Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче 2/Yali capkini/Проекти и Колеги/Тема 19

• 33 849
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
След емоциите снощи , тази вечер тихо в темата . Гледам видеото - изненада. Много Пело в началото. Нямам нерви да я изтрая  отново.Усещам как се нервя на Ферит за отношението му в началото.
 Всичките им моменти са  супер. Има и доста изпуснати. Ама то цялото дизи е тяхно , как да изберат най-интересните , като няма  слаби.
Невероятни са и двамата!
Мерт определено е станал по-готин. Има нещо.... Коя е не знам , но го кара да грее ! Щастлив е и си му личи !

Последна редакция: пт, 16 юни 2023, 22:04 от Kami_J

# 421
И аз гледам клипа изненада .. Буче е играла малко по-добре е първите серии , що така се излагаше накрая не знам.

# 422
https://www.tiktok.com/t/ZGJQwxdqn/
Мерт е станал по-красив и се е възмажал с тази брада... какво нещо.. една брада те прави по-красив 🤭, но едва ли е само брадата... има нещо, променил се е и от вътре... все пак отвътре навън започват промените .. дано и за 2ри сезон си е с брада 🔥
Но в първите епизоди направо си е момченце... явно е пораснал и е наддал някое килце.. 😁

# 423
# 424
Хора, това е в Панама 😳
https://www.tiktok.com/t/ZGJQwKY4r/

# 425
  • Дъблин

ОООООООО лудницааааааааааааааа.

https://www.tiktok.com/t/ZGJQwxdqn/
Мерт е станал по-красив и се е възмажал с тази брада... какво нещо.. една брада те прави по-красив 🤭, но едва ли е само брадата... има нещо, променил се е и от вътре... все пак отвътре навън започват промените .. дано и за 2ри сезон си е с брада 🔥
Но в първите епизоди направо си е момченце... явно е пораснал и е наддал някое килце.. 😁

Любовта прави чудеса! Аз смятам, че Мерт в момента изглежда многоооооо ама многооооо по-добре от първите няколко епизода. За мен след 13ти епизод той ставаше все по-секси с всеки изминал епизод! Когато направи изненадата в къщата.... тогава направо ченето ми падна.
Мога да кажа след това тържество на нова година, той направо беше друг! ама съвсем друг.

Афра абсолютно същото.

Аз сега пак гледам епизодите и ви казвам само си охкам и ахкам.

Последна редакция: сб, 17 юни 2023, 02:06 от gery2852

# 426
Бившата на Мерт от горната снимка не е ли актрисата, която играеше с Кадир Доуглу в един готварски сериал?

# 427
Тигаса, тя е.

Едиз /Сафет/: Мисля, че хармонията между Афра и Мерт директно хваща хората.

https://twitter.com/DTural/status/1669705506619899905

Тази сцена ми е любима Heart

# 428
  • Бургас
Голяма изненада ни поднесоха снощи, няма що.....Но имаше и нещо приятно, все пак ....шест часа, си припомнихме, как Буче отстояваше позиции и с посредствена, играта подсказа, че лесно няма да напусне сериала.....Ферит, в началото - нервещ ме с поведението, но пък Мерт - набиращ опит и развиващ образа, който ме докара до екстаз....И една градивна Афра - която премина през всевъзможни състояния, за да ни върне към оня чист, лазурен, детски поглед! 

Скрит текст:
Истерията около двамата позатихва, но това не пречи феновете да си правят фотошопове за успокоение Stuck Out Tongue Winking Eye

А дали са сродни души.....остава в бъдеще да разберем....   

# 429

Между другото само аз ли си мисля, че когато Ферит имаше пръстен изглеждаше още по-секси 😁 стоеше му много привлекателно на пръста

# 430
# 431
И на мен много ми харесваше с пръстен , даже ако си представя , че аз съм му го сложила и е знак за “мой” направоо 🥰
Николета май ние с теб най-много припадаме по него 😂

# 432
И на мен много ми харесваше с пръстен , даже ако си представя , че аз съм му го сложила и е знак за “мой” направоо 🥰

Хахах ами просто момчето е красиво и привлекателно 😁 рядкост са такива мъже... ама да малко се овлякох по него ... щом да си пожелавам същото гадже... 🤦‍♀️

# 433

Хахах ами просто момчето е красиво и привлекателно 😁 рядкост са такива мъже... ама да малко се овлякох по него ... щом да си пожелавам същото гадже... 🤦♀

Хаха , айде дано ти се случи .. аз вече съм бракувана 😂 ама плакнем очи

# 434
Между другото ако някой има план да пътува за Истанбул да знаете, че имението в което се снима филма е отворено за посетители Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт