Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче 2/Yali capkini/Проекти и Колеги/Тема 19

• 34 292
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Афра Defacto

https://twitter.com/benutandim2/status/1670829523028393993

Последна редакция: пн, 19 юни 2023, 19:41 от dterziiska

# 556
  • Яко в Матрицата...
Много ги харесват тия бели чорапки Joy

Иначе рекламата е сладка Heart

# 557
  • Дъблин
Хората супер изобретателни!!!!!

# 558
И сладко бебче са им вмъкнали😀

# 559
Много готина реклама лъхаща на лято и разбира се красива Афричка Sunglasses

# 560
Още е тренд това с черната мокасина и бялото чорапче  май Афра отдавна беше с Прадата ,  от където е и тренда

Оня нахалник , който  споделих,  4 бр синьо око сложил на Афра на рекламата Започна да ме дразни Grinning
Мерт пак потъна

# 561
Потъна той , в прегръдките й.
Според мен са заедно и той не си пипа телефона , и без това влиза в инста само да й хареса снимките.
И тя не е активна , но е обвързана с рекламата все пал.

# 562
  • Яко в Матрицата...
Билал деде се изказа днес на лайва си - още вчера били взели яхта от Мармарис и прекарали нощта на нея. Сутринта Мерт станал рано, приготвил закуска заедно с персонала на яхтата, сложил китка, после я занесъл на Афра... Леко се отдалечили в посока Гърция, за да не ги засекат. Няма да коментирам вярно ли е. Като го питаха в коментарите откъде знае, човекът каза, че няма да издаде източниците си. Но каза и че някой от тези, които са около тях в момента, му се е обадил. Персоналът в Турция по принцип е доста приказлив.

# 563
Да да да и аз го гледах сега в youtube 😂 сутринта докато Афра още спяла, Мерт станал рано, изкъпал се в морето, после закуска правил, цветя сложил, после яли,  след това заедно се къпали в морето и се пекли на яхтата 😂😂😂така го разказва все едно и той при тях е ял и спал 😂😂😂

# 564
От къде ги е намерил тези цветя насред морето? 😁
Нека, нека, значи все хубави неща е разказал този Билал.

# 565
Малко в стил , звездите ми говорят  , ама дано Heart Eyes

# 566
  • Яко в Матрицата...
Човекът е гледал много филми, на възраст е... Joy Кой знае какво са правили или не са правили. Да си почиват, пък то ще се разбере, когато му дойде времето.

Само ще ви кажа, че ще има яко дебнене от страна на жълтурите. Но стига АфРам да искат, няма да ги хванат.

# 567
Млади и хубави Завистта е голямо нещо

# 568
Според мен частта , че са на яхта е вярна.
Те знаят , че ги дебнат , а вероятността да ги хванат е по-малка отколкото в хотел и разни ресторанти.Нека си се наслаждават един на друг.
Само да пускат по някой фотос да им се радваме 🥰

# 569
Този Билал ли е какъв е, е прекалил с гледането на 365 дни 😆

Общи условия

Активация на акаунт