Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче 2/Yali capkini/Проекти и Колеги/Тема 19

• 33 836
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Хахах не знам тук какво се заформя, ама аз още гледам снимките на Мерт 😂😂 пожелавам си същото гадже като него 😁 оххх ... 🥰

# 361
Четох, че бялото сърце било за приятелство, братство.

# 362
  • София
Сериала и други рекорди май ще счупи Blush Колко предполагаеми двойки станаха Simple Smile

# 363
Е то и Мерт и Афра само зелени и бели сърца си пускат.

# 364
:
Представяте ли си Афра под каква щастлива звезда е роден.. тя е от красива по-красива .. ама и се докосва до такъв мъж .. и не просто е красив , от изявите му до сега съм с впечатлението и за прекрасен човек.
Стария Мерт грам не ми хващаше окото нито като актьор , нито мъж , нито човек.. Рамо е съвършенство!

Мисля,че и Мерт е роден под щастлива звезда. Докосва се до жена като Афра. Все се чудя , какво ли щеше да се получи ако бяха с други партньори ? Едва ли същото !

Е  , Мерт се е докосвал до  Афра ,както и обратното   Били  са вече в проект .Афра си е с нейният хубостник тогава , че и до НГ  в нашия сериал
Тука всичко 50/50 Grinning

# 365
  • Дубай
Мерто ще ида да му прочета татусчето, че не можах хубаво. Базикам се от моята партия е,казвам да  вървим към чудото заедно с него.

Подпали мрежата момчето

# 366
Какво беше казал Ферит : Мислиш че ще заахкам , заохкам ?
И аз така , 3-4 снимки са ми малко на мен . Simple Smile

# 367
Много са забавни в Т.

Последна редакция: чт, 15 юни 2023, 22:48 от stasha_s

# 368
Момичета казала съм си, че докато не се снимам с Мерт Рамо няма да мирясам 😁 да видим дали ще ми се получи през снимките на 2ри сезон и дали ще го хвана изобщо....
Момчето стана по-известно и от Селена Гомез 😂

# 369
Абе и преди са работили заедно ама в последните серии на нашия сериал .. друго докосване си е , и сумати целувки , някои от които доста истински.
Даже сега се зачудих, ако така се целуват “фалшиво” какво ли ще е в реалност? 🔥🔥🔥🔥🔥

# 370
  • Дубай
То рибарчето им отвори очите, те в предния сериал не се целуват... Тука е истината

# 371
Тамън си казах, че тази вечер рано ще си легна... ей го на от вълнение не мога да заспя 😁

# 372
Много готин 😍🥰🥰

Коя е тази на снимката на "Фуат" 🤔

Aa Диджлето😂😂

# 373
  • Дубай
Така и така няма да се ляга, да охладим страстите

На Султан щерка и, забравих и названието... Рибарчето постави рекорд по събиране на двойки в реала

# 374
Някаква известна руска инфлуенсърка с над 20мил.последователи харесала снимката на Мерт и следвала страницата на рибарчето в инстаграм
https://twitter.com/tatyianoc/status/1669420867921629208?t=TvVmE … nVMu1xStIhoQ&s=19

Общи условия

Активация на акаунт