Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче 2/Yali capkini/Проекти и Колеги/Тема 19

• 34 289
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Тези 365 дни ги четох до някъде и се отказах, май и филм има, не съм чела и Нюансите, ама в събота вечер  даваха май втора част от тях и го пуснах за приспиване.
От това, което видях, тази Дакота в сравнение с Афра, ряпи да яде как се изрязявя хем невинност, хем страст.

Последна редакция: вт, 20 юни 2023, 00:13 от stasha_s

# 571
  • Дъблин
Как откъде е енамерил цвете? Сутринта рано е станал, сковал е един сал, после преплувал до брега, бил се е с туземците там за цветето, върнал се е на яхтата и така…. Може да съм пропуснала нещо…. Но така ми го казаха Simple Smile
Хахахахахаххаха
Затова харесвам турските сериалчета. Като техните фантазии, втори няма Simple Smile или са егати драмите или супер томантика. Simple Smile

А дано да го включат това във втори сезон Simple Smile
От къде ги е намерил тези цветя насред морето? 😁
Нека, нека, значи все хубави неща е разказал този Билал.

# 572
Добро утро Kissing Heart

Рени, освен на връщане да ги видят някъде, иначе няма да могат.
Нека, ние ще минем и без снимки

# 573
# 574
Страхотна е рекламата,Афра е много красива.
По-добре да не ги ловят,заслужават  отдих. Искат между чаршафите да им седят. Нахалници..

# 575
  • Яко в Матрицата...
Ако могат за всяка тяхна стъпка ще пишат, не само кога стават или си лягат, да не навлизам в подробности Joy
Имам чувството, че на жълтурите това дебнене им доставя повече удоволствие от това да уловят самата новина.

Еве, за какво им е да се връщат Joy

# 576
И аз не искам да ги  ловят , където и да са !
Ама нека си получим някоя снимка и ние . Да си снимат там  крак , ръце и други части от тялото , както правят другите.

Нека има какво да обсъжда фандома , защото  не знаеш дали мислят за теб или свикват с липсата ти .

# 577
М, той фандома недоволен, че Мерт не лайкнал вчерашните постове на Афра. Сякаш не знаят, че са заедно...

Рени, да стоят най-малко месец, ако питат мен, но куфарчетата бяха малки, това ми е притеснението Stuck Out Tongue Winking Eye

# 578
В туитър бях прочела от някакъв фен акаунт, че братовчедката на Афра се омъжвала тази седмица (в Анталия) и се питаше дали Афра щяла да ходи и ако да, то дали заедно щели да ходят..🤣

Не знам как тея хора как намират чак такава информация, как знаят кога ще са сватбите на разни роднини.. 🤣

Толкова е клюкарско, че чак ми става неудобно 😂

Update: Братовчедката на Афра и Баран били приятели от училище (от гимназията) в Анталия. 😆

Последна редакция: вт, 20 юни 2023, 10:38 от bellie_ellie

# 579
  • София
Те тези куфарчета бая багаж събират, от опит го казвам Simple Smile А като носиш и само летни дрехи... Дано постоят поне две седмици.
А относно сватбите, не трябва ли на Мерт брат му да се жени, нали пролетта беше годеж?

Скрит текст:
Наскоро имаше много интересни снимки от сватба, на една друга двойка "приятели" от няколко години Simple Smile

# 580
Тоя Билял още малко под завивките ще им влезне.

# 581
Добро утро Kissing Heart

Рени, освен на връщане да ги видят някъде, иначе няма да могат.
Нека, ние ще минем и без снимки

Трудно е да откъснеш очи от Афра, и като модел, и като актриса.
Прекрасна е Heart Eyes
Боже, какъв късмет извадихме с нашата двойка Heart

# 582
  • Яко в Матрицата...
Еве, куфарчетата са малки, но нашите могат да си купят, каквото им трябва Wink Пък и те едва ли ще ходят по ресторанти и дискотеки, освен ако не искат да бъдат забелязани и нащракани, та няма да им трябва много багаж...

# 583
  • Бургас
Я да се включа и аз в тази, заформила се раздумка....то не, че съм от тях как Сийке Joy Stuck Out Tongue Winking Eye ....ама да изкажем мнение!
Сега....за куфарите, че били малки - не е болка за умиралка! Лято е, какво освен бански и някое пищималче им трябва....основно да са двамата....те са си самодостатъчни! Heart Eyes
Закуски в леглото, китки и разни там романтични изненади - вече бе доказано, че фенската фантазия работи по-добре от тази на сценариста, зависи Мерт на каква вълна ще е.....подсказки - дал Господ!
И колкото да защитавам правото им на лично пространство, не мога да скрия възхищението си от някоя нова снимчица, па дори и позабравена стара...Много са ни хубави, харизматични, приковаващи погледа!

любима сцена....

нали все искаме признание Sunglasses

# 584
Относно другата двойка " приятели"   ами така са решили хората- така им е по- спокойно. Не са длъжни да се обясняват. Факт, че я е взел на сватбата на брат си изчерпва темата. Иначе и при двете двойки " приятели" има един общ знаменател- Дилън 😆. Не случайно я наричам , Дилън общата....
Това лято не залагам на обща снимка АфРам, а и нека! Любовта обича тишината- нали?

Последна редакция: вт, 20 юни 2023, 13:07 от Ela1

Общи условия

Активация на акаунт