Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче 2/Yali capkini/Проекти и Колеги/Тема 19

• 33 806
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
  • Яко в Матрицата...
Ами няма с чернокоса да излиза я Joy Руса мацка, която познава отдавна, Гюнеш някаква си... Ама това не е ново.

# 256
Разправят от събота/неделя било. Аз чак сега попаднах на инфото, което коментират днес.

# 257
  • Дъблин
Хахахахахаххахахахахахахахаххаха не съм се смала така от седмица!!!
Оххх така се забавлявам с тези драми от туитър, че направоооооооооо.

Нали Мерт беше гей, сега пък с коя бил?!:joy:Laughing

Като му гледах компанията от снощи, нямаше нито една руса, освен тез мъжаги да си забравили някъде русите перуки.

Сори за глупостите дето пиша, ама то пишман да станеш от тези драми измислени в туитър.

# 258
И една новина от Бирсен.
Сериалът "Yalı Çapkını" е един от най-продаваните сериали в чужбина. С участието на Афра Сарачоглу и Мерт Рамазан Демир цифрата на продажбите на епизод от сериала, подписан от OGM Pictures, който се излъчва по Star TV, е главозамайваща.

Сериалът, в който се разглеждат събитията около историята на две семейства от Антеп, достигна 600 хил. долара (14 млн. TL) на епизод. Тази цифра също представлява рекорд за турските телевизионни сериали.

# 259
  • Яко в Матрицата...
Официално Мерт е необвързан, т.е. може да си прави каквото иска. Дори и да сменя мацките всяка нощ. Повече от 10 месеца играе чапкънин, простено ще му е да се позабавлява малко без ангажименти Joy Нали каза, че е попил от личността на Ферит. Сега обаче ще го дебнат много - и фенове, и жълтури, та не съм убедена, че иска да им дава материал за клюки и новини.

# 260
# 261
  • Дъблин
И една новина от Бирсен.
Сериалът "Yalı Çapkını" е един от най-продаваните сериали в чужбина. С участието на Афра Сарачоглу и Мерт Рамазан Демир цифрата на продажбите на епизод от сериала, подписан от OGM Pictures, който се излъчва по Star TV, е главозамайваща.

Сериалът, в който се разглеждат събитията около историята на две семейства от Антеп, достигна 600 хил. долара (14 млн. TL) на епизод. Тази цифра също представлява рекорд за турските телевизионни сериали.

Сега разбирамр защо бай Онур седи до Мерт и Афра неотлъчно, щото са златните кокошки.
Само мога да си представя с какви договори са обвързани. Това са многоооо пари!

Мисля, че и Къванч не е играл в такъв скъп проект. А той знам, че е от скъпите проекти.

Уауууу за Мерт и Афра!! Това ще ги изрита в космоса. Те заслужават!!!❤❤❤❤😍😍😍😍😍🥰🥰🥰🍀🍀🍀🍀🍀

# 262
Направо не искам да коментирам простащината на дадени хора за пореден път станах свидетел колко са важни първите 7г и вкъщното възпитание.

# 263
  • София
А сега се отпуснете и пийте по едно Tropical Drink Joy

Довечера ще си налея със сигурност Sunglasses

И да оставят сега хората да си почиват, защото от август месец пак ще са 24/7 на снимачната площадка, и ако не са направили още Корханче, и това ги чака. Relaxed

# 264
  • Яко в Матрицата...
Мише, ти направо с бутилката Joy Така се прави!

ПП За да ѝ седи така бяла рокля на Афра, значи е много слаба. И ми стана мъчно, когато каза, че от месеци не е чувала нещо хубаво по свой адрес. Не искам да знам какво е прочела за себе си. Аз чета само положителни отзиви, но знам, че има и много хейтъри. Положението при Мерт е още по-лошо.

# 265
  • София
Мише, ти направо с бутилката Joy Така се прави!

Скрит текст:
ПП За да ѝ седи така бяла рокля на Афра, значи е много слаба. И ми стана мъчно, когато каза, че от месеци не е чувала нещо хубаво по свой адрес. Не искам да знам какво е прочела за себе си. Аз чета само положителни отзиви, но знам, че има и много хейтъри. Положението при Мерт е още по-лошо.
Еми, то да се побърка човек- халвети, стрелби, гаджета са, не са гаджета, гейове, скарани, ядосани ...... Smiley
Нищо да не четат, да почиват, че ги чака много работа.

# 266
Ако съм един организатор, това парти ще бъде частно и на затворени врати. Не съм популярна личност, но тази наглост и простащина ме дразнят.
Каза ли им го Афра, каза им го...

# 267
Привет.

Благодаря за новата тема. Приятни минути в нея и ползотворни беседи. Flowers Hibiscus

Радвам се за успехите на Афра и сериала. Тя изглежда прекрасно с бялата рокля. 
Жълти новини, сплетни и всякакви глупасти,ще се пишат ощо много,по техен адрес.

Дали са двойка,необвързени,с кой  са,няма никакви значение.  Важното е да работят със същия хъс и вдъхновение, да се разбират зад кадър.  В бъдеще  ги чакат  много признания и отличия.

# 268

# 269
Не само, че е слаба, но е адски елегантна и семпла. Направо класата й крещи на фона на останалия полугол кич на колежките й.
Има за какво да й завиждат - красива, възпитана, тактична, а визията й е премерена и естествена. Много ТАЛАНТЛИВА!
Да пукат некадърните злобари!!!

Общи условия

Активация на акаунт