Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче 2/Yali capkini/Проекти и Колеги/Тема 19

• 33 796
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
  • Яко в Матрицата...
Даа, всяко чудо за три дни. Сега ще забравят, после пак ще се сетят и те така Grinning

# 211
Аз не бих се очудила, ако скоро го видим с приятелка. То не е ли по-добре така, вместо да има приказки за ориентацията му? Как би се възприело и отразило на кариерата му това?
Никак. Както се "отрази" сагата с наркотиците на Чаатай, дядовците на Серенай и мн. други, които се забравят.

Ако не бяха Ай Апим да измъкнат Чаатай с Приливите , можеше и да  не се вихри сега в Нетфликс Grinning

# 212
  • София
Скрит текст:
Аз не бих се очудила, ако скоро го видим с приятелка. То не е ли по-добре така, вместо да има приказки за ориентацията му? Как би се възприело и отразило на кариерата му това?
Никак. Както се "отрази" сагата с наркотиците на Чаатай, дядовците на Серенай и мн. други, които се забравят.

Ако не бяха Ай Апим да измъкнат Чаатай с Приливите , можеше и да  не се вихри сега в Нетфликс Grinning
Е, той Мерт също има агент, компания/ компании, които искат да работят с него и т.н. Нали не си представяме, че някой си Акиф, или както му беше там името, е такъв фактор, че да спре кариерата на Мерт, защото онзи си мислел, че Мерт имало вероятност да е гей. Smiley Звучи абсурдно.

Аз не бих се очудила, ако скоро го видим с приятелка.
Скрит текст:
То не е ли по-добре така, вместо да има приказки за ориентацията му? Как би се възприело и отразило на кариерата му това?
Да, да, точно заради журналистите ще хукне сега да търси под дърво и камък приятелка, че да се оправдава за какво всъщност? Като се влюби човекът, ще я покаже, няма да я крие. Отделно той е от такова семейство, че такива еднодневни отношения не са много на почит.

Скрит текст:
Един от актьорите, които много харесвам, е гей- Джонатан Бейли и играе като звяр.

Последна редакция: ср, 14 юни 2023, 11:02 от missence

# 213
Онур може да реши да му назначи приятелка. Кой знае какво мисли.

# 214
За пореден път чета, че семейството на Мерт не било "такова" и нямало да одобри мимолетна връзка. Наистина ли може да му въздействат до такава степен? Реално си има дърт Корхан у тях и той решава дали или?
Дано Афра и Мерт никой да не може да ги снима никъде, нито заедно, нито по отделно.
Има ли изобщо екранни двойки, които в един или друг момент да не са ги свързвали?
Аз от съвсем скоро гледам турски сериали и то отдавна завършени, този и Семейство са ми първите в реално време. Къванч е женен и пак имаше слухове, че заради някаква целувка в сериала с жена му стигнали до развод, та скандали, пълни глупости.
Не помня за кои ГГ пък се пишеше, че едва ли не се избивали на снимачната площадка.
Яки нерви, сериозни психолози и читави мениджъри им трябват. И са се молят да не попадат на такъв продуцент като нашия. То как няма да му излезе име на Мерт, та този цяла вечер не се отдели от него Grinning
Разбирам Афра да я бяха питали Търо дали е гей Joy

Попаднаха ми и думите, с които я престави водещата. Много ми харесаха!

„Тя даде сърцето си на един женкар от имението. Направи своята героиня пример за подражание. Този сезон чупиха рекорди с всеки нов епизод. Въпреки факта, че е само на 25 години и е едва в началото на своя път, тя успя да ни накара да изпитаме куп емоции с играта си. С актьорската си игра тя ни показва колко високо е летвата. Стояща здраво на краката си, отворена към нови възможности, трудолюбива, свободна и талантлива жена"

