Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче 2/Yali capkini/Проекти и Колеги/Тема 19

• 33 822
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
  • Дъблин
ААААА не не наша Афра не е за тоз!!
Тя малко сега да си почине, пък на есен...... ще го мисли Simple Smile.

# 301
Сигурни ли сме, че не е ешджинсел?

# 302
Тъй като гледам , не сме Grinning

https://twitter.com/AdbaTv/status/1669034732665880576/photo/1

Последна редакция: ср, 14 юни 2023, 23:25 от KrasiAnna

# 303
  • Дъблин
Май Мерт наистина смеси реала с героя си Simple Smile Вихри се сред някакви какички  Simple Smile @Reni май май те чува какво го съветваш Simple Smile

Сега аз да питам, коя е Мирай ? Що му носи дрехите ?

https://twitter.com/sko03321411/status/1669104110035955713?s=20

# 304
Мирай Кая се казва (@miraykaya ѝ е инстаграма ако искаш).
Приятели са, споменава я даже в интервюто си при Ибрахим Селим. И тя е от креативните среди на Истанбул, занимава се с едно списание - Based Istanbul се казва, съответно с много други популярни личности се познава.

Не бъдете негативни, великолепната четворка са на почивка просто. Мерт сам си каза в онова интервю, че винаги заедно четиримата излизат и се мотаят. 😃

# 305
  • Дъблин
Мирай Кая се казва (@miraykaya ѝ е инстаграма ако искаш).
Приятели са, споменава я даже в интервюто си при Ибрахим Селим. И тя е от креативните среди на Истанбул, занимава се с едно списание - Based Istanbul се казва, съответно с много други популярни личности се познава.

Не бъдете негативни, великолепната четворка са на почивка просто. Мерт сам си каза в онова интервю, че винаги заедно четиримата излизат и се мотаят. 😃

ООО бога ми не не не не съм негативна. Аз си се шегувам де Simple Smile Коя съм аз да държа сметка.
Но наистина незнаех кое е момичето.

# 306
# 307
# 308
Мирай му е най-добрата приятелка , заедно с още едно момче тримата били неразделни.Даже каза , че са си взели билети за концерт на Хари Стайлс.
Май и тя е тязи дето обича да снима/фотограф ли е и се иска да му прави снимки , но той каза , че не му харесва да позира.

Ама той си е свободен по принцип , феновете го загаджиха.Няма да се очудя ако си забърше някоя това лято.

Последна редакция: чт, 15 юни 2023, 08:17 от Marbellaa

# 309
# 310
Прекрасно лято желя на всички!
Починете си, да починат и нашите любимци. Млади са, красиви са, да си живеят живота както им харесва 🍀

Като казахте Мирай се сетих за Мирай Данер,  те с Мерт се познават и мисля, че ще им се получи ако участват заедно в нещо. Тя е доста талантлива също.

# 311
Починете си, да починат и нашите любимци. Млади са, красиви са, да си живеят живота както им харесва 🍀

Като казахте Мирай се сетих за Мирай Данер,  те с Мерт се познават и мисля, че ще им се получи ако участват заедно в нещо. Тя е доста талантлива също.

Ооо недей , тя е бившето гадже на Кубилай .. е тогава вече ще стане война 😂

Между другото тя точно след раздялата им се стопи тотално.И сега е красива , но по-пухкава ми харесва повече.

# 312
Мертчо е първи в класацията, най-популярен 😍

# 313
Хахах, да бе, бях забравила...още по- добре значи 😄😆

Ооо недей , тя е бившето гадже на Кубилай .. е тогава вече ще стане война 😂

Между другото тя точно след раздялата им се стопи тотално.И сега е красива , но по-пухкава ми харесва повече.

# 314
На мен не ми е от любимките Мирай Данер, но ми харесва с Буран Кузум.
Кубилай с никоя не го харесвам. Аааааа, освен да се прехвърли на Дилан след Мерт 😀.
Този следващия Афра ми харесва - висок, усмихнат, спортен тип.

Общи условия

Активация на акаунт