Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче 2/Yali capkini/Проекти и Колеги/Тема 19

• 33 830
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Кое е това чудо? Знае ли се? Th удебелено?

# 346
  • София
Ох, много е красив. На мен ми стига само да го гледам Joy

# 347
Чудото Рамо това е ! Heart

# 348
Афрош ако не му е гадже , не знам как му издържа .. сега загледах и какви рамена има .. и на профилната снимка също е 🔝

# 349
  • София
Броят на харесванията се срина Joy Голям наплив Stuck Out Tongue Winking Eye

# 350
# 351
  • Яко в Матрицата...
Афра се е отчела с лайк, всичко е шест Hands Ok Hand

За няма и час повече от 500 К харесвания, човекът има 3,4 М последователя. Мисля, че коментарът е излишен.

# 352
Можеше Афричка да сложи някое сърчице Grinning да подпалят фандома Stuck Out Tongue Winking Eye

# 353
Той фандома изгоря , само Афра им трябва Sunglasses 

Шегувам се аз , но Афра много добре знае как и какво да прави

# 354
Сега поне седмица нищо не искали 😂😂😁 да се съвземели първо 😂

# 355
А НА МЕН КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ МИ ТРЯБВА ЗА ДА СЕ СЪВЗЕМА ОТ ТЕЗИ СНИМКИ??🫠🫠🤤🥲🫠🥲🤤🧿
Неговите снимки събират повече интеракция и лайкове отколкото на Афра, а тя има поне двойно на него последователи. Счупи инстаграм момчето!!😂
Мерт си е икона във всеки си му вид 😎💙🩵

# 356
Представяте ли си Афра под каква щастлива звезда е роден.. тя е от красива по-красива .. ама и се докосва до такъв мъж .. и не просто е красив , от изявите му до сега съм с впечатлението и за прекрасен човек.
Стария Мерт грам не ми хващаше окото нито като актьор , нито мъж , нито човек.. Рамо е съвършенство!

# 357
Хора, какво е това......... тази красота не е реална простооо... толкова харизма,сексапил... офффф 😍😍😍😍
Той разби с тия снимки, може да не качва често ама като качи си заслужава чаканетоооооо

# 358
Представяте ли си Афра под каква щастлива звезда е роден.. тя е от красива по-красива .. ама и се докосва до такъв мъж .. и не просто е красив , от изявите му до сега съм с впечатлението и за прекрасен човек.
Стария Мерт грам не ми хващаше окото нито като актьор , нито мъж , нито човек.. Рамо е съвършенство!

Мисля,че и Мерт е роден под щастлива звезда. Докосва се до жена като Афра. Все се чудя , какво ли щеше да се получи ако бяха с други партньори ? Едва ли същото !

# 359
А тука какво се заформя Grinning

Общи условия

Активация на акаунт