Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче 2/Yali capkini/Проекти и Колеги/Тема 19

• 33 553
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
А тука Афра е много приказлива и усмихната....И сигурно и за Мерт ще я питат...
Ден с ден не си приличат.
Аз я Буче в реала я харесвам , не е никак грозна даже си е симпатяга, вече друго нещо е актьорския и талант

И аз я харесвам Бучето... сладурка е 😁

# 76

Набедили са един на Мерт

# 77

Чудна Афра! 😍😍😍

А пък другите напудрени на тези награди, майко мила....🙄Май толкова перушина, гола кожа и безвкусие накуп скоро не са показвали

# 78
# 79
Имаше едно момиче с нещо като панделка на бюста и пола с мнооого ниска талия. Съвсем ме хвърли в тъча.

Този набедения не е като да не прилича на Мерт.

# 80
Ох, много ми харесва пак да си кажа и роклята й е супер.
Какви недоразумения има. На моменти са ми мега странни труските актриси с избора на тоалети. Стилистите им ли ги бие тока, те ли се харесват така, не знам.
За тази какво ще кажете?

# 81
# 82
Попринцип този вид прическа с която е Афра на много малко жени им ходи... обаче тя бие всички 😍

# 83
Ох, много ми харесва пак да си кажа и роклята й е супер.
Какви недоразумения има. На моменти са ми мега странни труските актриси с избора на тоалети. Стилистите им ли ги бие тока, те ли се харесват така, не знам.
За тази какво ще кажете?

Хазарчето оставя човек без думи просто. 😂😂😂😂

# 84
  • Дубай
Винаги съм се чудела на вкуса на някои от известните личности и не само за турците....
То бива пошлост, безвкусие ама някой просто цепят мрака отвсякъде.... Все едно са се маскирали за маскен бал... Оп за магистралата.

# 85
  • Бургас

Браво на Афра! Красота, класа, стил! Господ като давал, че се забравил! Heart Eyes

# 86
😳😳😳😳😳

# 87
# 88
Набедения за Мерт не е ли Бурак? Дадоха го как влиза, докато говореха с Афра.

# 89
Май още е отслабнала Афра

Общи условия

Активация на акаунт