си починат активно и да ги оставят малко на спокойствие!

# 208
Аз не бих се очудила, ако скоро го видим с приятелка. То не е ли по-добре така, вместо да има приказки за ориентацията му? Как би се възприело и отразило на кариерата му това?

# 209
  • София
Аз не бих се очудила, ако скоро го видим с приятелка. То не е ли по-добре така, вместо да има приказки за ориентацията му? Как би се възприело и отразило на кариерата му това?
Никак. Както се "отрази" сагата с наркотиците на Чаатай, дядовците на Серенай и мн. други, които се забравят.

Общи условия

Активация на акаунт