Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче 2/Yali capkini/Проекти и Колеги/Тема 19

• 34 344
  • 739
  •   1
Отговори
# 465

А може и само да искат да правят шум с това интервю. Да видят дали ще се гледа. Но пък мен ме притеснява, че хората ще решат да не гледат след всичките тези приказки. Щом няма да има хубав край.

Егати, убиха ми хубавата събота………

Как няма да има хубав край ?!  Нали знаете как се пише нашия сценарий . Сондират мнения, четат коментари , гледат наклона на фандома . Споко ! След 2-3-4  сезона Сейран и Ферит  ще заживеят дълго и щастливо. Първо ще изцедят историята , фандома и актьорите на макс . И нас също! Това е просто бизнес !

# 466
  • Дъблин
Аз смятам че повече от 2 сезона ще е супер бозливп и никой няма да гледа. Мое виждане!!

Ама вие как така раздавате Афра на разби други?! Тя си е само за Мерт!! Какво ми говорите! Аз нея давам на друг!!

# 467
Стар явно всяка вечер ще пускат серия. След малко започва втора

Епизодите с най-висок рейтинг

Душички Heart Eyes

# 468
Аз смятам че повече от 2 сезона ще е супер бозливп и никой няма да гледа. Мое виждане!!

Ама вие как така раздавате Афра на разби други?! Тя си е само за Мерт!! Какво ми говорите! Аз нея давам на друг!!

Аз писах : Ако Мерт не я вземе !    Е сама ли да остане !  Няма такъв филм !  Той Чаатай малко се запусна нещо  , ама  ще го вкара във фитнеса.  То друг свободен има ли  в момента ?  А Арас , ама...... не ми е тръпка той.

Кой ли ме пита мен  , ама да си кажа ! Ако Мерт се ослушва , друг ще я грабне !

Нещо за добро настроение !

# 469
  • Дъблин
Спкооооо Kami_J ще я вземе. Май май вече я е взел. Като гледам не им се тръгва един от друг Simple Smile щом искат да събират и СайФер…… ясно е … повече снимки един с друг. Нали са казали че се разсават….. еми вижда се. ❤❤❤❤❤😍😍😍😍😍😍🥰🥰🥰🥰🥰🥰

# 470
Здравейте, момичета Simple Smile
Преди няколко дена КрасиАна (дано не бъркам) постави линк на едно интервю с Мерт от края на декември 2022 г. за Vogue. За мен Мерт си остана неуловим в ролята на Ферит, затова се и зачетох - до колко сценарият има пръст в тая работа и до колко самият Мерт.
Слагам превод от руски на интервюто, като някои части са в преразказ.
Скрит текст:
Интервюто се води около загадката на една хотелска стая № 701 в Адана. И първо става дума за Адана, Антеп просто като някакво мистично място, където снима три продукции.
Мерт: "Веднъж, през нощта всички бяхме на снимачната площадка и на мен ми беше лошо. Снимките бяха в разгара си, но аз трябваше да се махна от там. Имах проблем в живота си, който отдавна исках да реша. Отидох в своята стая и позвъних на някого. В стая 701. И реших своя проблем в тая хотелска стая. Казах си: "Нима реших такъв сложен проблем в живота си в такова загадъчно място и по такъв странен начин?"
Мерт: "Работата не е в №701 в хотела в Адана. Адана за мен е много странно място по начало. Като че ли съм бил там и по-рано, постоянно изпитвах някакво дежавю. Когато идваше режисьорът и ми говореше нещо по снимките, аз го прекъсвах: "Спри, не ми говори! Аз това го знам, тази сцена съм я виждал по-рано" ... После се връщах на това място отново и отново, нещо ме тегли към него. Все още се опитвам да разбера, какви чувства предизвиква у мен това място. В миналото не намирах смисъл в татуировките, питах се, за какво ти е на тялото нещо, което вече си преживял, но сега имам татуировка 701 на крака си. В чест на стая 701 в Адана, където реших проблем в своя живот.
За работата си.
Мерт: Когато работя, чувствам, че съществувам. Чувствам се най-жив, когато се опитвам да създам нещо извън себе си. Обикновено то няма никакво отношение към мен. Ако ме попиташ, какво искам от живота, не мога да ти кажа в подробности. Независимо от това, аз се отнасям спокойно към този въпрос. Сега се намирам на такъв жизнен етап, когато се чувствам комфортно. Чувствам се жив, когато се занимавам с всичко, което не се отнася към мен самия. Например, когато разбирам някой друг, говоря за хората, чиито истории действително чувам и разбирам.
Актьорското майсторство за него е основано на същия принцип - максимално да разкрие своите чувства и да се вслушва в обкръжението си. На въпрос, как е дошъл в актьорската професия, отговаря, че актьорството при него е започнало много преди да се появи пред камерите ( това за мен е най-интересният отговор Simple Smile)
Мерт: "Не искам да говоря гръмки думи, но аз прекарах определен период в живота си в игра. Гледах и ставах "ето това". Не бях пред камера или на сцена, когато правех "това". Правех го реалност, заставяйки и себе си, и другите да повярват в него. Това ми се струва много ценно."
И резонно следва въпрос, а какво означава според него думата "истина".
Мерт: "Способността на човек да различава истина от лъжа зависи от това, колко добре се познава. Само ако си се помирил със себе си. Когато аз се помирих със своите най-страшни и омразни (нелюбими) чувства, всичко в живота ми се преобърна. Когато приех това, което чувствам, аз се помирих със себе си, помирих се и с хората. За да се помириш със себе си, трябва да се познаеш и да се освободиш от някои убеждения. Когато излизате от шаблонното мислене, тогава наистина започвате да се опознавате. Прилича малко на игнориране на всичко, освен себе си. Трябва да се остави настрана въпроса: "Ще се гордее ли с мен моето семейство?"
Това не значи, че не го интересува мнението на семейството му, то е опит да разбере къде стои в живота, независимо от всички модели на мислене. В тази връзка споменава, че традициите на семейството му (идващо от Ван) са били много различни от живота в Истанбул.
Определение за любов.
Мурт: "Интересно ми е да опозная някого в живота, провеждайки време с него. Аз не вярвам в любовта."
А когато журналистът се опитва да го убеди в своето определение за любов, Мерт бързо добавя: "Може би искаш да вярваш в любовта, защото имаш необходимост от това. Как мислиш?"
Накрая - ако е на сцена и трябва да произнесе реч пред 8 милиарда човека, живеещи в този свят, какво би искал да им каже, отговорът е: "Моля ви, пазете се! Не осъждайте нищо и никого, освен себе си! Нека всеки живее така, както живее. Защото ние сме същества, които могат всичко. Нека всеки върви по своя път. Аз искам всеки ден да преживявам най-странното и загадъчното, което може да се преживее в тоя живот. Например, искам да проведа време с шаманите в Перу на палатка. Там, където хората се чувстват като в майчина утроба."

https://vk.com/@mertramazandemir-intervu-merta-ramazana-demira-d … womens-shine-2020
Тук има и по-старо интервю, в него разбрах, че кумир сред артистите му е Даниъл Дей Луис.

Последна редакция: сб, 17 юни 2023, 21:17 от Katya_I

# 471
Той не вярвал в любовта !
Тя любовта най-обича да нокаутира такива - невярващи . И неговото време ще дойде. Тогава ще го гледам с кеф !  Simple Smile
Аз все още не вярвам ,че има АфРам. Доказателства ми трябват на мен ,не актьорска игра !

# 472
  • Дъблин
Ама тези големи продуценти и психолози що не видят рейтингите.... те са най-голямотп доказателство какво искат хората. Не виждат ли ... това са епизодите където СейФер се събираха.. не където си биеха шамари. То наистина неможе да има само боза и креватни сцени /за последното незнам де Simple Smile Зависи колко Мерт ми го показват .../ но хайде да не е всеки епизод крешене като луди и шамар след шамара.
Ако решат да играят пак таз игра с женитбите..... хората им писна... все едно всички така се женят насила...

Таз толкова "златна" психоложка да я питам аз, тя така ли живее? само с шамари и скубане на косата
Ако тя покзва само това, то наистина всички ще почнат да мислят, че е нормално.
Ами не е ... не е нормално.

Сори... ама чета и из Т и малко ме хвана бяс на таз проскубана психоложка.

# 473
  • София
Аз да ви кажа сериала започнах да го гледам заради Афра и Мерт, без да съм ги чувала, просто си харесах рекламния постер Simple Smile Заради тях и ще продължавам да си го гледам. Това е първата турска драма, която гледам и то в реално време. Да, на моменти ми идва в повече, но като цяло ми харесва.
Според мен има АфРам, те сами си го показаха април месец. Преди това бяха започнали да го загатват.
А Мерт има още едно интервю през декември с журналисти на улицата и там пак обяснява, че не вярва в любовта. Е, при Ибрахим Селим няколко месеца по-късно друго говореше Simple Smile

# 474
  • Дъблин
Април месец? Кво е ставало тогава??

Според мен има АфРам, те сами си го показаха април месец. Преди това бяха започнали да го загатват.
А Мерт има още едно интервю през декември с журналисти на улицата и там пак обяснява, че не вярва в любовта. Е, при Ибрахим Селим няколко месеца по-късно друго говореше Simple Smile

# 475
Имам един въпроссс.....
Как играе така този Мерт беее...
Преди това репетира ли по часове или просто излиза пред камерата и избухва.... този поглед леле нз не си го побирам в главата, това си е голям талант
https://www.tiktok.com/t/ZGJCJaYSD/

# 476
  • София
Мерт пусна стори, а Афра снимки по едно и също време от едно и също място. Бяха на почивка заедно. Излязоха и снимки и клип от фенове тогава.
После Бирсен написа, че уж били с приятели...
А, да добавя, на клипа на Мерт имаше бяло сърце Simple Smile

# 477
  • Дъблин
Абладжам…. Това си е талант.
Аз зням, че всички сцени се репетират… с партньора или сам.
Но това многооооо голям талант. Простооооо имам чувството че почти всички турски актьори минават някаква уникална школоека. Не им знам учителите, но евала!! И на учителите и на актьори!!!!
Мерт пусна стори, а Афра снимки по едно и също време от едно и също място. Бяха на почивка заедно. Излязоха и снимки и клип от фенове тогава.
После Бирсен написа, че уж били с приятели...
А, да добавя, на клипа на Мерт имаше бяло сърце Simple Smile

Яснооооо … затова вече няма сторита, а само реклами Simple Smile

# 478
Евала наистина на университетите им... а тук като идеш в Натфиз и ти викат "оооо ако си мислиш, че от теб ще излезе нещо...." аз затова и не се записах там.. и актьорството ще ми остане една мечта...

# 479
Според мен се радвай, че не си отишла в Натфиз, виждаме качеството на актьорската игра в България, където всички актьори са с висше образование за такива. В Натфиз може би ги учат за игра в театър, но не и за игра пред камера, не за екрана...
Нашите актьори генерално просто така преиграват.. колкото и да ми се иска да кажа обратно ще трябва мнооого време да мине, някои да отидат и да черпят мноого опит и знание в чужбина, че тогава вероятно да се оправи БГ акторска школа. 🍀

Gift Heart Благодаря за линка от това интервю на Мерт, не го бях виждала до сега! Интересно беше да видя мислите и погледа на младия Мерт (вероятно от 2020г е това интервю?).
Вижте как на няколко пъти казва, че въпреки всички иска да живее за себе си, да изпита живота на напълно, възможно най-много.
Това го казвам във връзка на това, че тук, няколко пъти беше писано майка му и баща му какви били, че и той сигурно бил такъв, традиционалист ли, какъв да го нарека?😂
Аз бях писала, че каквито и да са те, той ще стане такъв какъвто той иска, такъв какъвто той иска да бъде, независимо от тях (тогава изядох няколко несъгласия, ама както и да е, няма да се връщам на нея тема😬).

Общи условия

Активация на акаунт