Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче 2/Yali capkini/Проекти и Колеги/Тема 19

• 33 810
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  • Яко в Матрицата...
Ще е много странно някой друг от негово име да харесва само постовете на Афра... Не вярвам някой в момента да управлява профила му. Ако има такъв човек, значи получава пари, за да не прави нищо.

# 286
Не е само на Афра, сега погледнах и на Ерсин е харесано.

Последна редакция: ср, 14 юни 2023, 22:41 от stasha_s

# 287
Сега пък с Мирай , нали беше с Гюнеш То навалица при Мерт станало
И снимки има ли Права ще излезе админът на една от страниците в инста дето даваше спойлери Всички от инста , които е последвал Мерт ще се изредят да са с него  
Мерт е в  Akyaka  , то такъв мерак да са тез моми там

# 288
Сташа, каква Мирай? Не вярвайте на всяка написана глупост Stuck Out Tongue Winking Eye

Направили видеото на Афра с гласа на Мерт

https://twitter.com/uzaktabiyerde_/status/1668978763151843340

Краси, да, голяма навалица стана Sunglasses

# 289
Имаше снимка, качваха я тука, ако не се лъжа.

Последна редакция: ср, 14 юни 2023, 22:41 от stasha_s

# 290
Мирай/Симай/Симге или както беше, не е от екипа му, а неговата приятелка /ама не гадже/ от много време. Мерт, Али, Мирай са си дружки.
Стига вече с тези измишльотини, че станахме за смях.

# 291
  • Яко в Матрицата...
Еве, ама не го ограничавай момчето Wink Той има голямо сърце, ще ги обича всичките Joy
Сега и някой сгоден момък за Афра да намерим и всичко ще е 6 Stuck Out Tongue Winking Eye

# 292
Еве, ама не го ограничавай момчето Wink Той има голямо сърце, ще ги обича всичките Joy
Сега и някой сгоден момък за Афра да намерим и всичко ще е 6 Stuck Out Tongue Winking Eye

Рени, рекох поне една спокойна вечер да изкарам, ама на... И питието ми свърши, ще си лягам Grinning

Имаше едно гримьорче вчера, дето се снимаха. Дали не става?

# 293
Добре, де, разбрах вече. 🙂 Няма да развалям рахата.

# 294
  • Яко в Матрицата...
Добре, де, разбрах вече. 🙂 Няма да развалям рахата.
То пък все едно от нас зависи Grinning Свиркай си, рано или късно всичко излиза наяве.

# 295

Рени , имам един заподозрян с много последователи е Прави коментари на Афра в профила  Ама пусто забравих на коя снимка беше Готин е Grinning
Ей тоз момък
https://www.instagram.com/cemalcancanseven/

# 296
  • Яко в Матрицата...
Краси, дай да го видим този кандидат. Без да го одобрим тука дружно, няма да си дадем момичето Stuck Out Tongue Winking Eye

# 297
Рени , открих го Grinning ами да блее Мерт по чукарите  Joy

# 298
Добре изглежда визуално. Полага грижи за себе си. Сторито му с ролера ми напомни да извадя и моя 😂 Модел ли е?

# 299
  • Яко в Матрицата...
Тц, не ме кефи. Хубав мъж, ама твърде метросексуален. Кифлее ми...

Общи условия

Активация на акаунт