Не са ги хванали в Бодрум, а на яхта в село Бинлик, Гьоджек. Това е доста пристрани от Бодрум.
Според мен, отпада версията за "Отишли в Бодрум, за да ги хванат".
Няма да пуснат снимките днес.
То колкото трафик навъртяха тези сайтове на техен гръб ,не е истина И навсякъде компетентни коментиращи
). АфРам са им позволили да го направят. Каквато и да е причината, явно не се краят вече.

И астрономическото лято дочакахме,
Тъкмо да не искаха да ги хванат, че щеше да се случи.....Ама то и това не е живот
Непрекъснато да си във филм - и в сериала и в реала.....после как се излизало от роля....Ами просто.....въобще не влизаш
Тия дни, избирателно гледам моменти от серии, но в последователност, която все повече ми затвърждава мнението, че колкото и да са гениални, не може да са толкова добри в отношението си един към друг, жестове, допири, погледи....Все пак става въпрос за млади хора на по 25, кръвта им бушува и да говорим за велика актьорска игра и рутина -
Просто са се научили да преживяват пред камера, така че аз лично, с нищо ново не очаквам да ме изненадат! Но.....стадното чувство е по-силно от мен самата, та съм на "амбразурата" и си чакам новата порция свидетелство за любов! Препоръчани теми