Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче 2/Yali capkini/Проекти и Колеги/Тема 19

• 34 333
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Красавица

# 481
# 482
Здравейте дружина!
Две теми съм изпуснала, не мога да ви настигна. Едната я игнорирах, а другата, която включваше коментари след финалния епизод я прегледах набързо, за да видя общата нагласа.
Вярвате или не, току що успях да изгледам последния епизод и ще ви върна на него. Надявам се да не досаждам...

Целият епизод крещеше- Ферит и Сейран си принадлежат. И двамата бяха готови да жертват себе си, заради другия.
Много ме изненада, че Сейран не си спомни нищичко от бита на семейството си, когато влезе в бащиния конак, нито майка си, нито сестра си, нито тормоза на баща си... Всичките й спомени бяха свързани с Ферит. Сякаш живот преди него и след него няма.
Много ми хареса, Ферит да се изправи срещу целия свят и смело да заяви, че дори  и един ден без Сейран за него няма смисъл.
Милите ми СейФер, през какво ли не преминаха, как ли не се нараниха, какво ли не преживяха... Много дълго плуваха в мътни води, размътени от хората около тях, от собствените им страхове и несигурност. Колко много пораснаха тези деца, как надмогнаха себе си, сега водите са по- бистри от всякога. Всичко е ясно, всичко е видимо, всичко е казано и показано. Няма да остане човек, който да не разбере, че тази любов ще надживее всички, дори и самите тях.
Много показателен беше обърнатия гръб към Тарък. Любима сцена!
Ферит, дори не удостой с коментар Тарък, не се опита да спори с него, да се изяснява, да моли, да се бие! Просто му обърна гръб и тръгна, хванал за ръка жената на живота си.
"Пич, стреляй, ако ти стиска, но тя обича мен и аз обичам нея, и дори смъртта не променя нищо"

Не съдя Абидин. Той до последно си мислеше, че Суна е затворена при баща си. Когато разбра, че Ферит знае, че е омъжена си помисли, че е знаел от самото начало. Ферит, трябваше да му каже, когато разбра. Разбирам, защо не го направи, но излиза, че му е отнел правото да се бори за нея.
Има един цитат от "Троя", който е останал в съзнанието ми.
Цар Приам говори на сина си Парис, след като са нападнати, заради хубавата Елена.
"През живота си съм водил много битки... Бил съм се за земя, за власт, за слава... Може би много повече смисъл има в това да се биеш и защитаваш любовта си"
За това не го съдя за действията.. Все пак той е само момчето за всичко, няма пари, няма гръб, няма много възможности. Единственото, което има е живота си и любовта към Суна. Не се съмнявам, че би жертвал първото за второто, ако му беше дадена тази възможност преди да е станало късно.
Ето, защо според мен, той пусна Ферит, като последен жест на приятел към приятел.

Защо ли Халис не притежава мъдростта на цар Приам Smirk
Колко по- лесно щеше да е всичко.
Но истината е, че Халис е толкова е уплашен за живота на Ферит, че предпочита да го вижда съсипан и нещастен, но жив.
Може би вярва в променливият характер на Ферит, на неговата буйна младост и си мисли, че всичко ще отмине. За това предпочита да му причини болка, но да го спаси от ръцете на Тарък.
Колко много греши!
Ферит не прилича на никого от тях и ясно им заяви, че не иска да прилича.
За разлика от повечето в темата, аз искам той да оживее. Не искам да умира без да се е разкаял за греховете си. Мисля, че от всички злодеи в сериала, той най- много го заслужава.
Впрочем, аз никога не съм го възприемала, като злодей...
Искам да види Ферит силен, достоен глава на семейството. Да види как внука му сбъдва, всичко което той не е могъл.

Не вярвам Пелин да се е удавила, но може би майка й най- сетне ще осъзнае, че самата тя я тласна във водата и най- накрая ще я отведе далеч и ще се погрижи за детето си.
Очаквам втори сезон с нетърпение.

# 483
# 484

На летището в Даламан, Мерт е с куфарите

Мълча, нищо не казвам 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

Приятелска почивка

# 485
  • Яко в Матрицата...
На летището в Даламан

Мълча, нищо не казвам 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

Приятелска почивка

Почивката с приятели е най-ефективна Stuck Out Tongue Winking Eye
🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

# 486
🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

# 487
Приятна да им е почивката на АфРам 😉❤️‍🔥🧿🧿🧿🧿🧿

# 488
  • София
Афра голямо прикритие е избрала Stuck Out Tongue Winking Eye
Мерт изглежда, все едно е спрял за селфи с някой.

# 489
Най-напред се появи само съобщение, после снимките. Очаквам и видео, така като гледам.

# 490
Ехееее... 😍😍
Афра каза някъде, че първо ще почива в Турция, после в чужбина

Последна редакция: нд, 18 юни 2023, 17:09 от Николета Кирилова 736837

# 491
Обаче феновете много ги пазят. Когато излезе новината, че са ги видели на летището, никой не споделяше, докато не се убедят, че е вярно.

Аферин, аферин Grinning

# 492
  • Яко в Матрицата...
Джули, само да кажа, че те прочетох с кеф GrinningHeart

Само с едно не съм съгласна - дедето... Той ми е голяма "слабост" Joy

# 493
Джули, винаги много ми харесват анализите ти. ❤ Чета те с голямо удоволствие.

Ами аз в АфРам не съм се съмнявала 🧿🧿🧿
Ясно е защо се крият, дано успеят да си почината без много да ги снимат и преследват.

# 494
Джули Heart Eyes удоволствие е и за мен

Еййй значи , не ми трябваше снимка никак JoyJoyHeartHeart
Почнаха ги пак , ама те не са спирали де

Скрит текст:
Сега изкараха  Мерт У герой в мирно време Grinning

Общи условия

Активация на акаунт