Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче 2/Yali capkini/Проекти и Колеги/Тема 19

• 33 603
  • 739
  •   1
Отговори
# 630

Аз не искам никакви снимки и никой нищо да ми доказва.

# 631
.

Последна редакция: ср, 21 юни 2023, 00:17 от stasha_s

# 632
  • Бургас
Ха, ха, ха.... И аз не искам снимки, "дела и документи".....то в реала или пред камерата - видя се кой по-добър! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 633
Сега видях видео за  МЯ и Дилан, пише,че са първите им погледи,отказ  в някакво  предаване Joy
Като латиносериал стана. Какво ли  още могат да измислят кръвожадните журналисти?

Не мисля,че има кой знае каква драма, всичко си  е спекулация.
Имали са връзка с Мерт Я., обичали  са се , но се разделиха и всеки пое  пътя си. Защо и как,не е от значение. Друг е въпроса,че Мерт Я.,сто на сто има проблеми със съня от яд. Като го гледам какви сейри  върти пред журналистите.  До новата  си изгора изглежда изкуствено и  невзрачно. Сигурно гледа Рибарчето й реве,не само на горещите сцени Joy
Какво повече от това може да видим всички, на екрана виждаме заряд и емоция Joy   Много се радвам  за раздялата  на Афра с бившия, той не я заслужава. Нейна работа е  с кой, ще продължава  живота си.   Не искам снимки и доказателства.   Радвам се на работата, таланта и професионализма на  Афра и Мерт Д.

# 634
Хайде готова съм с гифките...

Какво е видял Акиф е въпроса и заснел...

# 635
Този журналист е новият Емрулах 😂, вижте какво казва за снимките на АфРам, които сме щели да видим 😝

# 636

Ох аман от този реал то е ясно като бял ден ама на зорлем трябва да се бие тъпан хич не обичам такива неща отблъскват ме.

# 637
Благодаря мили момичета за пожеланията!
Пожелавам си всички до едно да се сбъднат,както на мен,така и на Вас,пожелаващите

Хем ми е хубаво,като чета за АфРам,хем ми е странно,хем ми е тегаво
Хубаво ми е,защото и двамата са прекрасни,млади хора и заслужават да се обичат красиво.
Странно ми е-ако нямат връзка,а са приятели,познати,колеги,които прекарват времето и отпуската си заедно,защото така се чувстват добре,защото може би не им е за първи път,защото и преди може би са прекарвали свободното си време заедно,заради снинките-защо трябва всичко да се свежда до любовни връзки?
И ми е тегаво,защото няколко прекрасни връзки свършиха точно след съвместна почивка и след неспирния интерес на фенове и журналисти
Имам лошо предчувствие,дано да не съм права,защото много ми се иска да продължи тази магия и в следващия сезон

# 638
Вал , Flowers HibiscusPurple Heart

Добро утро!

# 639
Диди,прекрасна,благодаря за всичко,което правиш за нас!!!!!:purple_heart:

# 640
Диди , гифките са прекрасни !!!

Гледам ги двамата - красиви , талантливи , млади ,харизматични и си мисля  -дано останат заедно ,независимо  дали като приятели  или двойка.
Аз съм непоправим оптимист. За мен чашата винаги е наполовина пълна. От тях ,двамата,зависи как ще се справят  с известността , със славата , с пресата , с фенските желания и "тормоз".
Сега ще изпълзят разни "бивши" и приятелите им , за да спечелят и те своите 5 мин. слава на техен гръб.
Дано имат психиката , да не допускат външни хора в своя малък свят и да са щастливи.
Това хубаво приятелство , ако е прераснало в любов - чудесно , ако не е - това  е друг вид късмет. Често истинските приятели остават в живота ни по-дълго от любимите. Особено в тяхната сфера.
Имат колеги , които във всяко дизи имат по една любов. Дано не се случи това и с тях.

# 641
Значи днес щели да излезнат снимките утре видеото така разбрах имало целувка. Ами щастие бол,бол не че се съмнявах в това ако си спомняте с доказателства за реал бях дошла един ден.

Моля,моля ...Още има но ще ги напускам довечера че сега тръгвам за работа.

# 642
Диди, прекрасни са Heart Eyes

Добро утро, дружки Kissing Heart

Докато чакаме Афра и Мерт, Догукан и Селин изгряха Grinning

Няма лошо, нека се обичат младите Heart

# 643
Те Доукан и Селин бяха и те ясни още като си я пусна в инстаграма ама хади нейсе.Щастие и за тях сериала замяса като история за потни гълъби в реала Емрето и Гьозде отричат ама не им вярвам хич и на тях а иначе почиват двенките с Гюлчин

Освен това няма за какво да ми се благодари тези двамата на тях благодарете ,че аз муза ме хваща много зор да правя нещо а те ме заковаха и да ги гифирам и да ги клипирам и да направя първите си движещи корици. Но така става като почна на шега дизи защо ли се чудя...

Последна редакция: ср, 21 юни 2023, 09:02 от x BlackRose x

# 644

Общи условия

Активация на акаунт