Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче 2/Yali capkini/Проекти и Колеги/Тема 19

• 33 581
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Значи, оказа се, че концепцията е съвсем различна.
Не са ги хванали в Бодрум, а на яхта в село Бинлик, Гьоджек. Това е доста пристрани от Бодрум.
Според мен, отпада версията за "Отишли в Бодрум, за да ги хванат".
Няма да пуснат снимките днес.

# 646
Ей, голяма простотия с тия журналисти. Но какво очакваме от хора, които ходят да снимат по погребения хората и мъката им? Как изобщо очакваме да се съобразяват с личното им време?

# 647
  • София
Не ги оставиха тези хора да почиват и това е. Голямо следене. Стар ТВ няма нужда да пускат летен сериал, то сериалът АфРам е с рейтинг до небесата.
Предстои им много тежък сезон 2, снимките видимо са уморителни и човек наистина понякога има нужда да е далеч от всичко. Ама не, снимки та снимки, клипове, новини, обявления.
Аз съм забелязала, че обявят ли връзка, ГГ започват да стават предпазливи в романтичните сцени пред камера, затова не съм много настоятелна в тази посока.

VAL*, ЧРД!

# 648
Сега викат че след 12
Голям линч има пак се почна резила да се защитава като че ли Рамо е развел жена с деца много порядъчни ако не ги знам какви са щях да повярвам...

# 649
  • Яко в Матрицата...
Диди, все едно за пръв път се случва… Моралисти много, ама само когато се гледа в чуждата паничка 🙄

Май само аз се забавлявам с играта на криеница с тия снимки 😃 В Т вече не са на себе си… Какво пък толкова невиждано ще видят? Стига снимките да ги има, че нещо много съмнително ми е всичко това…

# 650
Афра и Мерт са необвързани свободни хора Ще си правят каквото си искат Дано вземат и накоя лира за тези снимки Grinning То колкото трафик навъртяха тези сайтове на техен гръб ,не е истина И навсякъде компетентни коментиращи Grinning

Диди ,  има тролове да дразнят , като навсякъде Да има трафик да печелят от соц мрежи

# 651
  • Яко в Матрицата...
Точно това щях да пиша и аз. Свободни хора са и стигат да не пречат на някого, могат да си живеят както искат.

Една мацка писа в Т жълтурите да не с е бият в гърдите, че са успели да ги изловят (още няма доказателства Simple Smile ). АфРам са им позволили да го направят. Каквато и да е причината, явно не се краят вече.

Юлският брой на Elle с Афра ще е на пазара в петък или събота, един ден преди това ще споделят корицата. 

# 652
Хайде да ги показват тези снимки вече , да видим какво толкова сензационно има . Едва ли ще е нещо , което не сме виждали вече в дизито. Тия глупендери подлудиха нашите сладури  или може би е обратното. Афра и Мерт не са вчерашни , нито мениджърите им. Щом се решили да не се крият ,има си причина. Ще видим толкова , колкото те искат.
Силно се надявам тази почивка , тези снимки да не са просто ПР на сериала. Ако е така ,много ще ме разочароват.

# 653
Вал, честит рожден ден! 🌹❤

Ако АфРам искаха да се скрият, нямаше да почиват в Турция. Убедена съм, че могат да си позволят да отида в Гърция, Италия, Испания и къде ли още не…

# 654
  • Яко в Матрицата...
Не мисля, че с този рейтинг сериалът се нуждае от ПР, но аз не ги разбирам много тия работи Joy

# 655
  • София
Предпоследно, щяло да има клипове в петък, днес се чакат снимки...
Не мисля, че е ПР на сериала.
ПР си правят тези, които са успели да ги снимат и не само те.

# 656
Медиите сериозно се гаврят с феновете.

# 657
Доколкото знаем, точно обратното се иска от тях, в името на сериала. Да не се показват Stuck Out Tongue Winking Eye

То не се знае дали са ги снимали, или тепърва ще ги дебнат, за да пуснат нещо в края на седмицата. Много провлачиха темата със снимките, стават съмнителни Grinning

Единият от фотографите е пуснал снимка на предполагаемата яхта. Ако това са доказателствата...
Едва вчера следобяд жълтурите са питали за марината в Гьоджек. Оттам нататък са ги търсили, ама дали са ги намерили и фалан.

Последна редакция: ср, 21 юни 2023, 13:37 от Еванджелин

# 658
  • Бургас
И астрономическото лято дочакахме,
и темата почти изписахме,
а дългоочакваните фотки на АфРам .....йок!

Как се поддаваме на поредните скалъпени сценарии - не е истина!  Joy Тъкмо да не искаха да ги хванат, че щеше да се случи.....Ама то и това не е живот Fearful Непрекъснато да си във филм - и в сериала и в реала.....после как се излизало от роля....Ами просто.....въобще не влизаш Flushed Тия дни, избирателно гледам моменти от серии, но в последователност, която все повече ми затвърждава мнението, че колкото и да са гениални, не може да са толкова добри в отношението си един към друг, жестове, допири, погледи....Все пак става въпрос за млади хора на по 25, кръвта им бушува и да говорим за велика актьорска игра и рутина - Innocent Просто са се научили да преживяват пред камера, така че аз лично, с нищо ново не очаквам да ме изненадат! Но.....стадното чувство е по-силно от мен самата, та съм на "амбразурата" и си чакам новата порция свидетелство за любов!

# 659
Аniksi, дали ще е горещо като в сериала, а Grinning
Не знам какво трябва да е, за да ни впечатли Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт