Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче 2/Yali capkini/Проекти и Колеги/Тема 19

• 34 347
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Аз по мое виждане няма логика в абсолютно целият сериал.... радваме си се на Сейфер и това е ... а иначе колко изрязани сцени има.. от едната сцена към другата веднага... неизговорени неща, не изиграни сцени до край... за тези 36 епизода можеха да разтегнат малко и да ни дадът много смисъл, но явно всичко е за пари и слава... не разбрахме кога Сейран стана толкова мека та чак и до халвет се стигна... Ферит в последните епизоди момчето се изтормози... дават някакви неща и после все едно ги забравят... само паралели дават... ако не са Афра и Мерт хич няма и да го гледам и мисля, че не съм само аз а всички... те изнасят този сериал на гърба си дават всичко от себе си.. и накрая какво...заради тях рейтинга е на това ниво и сериала стана хитов.. заради химията им и играта им.. накрая се стигна до там Афра и Мерт да питат Гюлсеренка дали Сейфер ще се съберат????

# 451
  • Яко в Матрицата...
Виждам, че от продукцията все още приемат за даденост интереса на зрителите. Дано не им излязат криви сметките.

# 452
Аз отдавна мисля, че просто сложиха надпис "по действителен случай", но всъщност си е тяхна измишльотина. Както е "Стогодишно чудо", което е по идея на Гюла и Онур🙄 Въображението им доста работи 👿В едното интервю викаше, че в реалната история били щастливи след терапията, сега не се знаело какво ще стане. Айде марш👿

# 453
Въпросът не е дали краят ще е лош, а да има логика в този край. А много харесвам Ферит, с всичките грешки, които направи, но не разбрах кога точно и как осъзна, че обича Сейран. Твърде скалъпено ми дойде. Ама те си знаят.

Кой каквото ще да казва, става въпрос за пари, а не за изкуство. Афра и Мерт ще получат своята известност, но на каква цена…
Осъзна, когато Сейран си тръгна и дойде разводът... според мен. То съвпадна и с откритието, че Пело е забъркана в интригите на майка си и Ифакат, заради което я намрази.

# 454
Рени, ти самоо Ферит ли не разбра кога се влюби 🤷‍♀️. Аз Сейран още по- малко....

Дано през лятото добре помислят по сценария, че колкото и да се харесват СейФер няма да издържат още безмислици. Лично аз едвам дочаках и края на този сезон.. такава боза стана.
В предни постове за товя и казах, че очаквам и новите им роли с нови партньори, защото за мен е по- добре за тях като актьори както и за моята психика 😄 да ги гледам по- отделно отколкото заедно в тиня.

Въпросът не е дали краят ще е лош, а да има логика в този край. А много харесвам Ферит, с всичките грешки, които направи, но не разбрах кога точно и как осъзна, че обича Сейран. Твърде скалъпено ми дойде. Ама те си знаят.

Кой каквото ще да казва, става въпрос за пари, а не за изкуство. Афра и Мерт ще получат своята известност, но на каква цена…

# 455

Амаче красиви мъжки ръце!🥰
И с халката .. просто 🔝

# 456

Амаче красиви мъжки ръце!🥰
И с халката .. просто 🔝

Еее аз казах, че с халката е просто 😍😍🤣

# 457
Май и аблата я пуснаха да сондира мнения Недоволството се завихри отново Как ще държат цяло лято интереса , нещо трябва да се коментира Тя Гюлсерен една снимка не си направи с Афра в Антеп , но разговаряла с нея
Сега и Керем Бурсин влиза в играта и , ако има  хубав рейтинг сериалът му ще бъдел конкуренция на Чапкъна . Дали ? Wink  

Артистът ираещ Сафет са го питали дали има някой,  когото харесва като личност от сериала примерно:
Има да такива Например Мерт ми харесва , но и Афра разбира се Те са и талантливи и много красиви
Според него сериала се гледа заради Афра и Мерт и после казва Сейран и Ферит Stuck Out Tongue Winking Eye
Всички са наясно ми се вижда

Последна редакция: сб, 17 юни 2023, 23:34 от KrasiAnna

# 458
https://www.instagram.com/reel/Ctl3dA8gYWT/?igshid=YmM0MjE2YWMzOA==
Мечти!

Не мисля , че сериалът на Керем и Хафса ще е нещо уау .. поне по първия трейлър.
На мен Хафсанур ми е посредствена , хубавка е .. но нещо ми липсва.Гледала съм я в Последно лято с Алперен , имаше химия , но Алперен блестеше на фона на нея.
Керем мислех , че ще заложи на по-различен проект , той си кара по линията на Вратата .. жалко , него го харесвам.Ама да видим де , 2-3 епизода как ще е.

# 459
Аз искам да ги гледам двамата , заедно. С други партньори няма да е  същото. Нещата никога не се повтарят. Гледала съм Афра с Чаатай /мой любимец/. И там ми хареса , но тук е друга химията. Сигурно ,защото са на една вълна двамата. И двамата правят пробив в момента. И двамата  сега се налагат в гилдията.

Иначе , ако Мерт не я вземе , давам Афра на Чаатай. Той е по дългите връзки , като нея.Има опит с фенките.  Поживял си е .Тъкмо малко Афра ще го социализира , че е голям чешит./Набързо ги сватосах , искам си гривните /

Докато Мерт и Афра играят с хъс и желание , съм готова да гледам всякакви глупости. Ако  им проличи , че е тежест за тях , по-добре да спират дизито.

https://youtu.be/cJNfbuYGkZU

Не подценявайте Керем.  Знае ли се  каква химия ще извадят с Хафса. Току виж сериала от летен  остане и през зимата. Ако е и в петък , ето ти конкурент. Другите летни не ги слагам в сметката.

Последна редакция: сб, 17 юни 2023, 18:22 от Kami_J

# 460
  • Бургас
Кой, кога се влюби ли? И аз не разбрах....но да е само това JoyJoy През цялото време се питах - до кога ще си причинявам този водевил. И като дойдеше петък, като магнит се залепях за екрана...някакъв феномен се оказа дизито, защото с всяка серия очаквах нещо да се случи, нещо да ни доразкажат...Минах през много разочарования, но нямаше как да не се фокусирам върху играта и химията на двамата, която след всеки път водеше до експлозия! Ето затова ще продължа да ги гледам, защото набраха скорост, въпреки недомислиците и въртейки се в един омагьосан кръг ни изведоха до началото на една нова в Корхановия свят епоха....А дали ще ни дадат отговори.....е за това и г-жа Гюлперен  няма да може да ни отговори Joy

# 461
Хафсанур я гледах с Буура Гюлсой в "Между света и мен"
За първи път
Справи се момичето и то много добре
Керем е конкуренция и то сериозна.Обичат го и го гледат
И ако продължават така не ми е добро предчувствието,защото филм се гледа не само заради ГГ.По някое време омръзват и те.И,ако сценарият не е добър и интересен,пиши го бегал
Ръцете на Мерт са уникални,прекрасни
В "Кървави цветя " например героят има много дебели и грозни пръсти.Развалят малко от цялостната му харизма

# 462
  • Дъблин
Аз пък си мисля, че на Мерт и Афра ще им писне от глупостите които правят в сериала и може да им сложат край много на бързо.

Те имдвамата ще могат да имат многоооо ама много по-добри проекти и най-вериятно и международни.

Тъй че многоооо тази психясала психоложка да не мръка много. Има една поговорка моят двдо казваше: не гледай от високо, да не паднеш у песоко.

А може и само да искат да правят шум с това интервю. Да видят дали ще се гледа. Но пък мен ме притеснява, че хората ще решат да не гледат след всичките тези приказки. Щом няма да има хубав край.

Егати, убиха ми хубавата събота………

# 463
Чудя се колко ли импровизации са изиграли през целия сезон 😂 едва ли в сценария има повечето неща, които са направили ....
https://www.tiktok.com/t/ZGJCJe7xT/
https://www.tiktok.com/t/ZGJCJJpCJ/

# 464
Чаатай?
Не...

Общи условия

Активация на акаунт