Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче 2/Yali capkini/Проекти и Колеги/Тема 19

• 33 805
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
# 271
  • Дъблин
Преди да е почанала друга драма тази вечер Wink аз да попитам. Тази психоложка дето пише сценариите, тя по към драмата ли ги пише или? Има ли вече епизоди от Рибарчето където тя е писала?

# 272
А Буче какво снима? Да не би да ни казва, че няма да я има във 2ри сезон 😄

# 273
Гери, психоложката уж дава историите, има си сценарист да пише, но съм убедена, че се бъркат в работата на Гюнтер.

Шопнали и Мерт на снимката Heart Eyes

# 274
  • Дъблин
Гери, психоложката уж дава историите, има си сценарист да пише, но съм убедена, че се бъркат в работата на Гюнтер.

Шопнали и Мерт на снимката Heart Eyes

Ооооо аз си помислих че тя е част от екипа дето пише. Ясноооо само тя акъл дава.

# 275
Кралица Heart Eyes

# 276
С тези простотии , които се сътвориха тези дни се поизгуби колко много работа , сили , енергия и хъс хвърлиха Афра и Мерт в този напрегнат сезон , особено накрая Последните 10 серии ги изнесе изцяло Мерт за да получи това
Добре , че Афра получи заслужено наградата си

Сега започва излъчването на сериала по руска телевизия НТВ  Промото е готово Съвсем ще се подлудят Grinning

Малко забава

https://www.instagram.com/p/CteMRWgv7hZ/

# 277
  • Дъблин
А дали някоя бг телевизия го е купила? Може би нова?
А и друго, интерсно кой ще ги озвучава. Simple Smile

# 278
Не знам за вас ама на мен вече ми липсва сериала 😄

# 279
Краси, то това е целта на занятието. Да се омаловажи труда им, успехите им, таланта им, с ей такива простотии.

Мерт не бил влизал два дни в инстаграм и като влязъл днес, само постовете на Афра лайкнал.
Не отразил дори тези на Ерсин и Бурджу Алптекин, където беше тагнат.

# 280
Еви , аз сега чак схванах , където писа за Акиф днес , че изкарах в колата деня Явно са знаели за тази офанзива и погледнато от днес ОГМ ги предпазиха на тяхна територия Но за жалост Афра пое удара по Мерт на наградите Но пък и сцанаристът  ни е впечатлен от Афрош Heart Eyes

# 281
# 282
Какво изказване правят само 😂😂
-Афра е гладна, не е яла нищо
Другата и тя била гладна, яла само един бургер
На другата и е студено пък, но не била гладна 😂
https://www.tiktok.com/t/ZGJQpUrbd/

Иначе Мерт пак харесал снимките на Афра, имам чувството, че той само заради нея има инстаграм и влиза само да и харесва и коментира 😄

# 283
  • Яко в Матрицата...
Съжалих го Мерт, честно Joy Тъкмо се е върнал да си продължи почивката, сигурно си е казал "захвърлям телефона и без това не го ползвам", а Афра не се спря днес Grinning И нашият какво да прави - слага сърца...

# 284
Дано не са й развалили много снощната вечер на Афра.

Последна редакция: ср, 14 юни 2023, 22:40 от stasha_s

Общи условия

Активация на акаунт