Последна редакция: ср, 14 юни 2023, 11:14 от Бл@гуна

# 215
  • София
За пореден път чета, че семейството на Мерт не било "такова" и нямало да одобри мимолетна връзка. Наистина ли може да му въздействат до такава степен? Реално си има дърт Корхан у тях и той решава дали или?
Скрит текст:
Дано Афра и Мерт никой да не може да ги снима никъде, нито заедно, нито по отделно.
Има ли изобщо екранни двойки, които в един или друг момент да не са ги свързвали?
Аз от съвсем скоро гледам турски сериали и то отдавна завършени, този и Семейство са ми първите в реално време. Къванч е женен и пак имаше слухове, че заради някаква целувка в сериала с жена му стигнали до развод, та скандали, пълни глупости.
Не помня за кои ГГ пък се пишеше, че едва ли не се избивали на снимачната площадка.
Яки нерви, сериозни психолози и читави мениджъри им трябват. И са се молят да не попадат на такъв продуцент като нашия. То как няма да му излезе име на Мерт, та този цяла вечер не се отдели от него Grinning
Разбирам Афра да я бяха питали Търо дали е гей Joy
Не знам, това са си някакви мои предположения. Мерт ми изглежда доста свободолюбив, но възпитан по правилата на комшиите, скромен и т.н. Виждала съм само снимки на част от семейството му. Майка му е със забрадка, което говори, че спазват някакви традиции. Това си е мой прочит.

# 216
  • Яко в Матрицата...

Su gibi Heart Eyes 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

Последна редакция: ср, 14 юни 2023, 13:09 от Reni 🧿

# 217
Благуна, когато семейството е консервативно, възпитанието е такова- морала е висок.

Голямо чудо станало. Знаеха какво ще ги питат и затова влязоха през задния вход. Да и други екранни актьори са ги спрягали за севгилита при изразена екранна химия.
Мисля че, питат дали е гей предвид, че седи на масата, не става, не танцува, не го виждат да говори с колежки...глупости и ужас, то не може и приятел да си с колежка, колега. А и да бяха застанали пред камерата, кво, всички отговарят едно и също, пък и кво щяха да ги питат, малко за филма и после за отношенията им.Не го разбирам, има си така нареченото лично пространство. Аааа и м/у другото няма АфРам.

# 218
  • Яко в Матрицата...
https://twitter.com/lutfiye_afra/status/1668739003657383936

Питали са майката на Афра дали АфРам са в добри отношения, а тя е отговорила: "Защо да са в лоши?"
Мисля, че това ни стига Grinning

Последна редакция: ср, 14 юни 2023, 11:34 от Reni 🧿

# 219
Според мен АфРам има (не че има някакво значение). Всички снимки от сета, Афра прегръщаше Мерт на сета, в една каравана са,  уж нали имаше клипче как се връща да го целуне. Снимка как си държат ръцете (от Берил), почивката в Урла и още и още. ❤

Както Рени беше превела едно интервю, слагам снимка, имат голяма глоба, а и по-добре да се говори за СейФер, не за АфРам.

Тук са си в добро настроение 😊

Последна редакция: ср, 14 юни 2023, 11:49 от Linasss 🌹🐑

# 220
Eто, че Акиф е започнал още преди 4 дни с подхвърлянията. Афра държи Мерт за ръката, да не падне Мерт!!! в морето, а не защото са гаджета (примерно).

# 221
И какво значение има дали са заедно или не...ще ги харесвам повече или по-малко ли...ето докъде стига въздействието от ролите им, понеже във филма им се получава, ама нека се съберат и в реала...определям го като мания фенска. И те са хора, като нас, правят същите неща. Това ли е всенародната любов- не се показаха пред журналистите и веднага почнаха да им търсят кусури (прекалено ги идеализират), пиели, пушели, седели, не говорели, не танцували...те са си добре, тормоза е от фенове и журналисти- на тях им трябват психолози Grinning

# 222
Рени, забравих да напиша, че отсега се плаша от изненадите на Гюлсерен ханъм Grinning

# 223
И аз се плаша от Гюлсерен, знаейки какви ги плямпаше от началото на сезона във всичките интервюта и изявления. (Лично мнение е, че и тя не знае каво се случва в сериала, ама айде..)

Още повече този Онур ми става противен. Не бях гледала OGM продукция до сега, но вече известно време попадам на все подобни изказвания за него и проектите, които продуцира - че все обичал да има драма, все да има любовница, че обичал да се меси в писането на сценария...
Ще ме накара да се зарека никога повече да не гледам проекти на OGM... Също както направих с Avsar films...не мога да им простя още за това как съсипаха Zalim Istanbul и в частност обазът на Дненк...хубаво им пожелах преди няколко години, дано проектите им да не се задържат повече. 😂 Сигурно и на OGM това ще пожелая  накрая 🥱

# 224
  • Яко в Матрицата...
Рени, забравих да напиша, че отсега се плаша от изненадите на Гюлсерен ханъм Grinning

Аз вече нищо не очаквам, ако не ми хареса, спирам и с фраговете. Изкарах доста епизоди само на клипчета, не мисля, че съм изпуснала нещо съществено.

Общи условия

Активация на акаунт