Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче 2/Yali capkini/Проекти и Колеги/Тема 19

• 33 840
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
То продуцента затова не иска да се говори за тях като двойка .. щото изместват центъра.

# 391
  • Дубай
Добро утро, гайс
Вълнението от вчерашните снимки на Мерт все още ме държи 😁
В Т коментират, че за 8 часа снимката му е събрала 1 милион харесвания, значи не съм само аз която следи... 🤭
Над милион и 300 000 хил беше сутринта към шест.... Преди да отида на работа се забавлявах с коментари на  напористи фенки като нас.

Привет и хубав петък, докато чакаме ще си припомняме стари моменти на нашите чапнънчета....
https://youtube.com/shorts/8kwfvztx3OM?feature=share

Наистина хубаво е да се четем,в крайна сметка като се присъединим към тема, значи се интересуваме от коментарите и информацията за самите актьори, сериал...Така се получава едно неуважение към другите  пишещи.

Помните ли?!

# 392
  • София
STAR TV тази вечер ще излъчват повторение на първи епизод на "Рибарче". До колкото разбрах телевизията решила да не залага на летни сериали през този сезон.

# 393
  • Дубай
STAR TV тази вечер ще излъчват повторение на първи епизод на "Рибарче". До колкото разбрах телевизията решила да не залага на летни сериали през този сезон.
Не съм чела за рибарчето, но мернах информация, че канала наистина мисли да предложи стари сериали за лятото...

# 394
  • Бургас
Толкова лятно, морско, носещо младост и безгрижие.....не се стърпях да споделя, макар и старичко Stuck Out Tongue Winking Eye

# 395
Здравейте
Малката Арфа

# 396
  • София
В туитър коментират, че през 2020 г. Мерт е харесал тази публикация на фен акаунт

Радвам се, че жаланието му се е сбъднало Simple Smile

# 397
  • Дъблин
“Рибарчето” нали е започнато да де прави по действителен случай. Някой чувал лине кое това знатно семейство по което е започнат сериала?

Г-н Латиф нали рисуваше птицата, а и пишеше стихове които Агата му фиктуваше. някой да знае дали са изтинки и те?

# 398
  • Дубай
В туитър коментират, че през 2020 г. Мерт е харесал тази публикация на фен акаунт

Радвам се, че жаланието му се е сбъднало Simple Smile
през 2020 излезе учителя, където Афра и Мерт отново бяха колеги, но нямаха такива сцени... Най-вероятно тези снимки са правени по него време,а и като се има предвид, че с Мерт Язъджоглу дружаха нормално да имат общи снимки от преди.

Гери,имаше информация за семейството по, която се снимаше сериалът , но фокусът отдавна не се върти около това...Сценаристите измислиха своя история,не вярвам нещата, които показаха от средата нататък  в рибарчето, да са истина

# 399
“Рибарчето” нали е започнато да де прави по действителен случай. Някой чувал лине кое това знатно семейство по което е започнат сериала?

Г-н Латиф нали рисуваше птицата, а и пишеше стихове които Агата му фиктуваше. някой да знае дали са изтинки и те?

Гери,понеже ти се включи по-късно и със сигурност не си прочела страниците назад,защото щеше да знаеш,че няколко пъти сме обсъждали този въпрос,отговорът е,че се спряга семейството на бижутерската фамилия Алтънбаш
Но и това не е сигурно
Хората си имат щастлив брак
Нашето дизи излезе от рамките на действителния случай много отдавна
Може и да се използват някои житейски ситуации,но в големия си процент са  измислица/както героите,така и събитията/ на сценариста и на режисьора
Нещо подобно се случи и при "Чучулигата" и се надявам този филм да не досади с огромна разтегливост в събитията и да избяга в съвсем друга посока.Защото Зрителят рЕзко отказва да гледа и спират дизитата по средата на нищото
Същият шум се беше вдигнал тогава и около Бурак и Фахрие,но нещата излязоха извън контрол/като казвам нещата,имам предвид измислиците/

# 400
  • Дъблин
@I.V. И @VAL много мерси за отговора! Наистина не съм чела старите теми, аз почнах да гледам късно сериалчето и все не ми стига време да изчета всичко Simple Smile
Много благодаря за инфото! Сори ако питам тъпички въпроси Sad

Оооо значи е за Алтънбаш! Интересно. Честно казано е хубаво да понауча наистина за изторията на тази фамилия. Е то нама да е през сериала, нооооо подсказва интересни неща които да се научат.

Благодаря пще веднъж.

# 401
Не Алтънбаш, а Атасай.

# 402
  • Бургас
gery2852 на мен също са ми интересни историите, когато се каже че е по действителен случай.
Скрит текст:
Но г-жа Гюлсерен Будайчиоглу не е описала в книга или поне никъде не се цитира такава, освен в едно интервю, където казва няколко изречения, как всичко започва от Газиантеп, защото сестрите първи са потърсили помощ.
Не, че това и пречи да се съглася с измислиците, фантазиите и желанията на екипа. Историята /поне до колкото се знае / е за семейство Атасай и по-точно Джихан и Çiğdem Камер/, които и до днес ръководят борда на директорите на марката, съществуваща от 1937 год. Тяхната история обаче няма нищо общо с това, което гледаме! Със сигурност има и защо.... 
Това са Джихан и Çiğdem Камер, а някои подробности за самата фамилия може да прочетеш на сайта им https://www.atasay.com/

# 403
  • Дъблин
Безкрайни благодарности @Aniksi!!! Задължително ще прочета изторияата им!!

# 404
Тази вечер щяло да има специален епизод за YouTube

Общи условия

Активация на акаунт