Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче 2/Yali capkini/Проекти и Колеги/Тема 19

• 34 351
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас
Между другото ако някой има план да пътува за Истанбул да знаете, че имението в което се снима филма е отворено за посетители Simple Smile      
Ако споделиш и адреса Stuck Out Tongue Winking Eye...някъде беше публикуван, ама...

# 436
Между другото ако някой има план да пътува за Истанбул да знаете, че имението в което се снима филма е отворено за посетители Simple Smile     
Ако споделиш и адреса Stuck Out Tongue Winking Eye...някъде беше споделяно...

Ще ти го пратя на лично, ако искаш след това го сподели в скрит текст, тъй като при мен не става..

# 437
Афра за BAZAAR. Прекрасна и красива.

# 438
Никак не е лош рейтинга от снощи с повторението на 1 епизод Stuck Out Tongue Winking Eye

# 439

Аз творя и съм така тези дни ама от умора...

А това няма как да не го повторя

# 440
  • София
В туитър се върти откъс от интервю с Гюлсерен от днес.

Щом и Афра и Мерт са я питали дали ще ги събере...

# 441
  • Дъблин
Ако съм разбрала правилно тя е това интервю каза, че незнае дали Сейфер въобще ще се се срещтнат в този сезон…… поправете ме ако греша де

# 442
  • Яко в Матрицата...
Изобщо не искам да я слушам тази абла. Толкова ми е противна Гюлсерен 🤮

# 443
Аз тази психоложка и OGM не ги разбирам. От самото начало историята трябва да има замисъл, който да се следва що-годе и да доведе до финалния резултат. Още повече, че нали било "по реален случай", да не би да не знае финала на историята на собствените си пациенти? Или толкова са и били пациенти и само баламосва хората.🤨😂

Искаме да гледаме СейФер, ръка за ръка, заедно, борещи се и преодоляващи трудностите и препятствията, не искаме да ги гледаме поотделно!

Всички от самото начало гледат за СейФер, които са заедно.
Ето, дори и Афра и Мерт, вече не издържат раздялата на собстените си герои. Сигурна съм, че се чувстват излъгани, защото като са приемали и подписвали ролите си сигурно им е било обещано да са партньори и двойка в сериала, а не индивидуално действащи персонажи. 😤

Не знам, кой дърпа конците на тази история ама много, ама много започват да ме дразнят..И да внимават, че да не паднат от върха на дъното.

# 444
  • Бургас
Каква ли простотия ще и дойде в "размътения мозък" на госпожа идеен стожер? Sunglasses

Скрит текст:

Психиатърът Гюлсерен, създателката на сценария, говори по телевизията за „Рибарче“
Най-отдолу винаги пише „Въз основа на истинска история“.
„Тази история е взета от реалния живот. В поредицата има Кязъм с неговия "Биляяяясин". Това е истински персонаж. Главните герои и Хатуч са също толкова реални. Но има измислени герои, които не са в реалната история. Публиката хареса тази история на младежите. Всеки може да се види в нея, защото у нас много хора са преживели това. „Ще се ожениш за нея и точка!“ Това е цяло приключение. Това не е сериал, в който те се женят, щастливи са или обратното и това е. Не, тази история в реалния живот беше пълна с приключения и ние се опитваме да ви я покажем, някъде преувеличавайки, някъде удължавайки. Публиката ще продължи да гледа приключението. Обичат и Сейран, и Ферит. И аз много ги обичам.
- Ще има приключения, но краят ще е добър, нали?
- Бях в Антеп по време на снимките на последния епизод. Мерт и Афра също ме попитаха това. „Толкова много се стараем, но накрая ще ни съберете ли?“ Казах: „Още не е ясно. Нека приключението продължи, ще видим къде ще ни отведе."

Последна редакция: сб, 17 юни 2023, 15:24 от Аniksi

# 445
А тези двамата са коментирали отношенията между Афра и Мерт. Казват ли нещо съществено?

https://www.instagram.com/reel/CtlubX8ATft/?utm_source=ig_web_co … =MzRlODBiNWFlZA==

Последна редакция: сб, 17 юни 2023, 15:31 от stasha_s

# 446
Какво означава "ще видим къде ще ни отведе" ???
Много ми е противна тази госпожа, но явно Афра и Мерт са се обвързали с договори и не могат да се откъснат....
Ако има лош край, язък че съм гледала....
Айде дано това лято им дойде проблясък в главиците и целия сезон да гледаме Сейфер заедно, а не по отделно ...

# 447
  • София
А тези двамата са коментирали отношенията между Афра и Мерт. Казват ли нещо съществено?

https://www.instagram.com/reel/CtlubX8ATft/?utm_source=ig_web_co … =MzRlODBiNWFlZA==

Това и аз вчера го гледах с автоматичен превод и нищо не разбрах Joy

# 448
  • Яко в Матрицата...
Въпросът не е дали краят ще е лош, а да има логика в този край. А много харесвам Ферит, с всичките грешки, които направи, но не разбрах кога точно и как осъзна, че обича Сейран. Твърде скалъпено ми дойде. Ама те си знаят.

Кой каквото ще да казва, става въпрос за пари, а не за изкуство. Афра и Мерт ще получат своята известност, но на каква цена…

# 449
  • Дъблин
Сега май май разбирам защо Афра и Мерт бяха такива на последните снимки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт