Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче 2/Yali capkini/Проекти и Колеги/Тема 19

• 33 791
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
  • Дъблин
https://twitter.com/lutfiye_afra/status/1668739003657383936

Питали са майката на Афра дали АфРам са в добри отношения, а тя е отговорила: "Защо да са в лоши?"
Мисля, че това ни стига Grinning
Малееее и милата майка намесиха. Следвашият път и мен да питат Simple Smile Шегувам се ама ми е мъчно, че занимават семействата им с глупости Sad

# 226
След всичко, което сте коментирали, за мен нещата стоят по следния начин (може и да бъркам Simple Smile ) -
Както някой писа , причакали са Мерт на летището, задали са му този провокативен въпрос, като са целяли той да налети да се бие, да снимат и по време на партито да разпространят скандала. Явно не им се е получило, Мерт с право се е обидил, обажда се на продуцента и затова той седеше до него през цялото време. Направил е всичко възможно никой журналист повече да не го провокира. Сейран показа съпричастност към настроението му, независимо като любима или като колежка. Затова и Мерт дъвчеше дъвка и си обърна главата на другата страна при среща с журналистката.
Сбъркали са характера на Ферит с този на Мерт, който според мен не е от налитащите на бой мъже.
ЗАВИЖДАТ им и то много им завиждат за тази слава!!!
Харесвах другия Мерт, но ако това са негови постановки, много жалко за такива к.рвенски номера и то от мъж. Допускам до известна степен, че е възможно след като знам, че некадърника Кубилай му е пръв приятел, съветник и годежар!!!
Този Акиф да не този, който виси все на летището и причакваше Ханде и нейния богаташ? Ако е същия, нека вече да изяде един бой от някой пристигащ на летището Simple Smile

# 227
  • Яко в Матрицата...
Афра е постнала снимки от снощи в Инстаграм. Сега ще чакат да видят дали Мерт ще хареса поста. И да ви кажа Мерт няма полезен ход: ако го хареса - гадежета са, ако не - разделени са, скарани са...

# 228
Да не харесва .. да си бият главите тия , егати.Постоянно дебнене на всеки ход , това е изнервящо.

# 229
  • Дъблин
Афра е постнала снимки от снощи в Инстаграм. Сега ще чакат да видят дали Мерт ще хареса поста. И да ви кажа Мерт няма полезен ход: ако го хареса - гадежета са, ако не - разделени са, скарани са...

Мммм нещо ми подсказва, че Мерт няма да хареса нищо Sad уфффффф незнам дали въобще ще отвори инстаграм. Лошооооо, многоооо лошо!

Ако това е стратегията им….. ммммм Мерт има нужда от дупер добър мениджър. Наистина човек който да му помага. Томкова много други зведички излизат от такива ситуации супер лесно, а се забъркват в доста по-сериозни неща.

Уфффф мъчно ми е за АфРам Sad

# 230
  • Яко в Матрицата...

# 231
Страхотна Афрош Heart Eyes

# 232
  • София
Аз, ако съм на тяхно място, заключвам всички соц. профили до началото на снимките, не се появявам на никакви обществени места, хващам багажа и някъде далеч, на самотен остров, пълен релакс. Не чета какво пишат за мен, призовавам и семейството си да заключи профилите си в соц. мрежи до август. Пълно затъмнение около Мерт и Афра. Чак като започнат снимките, да пишат, че са започнали. Само така ще мирясат и фенове, и журналисти.

# 233
Афра е страхотна!!! И пак си менкат очилата с Мерт BlushHeart

# 234
  • Дубай
Дали са заедно или не, Афра и Мерт си знаят, разбира се, бих се радвала ако са си дали шанс, но и да не са за мен не е голяма драма. Харесвам ги като актьори  важното е  да ме радват на екран-другото си е божа работа.
 Катрина за Ви и Куки ли говориш, то верно там си е цяла драма,но мен не ме  бърка въобще. Харесвам ги и си ги слушам,другото е бошлаф работа.
 Та и да е гей Мерт (не казвам, че е, само той си знае) пак няма лошо. Животът си е негов и той си решава с кого да ляга.
Също не мисля и, че Мерт Язъджоглу би карал някой да поставя в такова положение адаша си....Не може да се съди по това, защото познавал журналиста, ами, че то по тази логика 80 процента от турския шоубизнес сигурно го познават.

На мен например,
Люк Еванс, нищо, че е гейче ми е в топ 3 на любими артисти и много, много ме радва на екран....

# 235
В Т се взаимоуспокояват, че дори и да не хареса снимките на Афра нямало повод, за да припадат и пишат сценарии Joy Не бил харесал постове на Бурджу, на Ерсин, на Серенай, бил на почивка, сигурно стоял далече от социални медии.

Татко му ги е харесал.

Цели сериали се пишат с тези лайкове, следване, отследване.

# 236
  • Дубай
Това следене е мания, болест от феновете, че и като започнат да се бъркат в личният им живот на любимците си... сякаш хората ще питат тях какво да правят, или женят, гаджосват.

# 237

Победа за феновете - и лайк, и коментар.

# 238
Simple Smile точно това очакваха. Поне бяло сърце.

Обаче има гадна клюка в Т. Сега проверяват с кой е Мерт.

# 239
Малее не им завиждам и аз да съм ще се крия 😂

Общи условия

Активация на акаунт